Testevenementen & Johnny Placebo | Zondag met Lubach (S13)

21 feb. 2021
274 871 Weergaven

Om echt goed te testen of evenementen door kunnen gaan, is er een controlegroep nodig die naar een cabaretvoorstelling gaat waarbij er niet gelachen wordt. De cabaretier hebben ze al gevonden. Ze zoeken alleen nog publiek en daarvoor hebben ze een promofilmpje gemaakt.
Dit is het dertiende seizoen van Zondag met Lubach. Serie rond de Tweede Kamerverkiezingen 2021. Zeven dagen nieuws in 30 minuten, satirisch geremixt door Arjen Lubach. Vanachter een desk. In een pak. Op een stoel. Laatste seizoen. Zo goed als nieuws. #ZondagMetLubach zie je iedere week om 21.15 uur op #NPO3 en NLworld. #ZML
Deze video komt uit uitzending 3 van seizoen 13 van Zondag met Lubach. Kijk hier de hele aflevering: www.npo3.nl/zondag-met-lubach/21-02-2021/VPWON_1328963
www.vpro.nl/zml

Reacties
 • Ik zou juist stuk gaan om die gast 😂😂

  mcfrddy21mcfrddy215 dagen geleden
 • ik vond dat nog best grappig die jonny placebo. droge humor

  Metal VideosMetal Videos6 dagen geleden
 • Ik kijk dit filmpje terwijl ik een ckv verslag maak... coincidence? I think not

  Femke DeenFemke Deen6 dagen geleden
 • Gooi alle zaken open zoals in Italië, geen boetes betalen want de mensheid wordt onrecht aangedaan. Iedereen heeft recht zijn eigen brood te verdienen.

  Alleen LiefdeAlleen Liefde9 dagen geleden
 • Stem op Willem Engel die is voor echte democratie en vrijheid.

  Alleen LiefdeAlleen Liefde9 dagen geleden
 • Wake up aub! Zeggen ze ons nu werkelijk dat 7,8 miljard mensen in de wereld gevaccineerd moeten worden voor een 'virus' dat 99,99% van de bevolking niet doodt? Dat zou totaal belachelijk zijn. De negatieve bijwerkingen van de vaccins zullen meer mensen doden dan het 'virus' zelf.....! Wat is de werkelijk reden dat er zoveel mensen een injectie moeten krijgen??? Kinderen hebben een fantastisch immuun systeem. De PCR test is niet goed, er zitten 10 fouten in de test zegt Dr. Peter Borger. Uitslag is dus niet juist. Vaccin/gentherapie is onnodig en roekeloos zegt Prof. Dr. Theo Schetters. Niet nemen dus. Bovendien is er Ivermectine een zeer goed medicijn tegen de Covid.

  Alleen LiefdeAlleen Liefde9 dagen geleden
 • En alle linkse mannetjes, is het allemaal nog steeds een complot? Of gaan we eindelijk opstaan met zijn allen of zijn jullie er content mee dat wij allemaal flink in onze anjer geneukt gaat worden dit jaar?

  Milton SantinoMilton Santino9 dagen geleden
 • Lubach is het meest verwijfd en sneu nerdje in de historie van de Nederlandse tv.

  NRNS VI -VNRNS VI -V10 dagen geleden
 • Is het erg als je heel hard moet lachen om Johnny Placebo? Wat een timing heeft die gast!

  Snoep AnimatieSnoep Animatie11 dagen geleden
 • The crypto anarchists have been trying to kill me for 3 years now. They have been gangstalking me and trying to drive me to suicide. F Elon Musk F Barry Silbert NEMESISThe crypto anarchists have been trying to kill me for 3 years now. They have been gangstalking me and trying to drive me to suicide. F Elon Musk F Barry Silbert NEMESISThe crypto anarchists have been trying to kill me for 3 years now. They have been gangstalking me and trying to drive me to suicide. F Elon Musk F Barry Silbert NEMESIS

  Targeted VictimTargeted Victim11 dagen geleden
 • Gelukkig weer meer vrijheden , want heb nog aardig wat stucwerk hier liggen van ene Kees. Of zoals hij hetzelf omschreef: "Kanker veel werk".

  JorisJoris11 dagen geleden
 • lekker alex

  Pepijn van BreemenPepijn van Breemen12 dagen geleden
 • Is het een slecht teken dat ik hier om lach

  Nanne VisserNanne Visser12 dagen geleden
 • 2:48 underrated

  MeepMeep12 dagen geleden
 • Beter gaat de politiek inzetten op minder farmaceutische belangenverstrengelingen. zorgsector is een onderdeel van de economie. Opschalen krijgen we een betere economie voor terug. Meer ziekenopvang was al voor 2020 vereist. Daarnaast moet veel meer maatwerk komen en meer regionaal bekijken wat kan. Meer vitamine en gezondheid voorlichting. Geavanceerde ventilatie, uv licht, griep en covid remmers mogelijkheid bieden voor eerste lijn zorg. Buiten activiteiten stimuleren. Vrijgeven vaccinatie formule zodat meerdere farmaceuten kunnen bijdragen aan de vraag, OMT leden met belangenverstrengeling er uit en mensen die out of the box kunnen denken er in. Meer ipv minder is belangrijk. Het omgekeerde gebeurt::

  connected onlineconnected online12 dagen geleden
 • Ik zou er nog best naartoe gaan

  HandofNotHandofNot12 dagen geleden
 • 2:11 Lubach is top, maar zijn haat voor voetbal is toch een beetje een blinde vlek... zo'n mooie sport

  Andre BubblesAndre Bubbles12 dagen geleden
  • @Andre Bubbles vreemde redenering...

   Merijn van eschMerijn van esch10 dagen geleden
  • @Merijn van esch smaak is altijd een blinde vlek toch? uiteindelijk blijft het een ingeving en een keuze, iedereen kan fan van voetbal zijn bijvoorbeeld, als je er ergens aan bent blootgesteld of de keuze hebt gemaakt tijd er in te investeren. Net als andersom, hij heeft ooit bedacht dat voetbal niet leuk is = blinde vlek.

   Andre BubblesAndre Bubbles10 dagen geleden
  • @Andre Bubbles vind jij. Ik vind het raar om een mening weg te zetten als blinde vlek.

   Merijn van eschMerijn van esch10 dagen geleden
  • @Merijn van esch zeker iedereen zijn ding.. maar het is wel de nummer 1 sport in Nederland, voor miljoenen mensen haast leven en dood. Door het simpel af te doen als ' stom' snap je niet zoveel van onze tijd. Daarom zou het mooi zijn als hij het iets serieuzer nam

   Andre BubblesAndre Bubbles10 dagen geleden
  • Das toch gewoon een meningskwestie... Niet iedereen vindt er wat aan. Plus, als je kijkt wat die hele poppenkast allemaal kost, snap ik dat dat niet opweegt tegen een sport van zeer gemiddelde kwaliteit.

   Merijn van eschMerijn van esch10 dagen geleden
 • IK GA STUK OM JOHNNY PLACEBO

  Louke NiemanLouke Nieman12 dagen geleden
 • DJ Bennielekker heeft wegens huidige omstandigheden helaas een carriere switch moeten maken zie ik.

  Boebba93Boebba9312 dagen geleden
 • Ik ken een betere mop, Jonny zijn act is een grote flop

  Sky Goomy's Tea TimeSky Goomy's Tea Time12 dagen geleden
 • Grappig, die Johnny Placebo lijkt veel op @Harry Hol

  Extreme ImprovementExtreme Improvement13 dagen geleden
 • ik hou van Arjan's nuance, maar vind met alles wat er speeld dit een beetje een "go for safe"filmpje... dit kabinet maakt zich schuldig aan je reinste vrijheidsberoving, de ene affaire na de andere, die maatregelen komt maar geen eind aan, en die van dissel spreekt zichzelf konstant tegen. "kapjes werken averechts / want we hebben ze nodig voor de zorg / alleen het fmpweetikveel kapje werkt / alle kapjes werken!" the who: "het virus blijft binnenshuis langer hangen en is daardoor besmettelijker" the who:"blijf zoveel mogelijk binnen" het TMO of whatever : kinderen dragen het virus sneller over / maatregel, iedereen opsluiten maar kids terug naar school. virologen over de hele wereld : "risicogroepen ook meer kans op overlijden na vaccinatie, vaccineer eerst zorgpersoneel" wij: "vaccineer de ouderen eerst" wat tevens raar is: als je kijkt naar wereldsterfte cijfers vanaf bijv 2012, zie je tot en met 2020 een hele voorspelbare toename, die correlatie houd met de toename van wereldpopulatie per jaar. als covid echt zon fataal virus is.. hoe kan dit? "we are not ready"bill gates filmpje 2015, op de visual zie je een plaatje, wat volgens mij, sprekend het corona virus is, virussen lijken wel veel op elkaar, ik heb er ook 100en eerst bekeken, maar dit is volgend mij echt een plaatje van covid 19 wat nogmaals dus, in een fimplje 2015 verschijnd, ik geloof best dat er een naar virus rondgaat, maar ik geloof niks van die cijfers, oftewel meet en rekenfouten worden gemaakt, of het lijkt erop dat er sterk word overdreven. het R getal en de sterfte % lijken zwaar overdreven, je hoort ook vrij weinig nog over achterliggende oorzaken, soms vraag ik me af of het aantal gemelde covid sterfgevallen daadwerkelijk kloppen. Ik ben ook maar eens mens, en zal vast wel her en der de spijker flink misslaan, maar als er meer mensen denken.. IETS klopt hier niet... ook als je wel denkt dat de aarde gewoon rond is en ze in hollywood gewoon limonade drinken ipv babybloed, ook als je geen wappie bent, maar nog steeds denkt, de situatie is wel uitzonderlijk, er staat veel op het spel, en sommige dingen lijken twijfelachtig for science and for goodness sake, durf ook eens te toornen aan dit wanbelied van dit high and mighty demissionaire kabinet wat onze sociale levens, onze banen, onze bewegingsvrijheid , ALLES ... ZO enorm beinvloed op het moment, lubach jij bent een slimme gozer... kom op! beetje meer pit gozer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  The freedom factoryThe freedom factory13 dagen geleden
 • ik ben onwijs fan van Johnny Placebo, sign me up!

  lygophilelygophile13 dagen geleden
 • Jajaa Killervirus...Verzetje!

  marcello roosmarcello roos13 dagen geleden
 • Wat een kutaflevering was dit

  N SmitN Smit13 dagen geleden
 • well lachen hoor, dat ie Klikbeet erbij haalt :D

  JerrycanJerrycan13 dagen geleden
 • Twee miljoen bitcoin.....god miljaar

  Dutch ParisienDutch Parisien13 dagen geleden
 • Arjen werkt voor andere. Niets maar dan niets is zijn eigen mening. Sterker nog hij is 200% tegen deze corona onzin maatregelen. Hij verhongert anders zieepoot

  Heisenberg MigosHeisenberg Migos13 dagen geleden
 • Hopelijk gaat de gp van Zandvoort door

  G cG c13 dagen geleden
 • Alex ploeg

  p mp m13 dagen geleden
 • DJ Bennielekker!!

  DeadliestWarriorZZDeadliestWarriorZZ13 dagen geleden
 • Volgens mij zijn die grappen van Johny Placebo écht heel goed, maar ben ik gewoon te dom om ze te begrijpen. Heel even met die bunkerbouwende Duitse familie zag ik wel iets, maar daarna was het weer onduidelijk

  KougaKouga13 dagen geleden
 • Ik word hier een beetje moedeloos van.

  Oversaturated ShrimpOversaturated Shrimp13 dagen geleden
 • Raar Mag niet gereageerd worden op het WOB suk, is het in de VS dan nog zo erg niet??

  Albert BlackPearlAlbert BlackPearl13 dagen geleden
 • Ja wel wennen straks dat ik niet meer kan roepen dat we leiden onder een genocide van onze zelf gekozen leiders die zich gedragen als nazi's. Ben benieuwd waar we straks weer over kunnen janken, hopelijk is het beter dan chemtrails dat is zo pre 2020

  JohnnieWaIkerJohnnieWaIker13 dagen geleden
 • 🎶🎵 Everybody was Kung flu fighting 🎶🎵

  Classesanytime classesanytimeClassesanytime classesanytime13 dagen geleden
 • Hey Arjen, geen idee of je dit leest...Zou jij je heldere licht eens kunnen schijnen op long covid en waarom die mensen zo lang over het hoofd gezien zijn en worden? Mensen en het kabinet doen net alsof ik niet kan bestaan, want een gezonde, sportieve dertiger kan natuurlijk helemaal niet heel erg en heel erg lang ziek worden van een griepje...

  BanaanyBanaany13 dagen geleden
  • Dat zijn vooral de anti-COVID mensen die dat negeren. Hoe krijg jij de indruk dat het kabinet het negeert? Er zijn redenen dat ze zo ontzettend hard bezig zijn met covid bestrijden en dat is niet alleen maar het dodental.

   Jasper JanssenJasper Janssen12 dagen geleden
 • CKV is gewoon een kutvak .

  OscarOscar13 dagen geleden
 • ik vond johnny placebo eigenlijk best grappig

  gamebuster800gamebuster80013 dagen geleden
 • Dat doen ze heel goed.die johny placebo is inderdaad totaal niet grappig.

  mario zaalmario zaal13 dagen geleden
 • Er is al 1 besmetting nav dit gebeuren ... de derde golf gaat straks skyhigh.

  Guus de KlerGuus de Kler13 dagen geleden
  • Boeiend

   DUC KIDUC KI13 dagen geleden
 • Gozer, ik ben echt serieus groot fan van je, maar je maakt nu grappen over levensbehoeften van mensen. Kap eens, doe eens wat meer lievevol jegens je medemens

  LittlesneakLittlesneak13 dagen geleden
 • Jezus Christus, dan heb je ze daar weer op dat 'experiment' ZONDER maskers, laat het maar aan je oren bengelen ja... Dat bewijst toch gewoon dat we dat niet aankunnen.

  Mare Van HoveMare Van Hove13 dagen geleden
 • Nee. CKV-verslag gaat echt veel te ver. Waarom dat soort drek uit de sloot halen...

  100% Errno100% Errno13 dagen geleden
 • Biertje?

  Sander VanierschotSander Vanierschot13 dagen geleden
 • OMG !! Zo krijg je het erger dan Engeland . Wij weten het Engeland variant van virus is opmars het is gewoon asocial en onverantwoordelijk om samen te komen en dat te experimenteren !! Dood van een oude mensen dat jullie familie kan zijn is geen experiment zo deden ook de nazi's tegen Joden ze gingen ook experimenteren maar om te experimenteren in een pandemie tegen oudere zwakke mensen is gewoon niet te bevatten 😡😡

  Mahmood AndishmandMahmood Andishmand13 dagen geleden
 • deze was super strak

  RideordordyRideordordy13 dagen geleden
 • En we kennen allemaal zo'n persoon......

  Steve LambeerSteve Lambeer13 dagen geleden
 • Alex Ploeg is leuker dan Johnny Placebo.

  Balboa BagginsBalboa Baggins13 dagen geleden
 • Vrouwen krijgen weer aandacht van mannen, kijk ze weer blij zijn.

  Balboa BagginsBalboa Baggins13 dagen geleden
 • Alex is gewoon grappig wat 'ie ook zegt xD

  Carlie VerhagenCarlie Verhagen13 dagen geleden
 • Ik keek dit snachts en oprecht in slaap gevallen 😭

  Timo FaberTimo Faber13 dagen geleden
 • Johnny Placebo heeft een zeer hoog Martijn Koning gehalte.

  Paniekzaaier tjePaniekzaaier tje13 dagen geleden
 • Fk overdreven dat gelul van 'wennen'. wat mark rutte & OMT al niet voor mentale schade bij mensen kan aanrichten!

  Ano NiemAno Niem13 dagen geleden
 • Rare mensen

  yodkagodyodkagod13 dagen geleden
 • Lachen om Johnny Placebo is een symptoom van long-covid.

  ApemanMonkeyApemanMonkey13 dagen geleden
 • Wauw, Johnny Placebo is even grappig als het writersteam van ZML van de afgelopen paar weken...

  Tom van HengeloTom van Hengelo13 dagen geleden
 • Wat kut

  J WJ W13 dagen geleden
 • Goeie jongen die alex

  tijmenvanderlaantijmenvanderlaan13 dagen geleden
 • Lijkt Joep van het hek wel Johnny placebo totaal niet grappig.

  SWTerreurSWTerreur14 dagen geleden
 • Niks aan wennen dat is normaal om bij elkaar te zijn het nieuwe normaal is een dictatuur van de geest reset .

  SWTerreurSWTerreur14 dagen geleden
 • Die placebo groep had natuurlijk gewoon naar Claudia de Breij gekund.

  Jeej KeeJeej Kee14 dagen geleden
 • Ik vond het wel een goed idee dat er een besmettelijk iemand in de zaal zat (nou ja iemand van de organisatie althans, bleek achteraf). Zonder "mol" is het natuurlijk best wel een laf experiment.

  wazzup105wazzup10514 dagen geleden
 • Een compilatie van Soundos grappen was ook wel voldoende hoor.

  D SD S14 dagen geleden
  • Of Guido Weijers

   PatrickPatrick6 dagen geleden
  • OOF! Ik wist tot voor kort niet eens wie die schijnvertoning was, totdat we d'r zagen in een of ander programma met BN'ers, en m'n vriendin me uitlegde "da's een enorm slechte cabaretière". Je zult verdomme maar kaartjes gekocht hebben voor zo'n show.

   Arctic DragonisArctic Dragonis13 dagen geleden
 • Dat lijkt Bennie Lekker wel!

  SpreadFriendlinessSpreadFriendliness14 dagen geleden
 • Dus super spread events mogen eerder dan s'avonds een bezoekje? Ik volg dit niet helemaal

  Joost van DijkJoost van Dijk14 dagen geleden
  • A) dit zijn experimenten om te kijken *of* ze kunnen, en wat er dan gebeurt. B) van ‘s avonds een bezoekje weten we dat al want die mochten voorheen. C) iedere deelnemer moest negatief getest zijn binnen 48 uur voor de voorstelling. D) nee, super spread events “mogen” niet zomaar.

   Jasper JanssenJasper Janssen12 dagen geleden
 • Ipv van Johnny Placebo kan je ook Viggo Waas nemen als cabaretier. Die is ook nooit grappig.

  DjoekaDjoeka14 dagen geleden
 • Ik denk dat in iedere ‘grap’ van Johnny al eens in gesprek heb gehoord. Komt wel dichtbij zo.

  matthijsfixmatthijsfix14 dagen geleden
 • Zorgen dat er niet gelachen wordt, is al door Guido gedaan.

  TheSonOffDarthVaderLukeTheSonOffDarthVaderLuke14 dagen geleden
 • Aka de Piet van het sinterklaasjournaal voor volwassenen...

  Arnout van KleefArnout van Kleef14 dagen geleden
 • Of DJ Jean, kan je dit ook uittesten

  ProMrLecoq01ProMrLecoq0114 dagen geleden
 • Guido kan die tweede voorstelling toch ook wel doen.

  spookmineerspookmineer14 dagen geleden
 • Why is this in my recommended I’m American

  Sam JakubowskiSam Jakubowski14 dagen geleden
  • This is phase I of reclaiming New Amsterdam. Dont worry, there are alot of phases so you will barely notice how we will bring freedom to America! Jim Jefferies said it best "In the Netherlands, you can fuck a prostitute, whilst smoking a joint, in front of a cop, HOW DARE YOU NOT CALL THE NETHERLANDS THE LAND OF THE FREE"

   Julius RabenJulius Raben13 dagen geleden
  • This tv show is really popular atm. It's a bit like John Oliver.

   Arnout van KleefArnout van Kleef14 dagen geleden
  • Maybe because foreigners watched this as well: /watch?v=ELD2AwFN9Nc (edit: found one including subtitles)

   spookmineerspookmineer14 dagen geleden
 • Guido Wijers werkt toch prima? Die man is zo grappig als een groene sok.

  DJ D!TCHDJ D!TCH14 dagen geleden
 • Om 03:38 hoor je iemand hoesten... Ja heeft toch geen nut zo

  Mr InfinityMr Infinity14 dagen geleden
 • Ik hou zo van Alex Ploeg.

  John ‘Juice’ ShipperJohn ‘Juice’ Shipper14 dagen geleden
 • Ja, sporten kan niet, maar grote evenementen, dat is belangrijk!!!

  DonderDonder14 dagen geleden
  • @Jeffrey Sanders Alsof je alleen in de sportschool kan sporten LOL

   ᚨᛚᛃᛖᚾ•ᚠᚨᛒᛖᚱᚨᛚᛃᛖᚾ•ᚠᚨᛒᛖᚱ6 dagen geleden
  • @Jeffrey Sanders ga is rennen

   caprice.tcaprice.t6 dagen geleden
  • @Jeffrey Sanders koop een paar dumbells en ga lekker gewichtrainen. Hardlopen kun je, lichaamsgewicht oefeningen, yoga, je kan gaan dansen. Er is heel wat te doen, maar dan moet je het wel willen.

   QuickglowQuickglow9 dagen geleden
  • @Jeffrey Sanders alles in groepsverband zit dicht, dat klopt. Hardlopen, volleybal (met zn tweeen, en natuurlijk als je een net hebt, op een recreatieveld of strand oid), wielrennen, en dat soort zaken kun je echter gewoon nog doen.

   Arctic DragonisArctic Dragonis13 dagen geleden
  • @Arctic Dragonis noem aub een sport die je nog wel kan doen. Alles is dicht

   Jeffrey SandersJeffrey Sanders13 dagen geleden
 • Natuurlijk is het Alex

  JelmerJelmer14 dagen geleden
 • Als ik naar een voorstelling wil kijken waar ik niet om lach, dan kijk ik wat Viruswaanzin nu weer naar buiten heeft gebracht

  Linaii SayeLinaii Saye14 dagen geleden
 • Ze kunnen arjen lubach ook inhuren

  Thijs BThijs B14 dagen geleden
 • Dat einde sloeg nergens op

  JJ14 dagen geleden
 • Die cabaret voorstelling waarbij je niet mag lachen, hoe lachwekkend ook, heet toch de Nederlandse rechtsstaat? Of de Nederlandse democratie? Of was het onze politiek? Ow wacht, de ene is een Klucht, de ander een Comedy en de rechtsstaat is inderdaad Cabaret.

  Do HoeijmansDo Hoeijmans14 dagen geleden
 • Laatste stuk saai

  Giovanni KleineGiovanni Kleine14 dagen geleden
 • Waarom zou je eerst checken of theaters weer open mogen, terwijl scholen, bso's, religieuze bijeenkomsten, psychologen, werk, winkels, etc. gesloten blijven? Je mag met bijna niemand op bezoek of naar een uitvaart en dan wel met 100 in een theater. Ik zou rustig beginnen om te kijken of bijvoorbeeld bso's of psychologen weer kunnen.

  INFJ 4w5INFJ 4w514 dagen geleden
  • @Stefan Highland en als de conclusie is dat het "niet werkt" met een grotere groep gaan ze dus zeker doen alsof kleiner ook niet zou werken... is toch een omgekeerde strategie volgens de logica dat "als dit goed uit de test komt, is er ook ruimte voor bijeenkomsten met minder grote groepen". dat statement is natuurlijk logisch, maar de wijze van testen niet.

   caprice.tcaprice.t6 dagen geleden
  • Bsos zijn gwn open? Moet morgen naar een toe voor me werk

   Its_Me_Romano _Its_Me_Romano _13 dagen geleden
  • Psycholoog is gewoon open, altans de mijne wel?

   Koen WijtmansKoen Wijtmans13 dagen geleden
  • @INFJ 4w5 ik zou het persoonlijk op dezelfde manier aanpakken als de overheid hier doet, want je zet een soort maximum aan personen en daar kan je in andere gelegenheden onder gaan zitten. Ik begrijp wat je bedoelt met dat het apart is.

   Stefan HighlandStefan Highland13 dagen geleden
  • @Stefan Highland Sure, ja, je moet het naturlijk op een manier testen. Toch voelt het nog steeds apart en zou ik het denk ik anders aanpakken. Maarja, ik kan het toch niet bepalen, dus het zal wel.

   INFJ 4w5INFJ 4w513 dagen geleden
 • die anti grappen zijn vreselijk haha

  San CocaSan Coca14 dagen geleden
 • Alex Ploeg is altijd grappig, zelfs als ie het niet hoort te zijn.

  Dion7Dion714 dagen geleden
  • Ja ik zou dus echt dood gaan van het lachen ook al mag het niet

   Yellow Cactus ProductionsYellow Cactus Productions13 dagen geleden
 • Wie dit leest is een VVD’er

  Christiaan van StekChristiaan van Stek14 dagen geleden
  • Neh, en ik ben nog niet eens 18 dus ik kan nog niet eens stemmen whaha.

   Determined GamesDetermined Games7 dagen geleden
  • Super toevallig! Ik stem ook op Volt!!

   Jordy K.Jordy K.14 dagen geleden
  • Maar, ik, ik ben van plan Volt te stemmen. Houd dit in dat ik nu een liberaal-conservatief iemand ben geworden door een comment? Nee toch? Mijn hele leven is een leugen!

   Eyeli _Eyeli _14 dagen geleden
 • Als dit mag dan doen we volgende week Tomorrowland

  Doot mer ein pilskeDoot mer ein pilske14 dagen geleden
 • bitcoin pogggg

  matz alkemamatz alkema14 dagen geleden
 • I see what you did there, "coronaproef"

  KlosjaarrrKlosjaarrr14 dagen geleden
 • Die doodse stilte maakt het leuk om te zien

  Gijs KramerGijs Kramer14 dagen geleden
 • Als ik duitsers zie graven in het zand zeg ik altijd: Die leren het nooit af

  AnthonijnAnthonijn14 dagen geleden
 • Martijn Koning is anders ook wel een goeie voor de placebo groep

  Maarten van VenrooijMaarten van Venrooij14 dagen geleden
  • Wat zeg jij nou... die man is tering leuk. Als hij het polyfoon journaal nadoet kom ik niet meer bij 🤣🤣

   BasBas14 dagen geleden
 • Waarom Johnny erbij halen als we al jaren Freek de Jonge hebben?

  Dave WraptasticDave Wraptastic14 dagen geleden
  • Freek Veenlijk is nooit grappig geweest. Doe dan Theo Maassen of Hans Teeuwen

   D-MorphianD-Morphian14 dagen geleden
 • 3:17 miss moeten we dan maar toch lachen

  LOL LOLLOL LOL14 dagen geleden
 • Ik was toch een beetje teleurgesteld dat hij niet op Guido Weijers zelf doelde

  Thijs RangThijs Rang14 dagen geleden
  • Ik verwachtte Youp van 't Hek.

   KorennKorenn12 dagen geleden
 • 2:57 Hoorde ik daar nou iemand hoesten? Levensgevaarlijk

  M. de k.M. de k.14 dagen geleden
 • Haha Alex Ploeg! Leuk om nog meer mensen van Klikbeet bij Lubach te zien + hij komt ook uit Haren

  C - KekC - Kek14 dagen geleden
 • evenement met 500 man? maar alle winkels moeten dicht... Ik begrijp dit echt niet

  missmiss14 dagen geleden
 • Hoe krijgt lubach het voor mekaar dat ik elke keer weer in een deuk lig!

  Schaapievuur DutchSchaapievuur Dutch14 dagen geleden
NLworld