Wie krijgt als eerste het vaccin? | Zondag met Lubach (S12)

15 nov. 2020
527 840 Weergaven

Goed nieuws! Er komt een vaccin tegen corona. Er kunnen er in het begin maar 10.000 mensen per maand geholpen worden. Maar wie mag er eerst? Wij mogen de officiële volgorde bekend maken.
Dit is het twaalfde seizoen van Zondag met Lubach. Zeven dagen nieuws in dertig minuten, satirisch geremixt door Arjen Lubach. Zondag met Lubach, zo goed als nieuws. #ZondagMetLubach zie je iedere week om 21.15 uur op #NPO3 en NLworld. #ZML
Deze video komt uit uitzending 9 van seizoen 12 van Zondag met Lubach. Kijk hier de hele aflevering: www.npo3.nl/zondagmetlubach

Reacties
 • Laat de regering eerst zichzelf maar inenten...troep werkt toch niet...blijkt gevaarlijk te zijn

  marcello roosmarcello roos2 maanden geleden
 • ik lach mij altijd kapot van die Lubach..zo droog, zo heerlijk hollands...

  SitāSitā3 maanden geleden
 • Kinderen hebben een fantastisch immuun systeem. De PCR test is niet goed, er zitten 10 fouten in de test zegt Dr. Peter Borger. Uitslag is dus niet juist. Vaccin/gentherapie is onnodig en roekeloos zegt Prof. Dr. Theo Schetters. Niet nemen dus.

  Alleen LiefdeAlleen Liefde3 maanden geleden
 • Stel. Stel er zit iets in dat vaccine waar- op een copy recht staat, kunnen we dan een bezit worden van een bedrijf zoals ze met de broc- co- li heb- ben ge- daan???

  Ruben VerheijRuben Verheij3 maanden geleden
 • Nederland is overal traag en laat mee, zo ook met het vaccineren. We mogen blij zijn als we aan het einde van het jaar allemaal zijn gevaccineerd, maar ook daar heb ik zo mijn twijfels, ik denk dat het nog langer gaat duren. We hebben er zelfs een naam door gekregen, omdat we zo sloom zijn. En als je denkt dat het daardoor allemaal goed loopt, vergeet het maar. Tja, tien jaar Rutte heeft ons geen windeieren gebracht, wel steeds meer ergernis.

  Truus BuskruitTruus Buskruit3 maanden geleden
 • Lubach zit al ruim 4 jaar in de zak van Pfizer! Ze gebruiken zn gezicht op hun site over kindervaccinaties. Lubach en de hele NPO zijn verraders.

  BeukBeuk3 maanden geleden
 • Bij het vaccineren waar je bij de eerste vaccinatie 30% immuniteit hebt en bij de tweede vaccinatie 90% is het rendement van de tweede vaccinatie 2 maal zo groot, dus is het contraproductief om die tweede vaccinatie uit te stellen om dat je bij de tweede vaccinatie een rendement van 60% hebt en daardoor de druk op de zorg 2maal minder word, dus als je twee vaccins hebt en je zou die verdelen over twee personen heb je een rendement van 60% en als je iemand twee keer het vaccin toe dient, heb je een rendement van 90%, dus welk idioot heeft nu bedacht om te wachten met die tweede vaccinatie.

  Martin willemseMartin willemse3 maanden geleden
 • ALL the "important people" will get a placebo, ALL the elderly and poorest people of the country or the world for that manner will get the vaccine !! Depending the percentage of people dying after taking the vaccine the rest of "unimportant people will be a mixture depending on their productivity and age !! Population control people, wake up, it's nothing more or less than population control !! Unemployment rates are booming for decades and elderly people start outnumbering the young and they have a high maintenance and healthcare cost to the filthy top1% !! Hold out for this vaccine smokescreen as long as you can and keep your eyes open on the upcoming results, it'll shock you, I promise !!

  Classesanytime classesanytimeClassesanytime classesanytime3 maanden geleden
 • Eigenlijk moet ik als eerst het vaccin krijgen dikke zelf promo

  LotteLotte3 maanden geleden
 • Lubach ik stel voor dat jij de eerste neemt!

  Apestaartje GelukApestaartje Geluk3 maanden geleden
 • de medische wetenschap schiet namelijk tekort maar dat is natuurlijk niet zo verwonderlijk aangezien dat de medische wetenschap georganiseerde misdaad is.want uiteindelijk zijn alle ziektes een verdienmodel voor de Big pharma maffia die letterlijk over lijken gaan om over de rug van zieke onwetende mensen geld te verdienen of beter gezegd bloedgeld.en daarom is medicijnen ook doodsoorzaak nummer 3 gezien de bijwerkingen en dat het slechts symptoombestrijding is.en als ze de vaccinatieagenda doordrukken dan word het waarschijnlijk doodsoorzaak nummer 1 als men massaal gaan sterven door de bijwerkingen van vaccins of vaccinatieschade oplopen dat men ernstig gehandicapt kan worden.dus waarschijnlijk gaat die vaccins meer slachtoffers maken dan het corona zelf.en als men weet wat voor giftige ingrediënten die vaccins bevat dan zal niemand zich meer laten vaccineren en misleiden door de farmaceutische leugenachtige propaganda.kortom die vaccins zijn niet bedoeld om de mensheid beter te maken maar om de kassa te vullen van de corrupte big parma maffia net zoals giftige symptoombestrijdende medicijnen waar ook miljarden aan word verdiend

  jonathan vanderkruijtjonathan vanderkruijt3 maanden geleden
 • Behalve het laatste filmpje had ik een toch wat kritischer invalshoek verwacht... Ach wat verwacht ik eigenlijk nog. Media heeft z'n kritische rol compleet ingeruild voor een 'we roepen veilig hetzelfde als de overheid' rol.

  Lily&RiverLily&River3 maanden geleden
 • 99,5% wordt niet ziek van corona. Als je gezond bent en je immuunsysteem werkt normaal wordt je niet ziek van corona. Zorg dat er voldoen vitamine-D, vitamine-C en zink in je bloed zit Ons lichaam bouwt dan gratis en voor niets immuniteit die levenslang werkt! Een vaccin gaat niet voorkomen dat mensen van 80 - 85 - 90 jaar overlijden. 0,5% gezonde mensen ontwikkelt ernstige bijwerking die zelfs tot de dood lijden van het vaccin. Denk hier over na....

  VriendRickVriendRick4 maanden geleden
 • "Massa mRNA vaccinatie roekeloos en onnodig" met dr Theo Schetters op het kanaal blckbx is een goede en duidelijke video over het corona vaccin/gentherapie.

  Spark_lingSpark_ling4 maanden geleden
 • Al die schreeuwers die zich niet willen laten vaccineren hadden er helemaal geen problemen mee toen ze weer eens naar een ver land gingen met gezin op vakantie, en daarom even langs gingen bij de “tropen poli” om het hele gezin te laten inenten tegen tropische ziektes. Stel je voor dat je niet meer het vliegtuig in mag zonder vaccinatie paspoort, dan zou opeens iedereen zich laten vaccineren want tja we moeten zonodig reizen. Hypocriet.

  Moby WhaleMoby Whale4 maanden geleden
 • over wat voor onzin heeft de minister Jonge het weer? Nogmaals, op de vraag - wie laat mensen het vaccin injecteren - antwoorden - van de medische raad - welke? Wanneer? Wie is verantwoordelijk voor de fatale bijwerkingen? Het vaccin zit vol zware en levensbedreigende metalen, en deze minister liegt onverantwoord en propageert de massale vernietiging van zijn volk!?Mensen zijn geen proefkonijnen! En Tiffany Doller viel flauw tijdens het vaccin en haar collega kreeg een lege injectie in de lucht! Is dit geen bewijs van dictatuur en dwang van mensen? Dit is tenslotte de gezondheid van ieder mens en iedereen bepaalt of hij wordt ingeënt of niet!

  Witte UilWitte Uil4 maanden geleden
 • 4:39 Tienduizend mensen per maand vaccineren? Volgens de PCR test zijn er al tienduizend mensen per dag besmet.

  Peter Van den BergPeter Van den Berg4 maanden geleden
 • Mensen he.. Het is een noodzakelijk gif dat bijna altijd minder erg is dan het virus zelf. Zonder lockdown is het slechts een kwestie van tijd voor je het oploopt, dus dat is maar net wat je wilt. Tuurlijk gaat er wel eens iets fout en elk medicijn heeft bijwerkingen. Maar een virus z'n gang laten gaan heeft bijna gegarandeerd grotere gevolgen, ook op lange termijn.

  ZalaTVZalaTV4 maanden geleden
 • Nederland heeft inmiddels gestemd: Lubach mag als eerste.

  Louis GottliebLouis Gottlieb4 maanden geleden
 • Hugo gaat als eerste toch? The proof is in the pudding.

  ozowizoozowizo4 maanden geleden
 • WAARSCHUWING VACCIN De Russen zijn erin geslaagd om de nanochips uit het vaccin van Pfizer te krijgen en publiceerden het schema en de functies! Ik neem je er kort doorheen. De chip bestaat slechts uit 4 processors en 4 transistors. Het signaal via het 5G netwerk komt in de ingang aan de linkerkant. Door dit te doen, hebben ze de controle over jou. Stroom wordt geleverd door uw lichaamswarmte en alle onderdelen zijn aangesloten op die spanning. Het signaal wordt verwerkt in de eerste processor door een frequentiefilter en een transistor, die het versterken. Het versterkte signaal gaat verder naar een andere processor gecontroleerd door zijn MT-2 GAIN of wat het niveau van invloed op je psyche zal zijn. De controle is variabel en kan naar wens worden verhoogd of verlaagd. Het oorspronkelijke record zegt dat een deel heeft, ik citeer,”Een onheilige hoeveelheid winst,” dat is heel erg slecht. Met siliciumdiodes controleren ze de stroom die ze vrijgeven om het virus in het vaccin te activeren, waarna alles door een andere fase van signaalversterking en filtering van externe invloed gaat - waardoor artsen de chip niet kunnen detecteren met scanners, het letterijk verbergen. De TL072 is een zeer dure processor en wordt vooral gebruikt voor militaire doeleinden, je kan het niet zomaar krijgen bij een Chipoteca of zoiets. De BASS en TREMBLE-besturingselement passen de instructies aan die u in uw hoofd horen, wie man is anders en afhankelijk van of een vrouw of man bent, kan de frequentieaanpassingen vereisen. Dit wordt ook bediend door 5G FREQ controle, die geschepte mid control beweegt voor een sterkere “schok” van spanning, in het geval van uw immuunsysteem zeer sterk is. De volumeregeling dient de algehele kracht van de chip, die soms gevoelig is voor u persoonlijk en uw persoonlijke trillingsfrequentie, afhankelijk van of u zich in een fase van geluk of vrijgevigheid of verdriet bevindt. OUT spoelt detox toxines in je lichaam als bijproducten van chip functioneren. U zult merker dat het diagram ook de FOOTSWITCH-besturing bevat, die dient om de chip heimelijk naar verschillende delen van het lichaam te laten vervoeren door acupressuurpunten op de voet te herkennen door deze tijdens uw dagelijkse routine in en uit te schakelen. Ze dachten aan alles, maar ze hadden niet gerekend op goede mensen over de hele wereld!

  Manny MManny M4 maanden geleden
 • Met deze slecht werkende slagzin, win ik een goed stel hersens en heb ik geen vaccin nodig 😁

  oscarvw1975oscarvw19754 maanden geleden
 • Goed nieuws: Lubach staat als eerste in de rij om het covid vaccin te halen. Dan kunnen we nog lang van de grappen daarover nagenieten.

  Louis GottliebLouis Gottlieb4 maanden geleden
 • Geef Ab er een whisky fles vol van.

  Nahha NırbatNahha Nırbat4 maanden geleden
 • *OPflikkeren met deze in alle haast onder druk van de concurrentie gefabriceerde troep door de bio-tech-maffia. Wéés niét zo’n typisch pretentieuze “kijk-mij-eens-voorop-lopen-hero”. Alles wat én onder tijdsdruk én met voornamelijk commerciële léés: financiële motieven is gemaakt is lévensgevaarlijk. Binnen een jaar al zullen wat mensen zich bij hun arts melden met klachten en aandoeningen zoals verkleurende nagels, bulten aan de binnen- en buitenkant van het schedeldak en je kan het zo gek niet bedenken wàt allemaal, maar welke in ieder geval niéuw zullen zijn voor de wetenschap. Je arts zal dan zeggen: “omdat het voor iedereen nieuw is en wij het óók niet weten mag u de aandoening zélf een naam geven”. En als je zo’n pretentieuze “kijk-mij-eens-voorop-lopen-hero” bent maakt dat álles weer goed toch? Ik snap al die zogenaamde heisa over “anti-vaxxers” ook helemaal niet. Als jíj ‘m nou lekker pretentieus wél neemt ben jíj toch lekker pretentieus “beschermd” en hoef je je niet pretentieus druk te maken om diegenen die ‘m niét nemen. Vragen? Géén vragen.*

  Manou De RuysscherManou De Ruysscher4 maanden geleden
 • Fachce

  Vadiem SchadeVadiem Schade4 maanden geleden
 • Win ik een goed werkend VACCIN

  merlijne wallijnmerlijne wallijn4 maanden geleden
 • I'm a foreign fan of Lubach but sadly they stopped adding English subtitles at some point 😂

  Marta KostinMarta Kostin4 maanden geleden
 • Het virus wordt dus eigenlijk in het lichaam gespoten om antilichamen te creëren. Waarom mensen dan niet gewoon vrijlaten en corona laten oplopen om antilichamen te creëren!? Vanwaar de lockdown en al deze maatregelen?

  Vrazalico☝️Vrazalico☝️5 maanden geleden
  • Omdat je door de antilichamen die je door het vaccin krijgt niet dood kan gaan

   Julian OomsJulian Ooms4 maanden geleden
 • Het coronavirus wordt door het kabinet rutte gebruikt om stukje bij beetje vrijheden in te perken en het volk te laten denken dat we corona samen verslaan, kijk maar wat er voor de gemiddelde Nederlander tijdens de 'coronacrisis' is verandert: Vuurwerkverbod, immigratiepact marrakesh 2, 750 miljard euro naar de EU waarvan in Italië 4 miljard naar de zorg gaat en 70 miljard naar klimaatonzin. Van ons belastinggeld! Verder wordt de persoonlijke vrijheid fors ingeperkt door een mondkapjesplicht en worden duizenden ondernemers om zeep geholpen nu de winkels die zelfs corona proof kunnen functioneren ook gesloten wordt! En als je erover begint dan ben je een complotgekkie, aldus Arjen Lubach De NPO en de NOS a.k.a. STAATSPROPAGANDA o ja en je mag overdag maar 100 rijden op de snelweg. NEDERLAND IS GEK GEWORDEN!

  Firework enthusiast LFirework enthusiast L5 maanden geleden
 • Het coronavirus wordt door het kabinet rutte gebruikt om stukje bij beetje vrijheden in te perken en het volk te laten denken dat we corona samen verslaan, kijk maar wat er voor de gemiddelde Nederlander tijdens de 'coronacrisis' is verandert: Vuurwerkverbod, immigratiepact marrakesh 2, 750 miljard euro naar de EU waarvan in Italië 4 miljard naar de zorg gaat en 70 miljard naar klimaatonzin. Van ons belastinggeld! Verder wordt de persoonlijke vrijheid fors ingeperkt door een mondkapjesplicht en worden duizenden ondernemers om zeep geholpen nu de winkels die zelfs corona proof kunnen functioneren ook gesloten wordt! En als je erover begint dan ben je een complotgekkie, aldus Arjen Lubach De NPO en de NOS a.k.a. STAATSPROPAGANDA o ja en je mag overdag maar 100 rijden op de snelweg. NEDERLAND IS GEK GEWORDEN!

  Firework enthusiast LFirework enthusiast L5 maanden geleden
  • ' Maar verder is zgn. iedereen tevreden met Rutte, De Jonge en Grapzak' zeer zorgelijk voor Nederland!

   Jas PereJas Pere4 maanden geleden
 • Het coronavirus wordt door het kabinet rutte gebruikt om stukje bij beetje vrijheden in te perken en het volk te laten denken dat we corona samen verslaan, kijk maar wat er voor de gemiddelde Nederlander tijdens de 'coronacrisis' is verandert: Vuurwerkverbod, immigratiepact marrakesh 2, 750 miljard euro naar de EU waarvan in Italië 4 miljard naar de zorg gaat en 70 miljard naar klimaatonzin. Van ons belastinggeld! Verder wordt de persoonlijke vrijheid fors ingeperkt door een mondkapjesplicht en worden duizenden ondernemers om zeep geholpen nu de winkels die zelfs corona proof kunnen functioneren ook gesloten wordt! En als je erover begint dan ben je een complotgekkie, aldus Arjen Lubach De NPO en de NOS a.k.a. STAATSPROPAGANDA o ja en je mag overdag maar 100 rijden op de snelweg. NEDERLAND IS GEK GEWORDEN!

  Firework enthusiast LFirework enthusiast L5 maanden geleden
 • Het coronavirus wordt door het kabinet rutte gebruikt om stukje bij beetje vrijheden in te perken en het volk te laten denken dat we corona samen verslaan, kijk maar wat er voor de gemiddelde Nederlander tijdens de 'coronacrisis' is verandert: Vuurwerkverbod, immigratiepact marrakesh 2, 750 miljard euro naar de EU waarvan in Italië 4 miljard naar de zorg gaat en 70 miljard naar klimaatonzin. Van ons belastinggeld! Verder wordt de persoonlijke vrijheid fors ingeperkt door een mondkapjesplicht en worden duizenden ondernemers om zeep geholpen nu de winkels die zelfs corona proof kunnen functioneren ook gesloten wordt! En als je erover begint dan ben je een complotgekkie, aldus Arjen Lubach De NPO en de NOS a.k.a. STAATSPROPAGANDA o ja en je mag overdag maar 100 rijden op de snelweg. NEDERLAND IS GEK GEWORDEN!

  Firework enthusiast LFirework enthusiast L5 maanden geleden
 • Sure.. skip this ad.. - right.. *click*

  herauthon fourherauthon four5 maanden geleden
 • Ik denk dat mar van Spreeuwel in Amsterdam het vac. Als eerste moet krijgen

  mar van spreeuwelmar van spreeuwel5 maanden geleden
 • Als eerste komt Rutte en de jong aan de beurt

  Johan HoverJohan Hover5 maanden geleden
 • 1:17 hij heeft het vaccin al blijkbaar gehad. 👁️👁️

  Char TalksChar Talks5 maanden geleden
 • kijk hier eerst even op bitchute. com /video/qrdRWxXF49YF/ (spaties even weghalen) was nodig anders wordt deze link automatisch verwijderd!!

  L ionSL ionS5 maanden geleden
 • VACCIN INFO :Lees dit nu aub! Trudy Ton: Artsen roepen EU op onderzoek coronavaccins te stoppen: ‘Ernstige risico’s, waaronder onvruchtbaarheid’ 7 december 2020 14:00 Een voormalige Vice President en hoofdwetenschapper van farmareus Pfizer en een Duitse arts hebben de EU opgeroepen om alle onderzoeken naar het coronavaccin in Europa te staken vanwege ernstige veiligheidsrisico’s. Dr. Michael Yeadon en longspecialist Wolfgang Wodarg hebben zich gemeld bij de Europese geneesmiddelenwaakhond EMA, die verantwoordelijk is voor de goedkeuring van medicijnen in de EU. De twee artsen eisen dat de onderzoeken worden stilgelegd totdat er een onderzoeksontwerp klaarligt dat ook rekening houdt met de zorgen die door een toenemend aantal vooraanstaande wetenschappers zijn geuit over het vaccin. De artsen wijzen erop dat de coronatest onbetrouwbaar is en dus ongeschikt is voor de vaccinonderzoeken. Op basis van deze test ‘kun je niets zeggen over het risico op ziekte of het nut van het vaccin’. Ze zeggen dat het testen van het vaccin op mensen ‘onethisch’ is. Onvruchtbaarheid De risico’s hebben volgens de artsen onder andere betrekking op onvruchtbaarheid bij vrouwen. De coronavaccins produceren naar verwachting antilichamen die zogeheten spike-eiwitten aanvallen. Die maken onderdeel uit van het coronavirus, maar zijn ook nodig voor de vorming van de placenta. Yeadon en Wodarg willen dan ook dat eerst uitgesloten wordt dat een coronavaccin een immuunreactie veroorzaakt tegen dit eiwit omdat gevaccineerde vrouwen anders onvruchtbaar kunnen worden. Overdreven immuunreactie Een tweede risico heeft betrekking op de vorming van zogeheten niet-neutraliserende antilichamen die na vaccinatie kunnen leiden tot een overdreven immuunreactie, met name als de proefpersoon na vaccinatie wordt geconfronteerd met het echte, wilde virus. Tijdens eerdere experimenten met katten bleek dat ze de vaccinatie in eerste instantie tolereerden, maar stierven nadat ze waren besmet met het wilde virus. Allergische reactie De mRNA-vaccins van BioNTech/Pfizer bevatten daarnaast polyethyleenglycol (PEG). 70 procent van de mensen ontwikkelt antilichamen tegen deze substantie, wat betekent dat veel mensen na de vaccinatie een allergische reactie kunnen krijgen, mogelijk met dodelijke afloop, waarschuwen Yeadon en Wodarg. Langetermijneffecten Ze wijzen er tot slot op dat er nog niets bekend is over de langetermijneffecten van het coronavaccin. Ook het vaccin tegen de Mexicaanse griep was haastig ontwikkeld en bleek later veel gevallen van narcolepsie te hebben veroorzaakt. Als dit vaccin wordt gebruikt zonder eerst goed onderzoek te doen, zullen miljoenen gezonde mensen worden blootgesteld aan onacceptabele risico’s, aldus het tweetal. Yeadon en Wodarg roepen inwoners van de EU op om te helpen door een e-mail te sturen naar de EMA.

  GienGien5 maanden geleden
  • @Sep Meulders beste Sep, dit bericht was een pdf en die kon ik niet delen. Ik ga ervanuit dat je gebruik kunt maken van Google ? Google deze namen met wat steekwoorden en je gaat van alles vinden waar je naar op zoek bent. Zoveel bronnen zul je ontdekken , succes 👍

   GienGien5 maanden geleden
  • Niet dat ik je wil wegzetten als complot'denker' maar kun je wat bronnen gebruiken a.u.b.

   Sep MeuldersSep Meulders5 maanden geleden
 • Ik zou zéker de eerste paar vaccinatierondes sowieso voorbij laten gaan tot de kinderziektes eruit zijn. Wéés niét zo’n typisch pretentieuze “kijk-mij-eens-voorop-lopen-hero”. Alles wat én onder tijdsdruk én met voornamelijk commerciële léés: financiële motieven is gemaakt is lévensgevaarlijk. Binnen een jaar al zullen wat mensen zich bij hun arts melden met klachten en aandoeningen zoals verkleurende nagels, bulten aan de binnen- en buitenkant van het schedeldak en je kan het zo gek niet bedenken wàt allemaal, maar welke in ieder geval niéuw zullen zijn voor de wetenschap. Je arts zal dan zeggen: “omdat het voor iedereen nieuw is mag u de aandoening zélf een naam geven”. En als je zo’n pretentieuze “kijk-mij-eens-voorop-lopen-hero” bent maakt dat àlles weer goed toch?

  Manou De RuysscherManou De Ruysscher5 maanden geleden
 • Die troep werkt echt!!!!,levert GELD OP!!!!!!

  GifkikkerGifkikker5 maanden geleden
 • Met deze slecht werkende slagzin, win ik een goed werkend CBR wat een zooitje daaro

  ThijsThijs5 maanden geleden
 • Als de makers van het vaccin het nou als eerste nemen en daarna degenen die het ons opleggen, vervolgens de rest vd elite.... en daarna gun ik die Lubach de mijne die mag hij gratis en voor niks van mij hebben...

  piet paalpiet paal5 maanden geleden
 • Met deze slecht werkende slagzin, win ik een goed werkend immuunsysteem 🤞

  Candy-roos CronenCandy-roos Cronen5 maanden geleden
 • Diegenen die niet bang zijn voor de dood!

  Oude Maas - HVT - HartelkanaalOude Maas - HVT - Hartelkanaal5 maanden geleden
 • VACCIN

  Ronald MeemsRonald Meems5 maanden geleden
 • Vaccin

  Jhijs OverhausJhijs Overhaus5 maanden geleden
 • Laat je maar lekker volspuiten met die ROTZOOI dombo's! 😂😂

  Brakkeleer ThuisBrakkeleer Thuis5 maanden geleden
 • Staatsnar laat je lekker volspuiten met vergif..!

  Mano TorrenteMano Torrente5 maanden geleden
 • Begin met de regering, 1e kamerleden en 2e Kamerleden. En natuurlijk hun familieleden

  Diny SmeetsDiny Smeets5 maanden geleden
  • Daarna alle mensen van de media. Want als zij wegvallen hebben wij geen nieuws of entertainment meer.

   JoopJoop5 maanden geleden
 • Net zo effectief als de test en het mondkapje?

  Diny SmeetsDiny Smeets5 maanden geleden
 • Na een paar maanden geharrewar komt Hugo de Jonge er in maart achter dat er geen injectienaalden, maar breinaalden zijn besteld, en dat hij is vergeten die koelkasten in te steken. Aangezien de hele vaccin-productie al lang gereserveerd is kunnen we in 2022 pas weer bestellen. China stuurt ondertussen medische hulp, wel in ruil voor die leuke haven in Rotterdam, en Schiphol, "om te kunnen bevoorraden". Zelfde strategie als in Afrika.

  willzyxwillzyx5 maanden geleden
 • gelukkig ben ik niet de enige die dit mannetje fucking irritant vind. wat een waardeloze show, niks grappig aan

  EimertEimert5 maanden geleden
 • Zzp geen vaccinatie beter kan het niet, dit is pas goed nieuws

  MrLambert26MrLambert265 maanden geleden
 • Rutte en Hugo moeten als eerst krijgen in kader van vitaal beroep en maatschappelijke belang.

  MayLinMayLin5 maanden geleden
 • Ik zou de mensen die nu de coronaregels aan hun laars lappen en daarmee de besmettingen omhoog gooien s'nachts laten inenten door onzichtbare ninjas.

  Phantom RenegadePhantom Renegade5 maanden geleden
  • Beginnend bij jou.

   Char TalksChar Talks5 maanden geleden
 • de eerste die het vaccin zouden moeten nemen zijn de politici.

  You think i'm funny?You think i'm funny?5 maanden geleden
 • Je verlaagd jezelf tot een covid promotie kanaal, te triest voor woorden

  Laurens HelderLaurens Helder5 maanden geleden
 • jupla 1000ste comment

  Air KoryoAir Koryo5 maanden geleden
 • Vaccin

  DeadlyBlitzDeadlyBlitz5 maanden geleden
 • 1:14 KNIPPER NOU TOCH EENS

  Evie TamEvie Tam5 maanden geleden
 • 1:31 griepvaccin 50% effectief?

  Isa BoIsa Bo5 maanden geleden
  • Helemaal niet bewezen effectief. Dick Bijl.

   Ellis de WalEllis de Wal5 maanden geleden
 • Lubach mag de mijne hebben

  RabieYC _RabieYC _5 maanden geleden
 • Zelfs ik ben Corona langzamerhand een beetje zat. Die maatregelen beginnen nu heel langzaam irritant te worden, terwijl ik er tot nu toe geen enkel probleem mee had

  Rick BRick B5 maanden geleden
 • Nog belangerijker dan de zorg en de oudere en zwakkere zijn de 2e kamerleden en NPO EN RTL , WNL medewerkers die moeten eerst griep en corronanep vaccin!zonder 2e kamer leden geen zorg beleid of zorg , zonder omgekochte media geen corona.dus ZIJ EERST!Zeker degene die voor de corona wet hebben gestemd en propagaanda maken!

  Eelco SchaafEelco Schaaf5 maanden geleden
 • Ik ga hem niet innemen hoor eerst kijken of er mensen er niet aan dood gaan of andere gekke dingen aan overhouden en kijken of het echt helpt

  Luisa VisscherLuisa Visscher5 maanden geleden
 • Moderna heeft een vaccin dat werkt voor 95% als ik het goed begrepen heb, dus Armenië waarschijnlijk. Eigenaar is een Armeniër.

  Wind WindWind Wind5 maanden geleden
 • Kan je over beleid kletsen, maar die banaan heb je niet met beleid weggelegd hèh?! Die is dus he-le-maal beurs

  Charming nowhere to hideCharming nowhere to hide5 maanden geleden
 • Zegt het ene vaccin tegen het andere vaccin, nou jij bent nog code groen achter oren.

  joost vd lindenjoost vd linden5 maanden geleden
 • Rutte,de Jonge en daarna Lubach!!!!

  Dennis DaarDennis Daar5 maanden geleden
 • Wederom briljant.

  A.J. WennekesA.J. Wennekes5 maanden geleden
 • Kijk uit bij het covid19 vaccin! Onderschat de bijwerkingen op de lange termijn niet! Oh wacht, wordt niet op de lange termijn getest! Dan kijk ik wel een paar jaar de kat uit de boom voordat ik mij laat vaccineren!!!

  connected onlineconnected online5 maanden geleden
  • @Charming nowhere to hide totdat je ziet hoeveel mensen zich hierin kunnen vinden.

   connected onlineconnected online5 maanden geleden
  • mensen lachen zich dood om jouw grappen LETTERLIJK want waarschijnlijk ben je genoeg geschoold om wel met oplossingen te komen maar dit betaald beter he

   Charming nowhere to hideCharming nowhere to hide5 maanden geleden
 • Mark Rutte, Hugo de Jonge, zijn vrouw, zijn kinderen en zijn naaste familie zijn de eerste die dat vaccin toegediend moeten krijgen, maar dan wel de spuiten vullen uit een willekeurig flesje, niet een flesje met een placebo die speciaal voor deze gelegenheid klaar is gezet.

  demafklappersdemafklappers5 maanden geleden
  • Precies!!!

   Char TalksChar Talks5 maanden geleden
 • Dus als je er al aan blootgesteld was via niet werkende mondkapjes en de lucht, hebben onze lichamen, ontwikkelen/den van iedereen ook ZONDER vaccinatie anti-stoffen.

  Josephine HoenjetJosephine Hoenjet5 maanden geleden
 • Met deze slecht werkende slagzin, win ik een goedwerkende niet-beschikbare -80 koelkast

  JoannaJoanna5 maanden geleden
 • Ik nomineer de 1e en 2e kamer, laten zij het voortouw nemen en zich als eerste in laten enten.

  onno van de weerdonno van de weerd5 maanden geleden
 • Sorry voor de 'e'.

  Plinckaert MeynaertPlinckaert Meynaert5 maanden geleden
 • Jij moet, net als het vaccin, op -80 kaltgstelt worden. Schreeuwlelijk.

  Plinckaert MeynaertPlinckaert Meynaert5 maanden geleden
  • Humor gebaseerd op propaganda kan ook geen humor zijn.

   JoannaJoanna5 maanden geleden
 • Niet ik want ik wil je new world order vergif niet.

  Johnny DutchJohnny Dutch5 maanden geleden
 • Mark of the beast

  jeroen basizjeroen basiz5 maanden geleden
 • Ik stond in de zeeman te winkelen toen ik het hoorde😂

  Consuelo EsmeraldaConsuelo Esmeralda5 maanden geleden
 • Om te kijken of het vaccine veilig is moeten we eerst politici vaccineren, als die niet dood gaan is het vaccine veilig, gaan ze wel dood is het land veilig!

  Tinus TussenGasTinus TussenGas5 maanden geleden
  • Altijd winst dus met deze test!

   Jas PereJas Pere4 maanden geleden
  • Wiebes zei bij jinek als dat hij hem ging skippen. Zijn wel mensen die het harder nodig hebben.... zei hij

   Dutch MadnessDutch Madness5 maanden geleden
 • de MSM heeft de handen vol aan het promoten van iets wat niet gezond voor je kan zijn ???

  Els GoossenEls Goossen5 maanden geleden
 • alleen het vaccin zelf is nog niet bewezen !!!!

  Els GoossenEls Goossen5 maanden geleden
 • mensen lachen zich dood om jouw grappen LETTERLIJK want waarschijnlijk ben je genoeg geschoold om wel met oplossingen te komen maar dit betaald beter he

  blood ravenblood raven5 maanden geleden
 • lubach is altijd zo grappig waarom ga je zelf niet eens in de politiek met je grote bek ? oh wacht je bied geen oplossingen behalve grapjes

  blood ravenblood raven5 maanden geleden
 • wie word er als eerst gesterliseerd ? 1 voor 1 mensen laat je maar lekker naaien ze hebben hier voor gewaarschuwd he tijdens de ebola uitbraak gaat het ze nu lukken ? als volk heb je meer macht dan je denkt dit zijn enge praktijken die ze nu uitvoeren , en dan komt nog kan iemand ontkennen dat bil gates dit zei : we need to reduce the population on the planet

  blood ravenblood raven5 maanden geleden
 • met deze slecht werkende vaccin, win ik een goed werkend crematorium

  opzz xsinopzz xsin5 maanden geleden
 • Lubach; de doorzichtigheid straalt er nu inmiddels wel vanaf. Propaganda kanaal voor de regering.

  thedesertrosebandthedesertroseband5 maanden geleden
 • Ik ben hart-en vaatpatiënt en val dus onder de risicogroep. Ik leef vanwege mijn beperking op een WaJong-uitkering. Mogelijk gemaakt door alle mensen die bijdragen aan de economie. Ik zit toch al thuis en heb een prima bestaan dus lieve mensen: als dank voor deze structurele bijdrage en mijn comfortabele bestaan nomineer ik alle mensen die de economie leven inblazen als de eerste vaccinatie pool.

  Laurens WoltermannLaurens Woltermann5 maanden geleden
 • Geef mijn vaccin maar aan Hugo. Ik hoef hem.

  Anita KopelmanAnita Kopelman5 maanden geleden
  • Ik zal jullie vertellen wie het Vaccin het eerste krijgt! De mensen die ze voor ons, als gemeenschap, getest hebben. Zij hebben het als eerste gekregen.

   opzz xsinopzz xsin5 maanden geleden
 • Humor gebaseerd op propaganda kan ook geen humor zijn.

  Wat IswaarWat Iswaar5 maanden geleden
 • Je moer!!!

  Pyro ObbiePyro Obbie5 maanden geleden
 • Ik hoop Linkse Lubach!

  Xcent & RaffelXcent & Raffel5 maanden geleden
 • Is dit grappig... zit hier een boodschap in. Wat is the point?

  DutchDurpDutchDurp5 maanden geleden
 • Een idee om de veiligheid van vaccins te testen: vaccin experiment met de politiek : Tijdens een live persconferentie mag een persoon, gekozen door de burgers , uit de enorme voorraad vaccins , vaccins aanwijzen die door een arts live ingespoten gaan worden in Hugo, Mark, Jaap en Grapperhaus, en Willem en Máxima . Dit live “ inspuit moment “ gaat 7 x plaatsvinden op dinsdagen . Medici gaan alle bijwerkingen bijhouden en dit openbaar maken voor alle burgers . En dan wachten we af wat gaat gebeuren met deze mannen. Als ze zo overtuigd zijn van de veiligheid , dan doen ze eraan mee. En weten wij dat het een kwestie van tijd is dat we van ze verlost zijn......

  GienGien5 maanden geleden
  • Ze hebben van nature al zoveel slechte bijwerkingen, draaien, liegen, misleiden, manipuleren, angst zaaien, niet antwoorden etc etc.

   Jas PereJas Pere4 maanden geleden
 • Hoe weten ze of die 90% daadwerkelijk beschermd waren? Hebben ze hun laten slapen en alles met COVID-19 patiënten?

  D PD P5 maanden geleden
 • tellement le fun !!!??????

  foopyu noouifoopyu nooui5 maanden geleden
 • Je kan geen immuniteit opbouwen met RNA vaccins omdat dit Covid virus zeer snel haar RNA doet muteren waardoor dit vaccin niet meer zal werken . Je kan je vaccin wel snel aanpassen maar niet maken en verdelen onder de bevolking want dan is er al weer een nieuwe mutatie ... De Farma gaat Gouden tijden tegemoed , Lage Kosten voor ontwikkeling want versneld goed gekeurd maanden inplaats van jaren en dus sneller winsten .En we gaan meer dan 1 Type vaccin nodig hebben !

  Bra LokoBra Loko5 maanden geleden
  • En dat vanaf nu 2 keer jaarlijks, want de mutaties gaan volop door en mogelijk kan je DNA gaan veranderen omdat je een DNA gemodificeerd vaccin krijgt waarvan de echte risico's pas vele jaren later zichtbaar kunnen worden, daarom neemt Pharma geen verantwoording voor de bijwerkingen, die neemt de overheid over, booming business voor de Pharmamaffia! Wel de lusten niet de lasten.

   Jas PereJas Pere4 maanden geleden
 • 11k likes, en maar 400 dislikes. Dat rijmt niet echt met de comments verder lol!

  Keapon LaffinKeapon Laffin5 maanden geleden
NLworld