René giert om bizar filmpje van Hans Teeuwen | VERONICA INSIDE

19 feb. 2021
240 734 Weergaven

René heeft een bijzonder filmpje van Hans Teeuwen meegenomen.
Bekijk alle hoogtepunten van Veronica Inside op veronicainside.nl/​​ of in de Veronica Inside app!
Download de Veronica Inside app via:
App Store: bit.do/eNeG6​​
Google Play Store: bit.do/eNeGC

Reacties
 • Ze praten er zo makkelijk over hè... Jouwn inkomen blijft zeker gewoon binnen komen en dan nog voor stom lullen ook nog.. schaam je.. amateur voetballertje...

  B.B.21 minuut geleden
 • Wist het team van veronica niet dat dat dit hans teeuwen is?

  RubenRuben22 minuten geleden
 • Hoeveel bonus zouden ze krijgen om zo dom te lullen over corona altijd? Denk best wel wat!

  Love4HardstyleLove4HardstyleUur geleden
 • Heb hier in Duitsland extra een pay tv zender abo om mijn club Feyenoord te zien.Wat ik nu zie is niet meer mijn Feyenoord.Wat een afgang tegen AZ. Ik was er een die de nacht op de Binnenweg in Rotterdam doorbracht om de volgende morgen een kaartje te kunnen kopen voor de Europa cup of finale tegen Estudiantes.Dat was nog de tijd dat Jan bij V&D op de sportafdeling werkte. Gelukkig dat Feyenoord niet in de Bundesliga speelt anders had Schalke 04 nu 6 punten meer dan nu. Hoe kan Dick Advokaat nu zeggen dat de tweede plaats nog haalbaar is. Ik hoop dat het volgend jaar beter wordt want erger kan het niet worden. Een Feyenoorder uit Duitsland

  Hans van der HoogHans van der HoogUur geleden
 • daar zit een team van juristen en wetenschappers achter.

  sehhi vootysehhi vooty16 uur geleden
 • Toedeledokie wat betreft dit programma en de veronica gids. Tussen de regels door is het duidelijk dat jullie ook al besmet zijn mijn het staatsjournaal. Altijd fan geweest maar jullie vallen mij hard tegen. Walgelijke veelverdieners in dienst van een propagandamachine. Goodbeye.

  Niels WijersNiels Wijers17 uur geleden
 • Belachelijke tokkie humor... alleen in NL.

  joricardinhojoricardinho23 uur geleden
 • Waarom onderbouwen ze niet waarom Willem Engel een gek is? Op grond van welke feiten? Iedereen wil toch terug naar het oude leven? 98 procent heeft geen last van corona. Ze kunnen alleen de oudere zwakkeren beschermen en de stadions open gooien.

  Ragnar LodbrokRagnar LodbrokDag geleden
  • Grappig dat je die Engel als gek weg zet en vervolgens het WHO en de poppenkast er om heen niet veel beter acht.

   sehhi vootysehhi vooty16 uur geleden
 • Haha die tandjes van die feyenoord watcher

  Ailsa NiAilsa NiDag geleden
 • We waren, dankzij Willem Engel, bijna van de avondklok af geweest. Maar hij is natuurlijk 'gek'. Man, wat een niveau. Als je Engel hoort praten, hoor je al gauw dat 'ie alles goed weet te onderbouwen. En hij zal vast hier en daar een fout maken, maar dat doen onze volksvertegenwoordigers ook en die komen er mee weg. Een beetje respect graag.

  Tabe StormTabe StormDag geleden
 • Hij wint die rechtzaak moet je ze heuren dan

  MT 91MT 912 dagen geleden
 • Was dit nou echt zo grappig joh?

  I KNOW ALLI KNOW ALL2 dagen geleden
  • @Ailsa Ni Trump is a legend best president ever.

   I KNOW ALLI KNOW ALLDag geleden
  • administration (i.e. the Trump administration) would be faced with a pandemic . nlworld.info/key/video/0a2ik8bIg6V2ra4 ,,,,,

   Ailsa NiAilsa NiDag geleden
 • Ik denk dat je een kronkel in je bovenkamer hebt ,als je zelf in deze humor zo kan laten gaan .🤤

  Chey towChey tow2 dagen geleden
 • Rene giert om alles zolang het maar schuift 🤮

  kolim jonekolim jone2 dagen geleden
 • Door Willem gek te noemen slaan ze de plank mis. Jammer. De feiten omtrent corona zijn op geen enkele manier de rede om ook maar een maatregel te rechtvaardigen. Er zijn goed werkende medicijnen en nu ook vaccins. Vaccineer desnoods 70% a 80% van de ouderen en klaar is Kees. Nu toegeven aan de maatregelingen betekent nog jaren en jaren opgesloten mensen, want de mutaties blijven elk jaar terugkomen net als de griep. Dit virus of bacterie gaat nooit meer weg. Er zijn bronnen die zeggen dat het om een bacterie gaat en de misschien gewoon allang onder ons was. Ook de totale gekte rondom de toename van de zogenaamde ''fact-checkers'' overal op internet is een zeer slechte zaak voor onze democratie. Genoeg geleerde mensen die anders naar de coronacrisis kijken. Heel veel. Maar ze worden niet gehoord, maar gelabeld en aan de kant geschoven. 17 maart. Simpel. Valt me tegen van de mannen.

  fanfamfanfam3 dagen geleden
 • Ik zie dit stukje al 15 keer, het blijft geweldig hahahahaha

  bocoy noiubocoy noiu4 dagen geleden
 • wb. China groot gelijk: 1 grote FARCE was dat bezoek. WORD WAKKER mensen. Lablektheorie Wuhan is geen onzin. Zie artikel in New York Magazine, januari 2021.

  LibConRealist❣LibConRealist❣4 dagen geleden
  • Begrijp ik de snor nou goed dat hij hier schreeuwt om de lockdown beter te verankeren ten koste van onze grondrechten?

   kolim jonekolim jone2 dagen geleden
 • Willem Engel is biochemicus, maar ook 'dansleraar' (framing). Was ooit ook ene Copernicus, die zei dat Aarde om de Zon draaide. Werd verketterd!

  LibConRealist❣LibConRealist❣4 dagen geleden
  • Hij is dan ook geen biochemicus

   jkj10jkj104 dagen geleden
 • Dit word alleen leuk gevonden omdat het Hans Teeuwen is, anders hadden ze gezegd 'deze gast moet in de kussens of in ieder geval hulp krijgen'

  Rem WeijRem Weij4 dagen geleden
  • En toch had Willem Engel juridisch gelijk.... Wordt wel erg makkelijk over gesproken. Het is een beetje een engerd maar de regering moet zich wel aan de wet houden.

   bocoy noiubocoy noiu4 dagen geleden
 • Smerige lui. Klaar mee. Zeggen wat de linkse baas wil horen. Leuk dat ze Hans Teeuwen leuk vinden, maar ik durf te wedden dat Hans van deze heren walgt.

  R AR A4 dagen geleden
  • En toch had Willem Engel juridisch gelijk.... Wordt wel erg makkelijk over gesproken. Het is een beetje een engerd maar de regering moet zich wel aan de wet houden.

   bocoy noiubocoy noiu3 dagen geleden
 • gaat een beetje links worden jammer. ja d66 aan het roer

  mia fesarmia fesar5 dagen geleden
  • Hans Teeuwen goed en Willen Engel niet goed. Volgens mij zijn René en Hans zef niet helemaal lekker.

   bocoy noiubocoy noiu3 dagen geleden
 • Wie heeft hem ook al 50 x bekeken!? 😂

  j.i.w.i wj.i.w.i w5 dagen geleden
 • Grappig dat je die Engel als gek weg zet en vervolgens het WHO en de poppenkast er om heen niet veel beter acht.

  John and More HBJohn and More HB5 dagen geleden
 • René met zn gescripte programmatje

  Maarten Ten NapelMaarten Ten Napel5 dagen geleden
 • Hansie!!!!! Hansie!!!!!!

  oiuet souiuoiuet souiu6 dagen geleden
 • Waardeloos karakter die Rene. Die kreeg ooit een burnout van NIKS DOEN. Slappe lul.

  RavenheerRavenheer6 dagen geleden
 • Oplichters ...bedriegers Testing .... testing .... covid-19 besmettingen ? WTF ?? PCR-coronatest, niet specefiek op covid, maar op mogelijk corona ! Staat op de bijsluiter: -af te nemen in een labo onder dokterstoezicht.. (niet buiten...heel molecuulgevoelig) -is geen diagnose voor corona ..enkel een aanwijzing voor verder onderzoek !! Coronavirussen bij de mens Veroozaken een groot aantal gewone verkoudheid (winter/vroege lente) Zeven varianten: HCoV-229E HCoV-OC43 SARS-CoV HCoV-NL63 HKU1-nCoV MERS-CoV SARS-CoV-2 (COVID-19) SARS/ MERS/ SARS-CoV-2 ....veroorzaken dodelijke longontstekingen nlworld.info/key/video/lKyeYpiaqnyCqYA Een positieve PCR-test = GEEN diagnose voor covid-19 noch voor corona VLAANDEREN oversterfte 2019-20 = 8.460 sterftes = 0.12 % =0% op een VL bevolking van 6,6 miljoen (Statistiek Vlaanderen - bevolking -sterfte - overlijdens per maand 2020 vergelijk geboortes overlijdens 1992-2019) 8460 oversterftes in 2020 tov 2019 op 6.6 miljoen = 0.12% = fucking 0% = GEEN PANDEMIE POLITIEKERS & MEDIA = RESET CRIMINELEN ZIJN WE ZOT GEWORDEN !! en dat met: -hittegolf in augustus 2020 -coronamiserie met verhoogde zelfmoordcijfers -medische zorguitstel voor niet-corona issues met meer doden tot gevolg -influx van illegalen OVERSTERFTE in Nederland 2019-2020 = fucking 0% op een NL bevolking van 17 miljoen Sterftecijfers 2020 - Uitvaart .nl www.uitvaart.nl/infotheek/achtergronden/sterftecijfers/sterftecijfers-2020 Sterftecijfers 2019 - Uitvaart .nl www.uitvaart.nl/infotheek/achtergronden/sterftecijfers/sterftecijfers-2019 Sterftecijfers 2018 - Uitvaart .nl www.uitvaart.nl/infotheek/achtergronden/sterftecijfers/sterftecijfers-2018 (zie uitvaart.nl web site sterftecijfers) 0% = GEEN PANDEMIE USA oversterfte 2019-20 = 0% Covid deaths = big hoax same amount of deaths in 2020 than in 2019 in the USA 2018 2,839,205 868/100k 2019 2,855.000 870/100k 2020 2,902,664 878/100k 0% overtserfte op een US-bevolking van 300 miljoen + illegalen Covid = a planned scamdemic: DAVOS EVENT 201 in NY (oktober 2019) ! About Event 201, a high-level pandemic exercise on October 18, 2019 www.centerforhealthsecurity.org/event201/about nlworld.info/key/video/lpJ0YrOyo6GDjYg bring them to justice (Den Hague) for crimes against humanity !! www.thegatewaypundit.com/ U.S. gave $3.7million grant to lab at center coronavirus scandal www.dailymail.co.uk/news/article-8211291/U-S-government-gave-3-7million-grant-Wuhan-lab-experimented-coronavirus-source-bats.html?ito=native_share_article-masthead Big pharma working together with government.... creating new diseases ...to sell drugs !! Google search: Big pharma creating new diseases .. fauci ....telling years in advance under Obama that the next administration (i.e. the Trump administration) would be faced with a pandemic . nlworld.info/key/video/0a2ik8bIg6V2ra4 ,,,,,

  Robrecht saskiRobrecht saski6 dagen geleden
 • Hans teeuwen kan er niet eens om glimlachen

  Marwan MarwanMarwan Marwan6 dagen geleden
  • Hou is op met die Engel een mafkees noemen jullie hebben niks te verliezen op die leeftijd onze jeugd denkt daar iets anders over...

   oiuet souiuoiuet souiu6 dagen geleden
 • Dit programma is echt diep gezonken, wat zijn deze gasten toch dom

  the Xcomthe Xcom6 dagen geleden
  • waren ze altijd al hoor alleen wordt nu wel pijnlijk duidelijk dat ze geen idee hebben wat er speelt , maar voor geld zeggen ze alles , bah min volk .

   Els GoossenEls Goossen4 dagen geleden
 • Willem Engel is een idioot en een klootzak, leuke aantijgingen maar zonder enige onderbouwing, een beetje zwak naar mijn mening. Ik vind meneer Engel ook zéker een bijzondere verschijning en heb bij hem zo mijn vraagtekens maar hij toont wel aan in wat voor erbarmelijke staat onze rechtspraak verkeert en onderneemt tenminste een poging om iets te doen aan het beleid. Johan is het natuurlijk roerend eens met het huidige beleid maar het lijkt mij toch dat de gemiddelde Nederlander zijn buik er inmiddels wel vol van heeft en al een tijdje door heeft dat we massaal in het ootje genomen worden.

  Matt pietermaaiMatt pietermaai6 dagen geleden
 • Aansteller die kleuter Rene

  E VHE VH6 dagen geleden
 • Begrijp ik de snor nou goed dat hij hier schreeuwt om de lockdown beter te verankeren ten koste van onze grondrechten?

  BreadPittBreadPitt7 dagen geleden
  • @Jan Bakker dan heeft het trekjes van zo'n beetje alles, maar communisme..ik blijf het een belachelijke vergelijking vinden.

   jkj10jkj103 dagen geleden
  • @jkj10 ze zitten daar alles te likken wat de overheid doet, zulke dingen gebeuren ook onder communisme. Of is dat niet waar. Ik zeg niet dat we communistisch zijn, het heeft er alleen een beetje de trekjes van.

   Jan BakkerJan Bakker4 dagen geleden
  • @Jan Bakker schei toch uit met je communisme man. Doodvermoeiend, die onzin

   jkj10jkj104 dagen geleden
  • Idd, volgens mij is dit ook gewoon een propagandakanaal geworden. Dat heb je als je te maken hebt met tv bazen en adverteerders, die bepalen wat je mag zeggen en wat niet. Alles, zolang het maar niet tegen de lijn van de overheid in gaat. Een beetje á la communisme...

   Jan BakkerJan Bakker5 dagen geleden
 • Hans Teeuwen goed en Willen Engel niet goed. Volgens mij zijn René en Hans zef niet helemaal lekker.

  Happy BirdHappy Bird7 dagen geleden
 • En toch had Willem Engel juridisch gelijk.... Wordt wel erg makkelijk over gesproken. Het is een beetje een engerd maar de regering moet zich wel aan de wet houden.

  J sbtJ sbt7 dagen geleden
 • Ben ik nou de enige persoon die dit totaal niet grappig vind.

  Batatis TomatisBatatis Tomatis7 dagen geleden
  • @Rock girl Nirvana!

   bloem bloembloem bloemDag geleden
  • Aansteller die kleuter Rene

   Rock girlRock girl6 dagen geleden
 • Misschien moet die Derksen zich eens afvragen of hij zelf wel spoort. Voorlopig schat ik Willem Engel hoger in dan Derksen en Gijp bij elkaar.

  siep kuppenssiep kuppens7 dagen geleden
 • 🤣🤣

  Karin SKarin S7 dagen geleden
  • wel vol van heeft en al een tijdje door heeft dat we massaal in het ootje genomen worden.

   Rock girlRock girl6 dagen geleden
 • Ik dacht je mocht niet met meer dan 1 persoon in de zelfde ruimte zijn tenzij het een publieke ruimte is ?... Deze knaken mogen wel vrolijk door lullen op TV terwijl de rest van het land thuis zit uit te kotsen .

  JokerJoker7 dagen geleden
  • www.telegraaf.nl/nieuws/587320133/onhandigheid-de-jonge-op-de-foto-zonder-mondkapje

   74 Snipernase74 Snipernase7 dagen geleden
 • Duidelijk dat ze een extra bonusje kregen om Willem Engel naar beneden te halen😂 iedereen vind die avondklok kut en hij is de enige die er nog wat werk van maakt

  Walter Van dijkWalter Van dijk7 dagen geleden
 • Rene giert om alles zolang het maar schuift 🤮

  den achternaamden achternaam7 dagen geleden
 • het zegt veel over Rene dat ie dit platvloerse zo enorm leuk vind. Ik vindt Rene in de regel zelf wel heel leuk, ik denk dat hij hier wil bewijzen dat hij het allemaal wel snapt, ik vindt het walgelijk

  jim de nooijjim de nooij7 dagen geleden
 • Die Willem engel wordt in dit programma weggezet als gek. Dit mag. Dan toch maar de nuance: Hij is afgestudeerd biochemicus en heeft in bijna al zijn beweringen gelijk gekregen. Of het nu de aerosols waren of de dubieuze pcr test of de merkwaardige gang van zaken rondom vaccins die feitelijk nog in fase 3 zitten en toch toegelaten zijn of zijn wijzen op vitamine D , gezonder leven etc. Hij en zijn groep mensen om hem heen doen tenminste iets aan het juk dat nu iig tot 15 maart gaat duren. Dat je het maar weet.

  Rene OpdamRene Opdam7 dagen geleden
 • Hou is op met die Engel een mafkees noemen jullie hebben niks te verliezen op die leeftijd onze jeugd denkt daar iets anders over...

  Kasper SteinKasper Stein7 dagen geleden
 • Laat die VI iidioten ff luisteren naar podcast 1 2 tje met Yves en Erik, dit soort mannen zijn een ordinaire geldbeluste HOOOEEERRR

  Jos BroersmaJos Broersma7 dagen geleden
 • Willem Engel is een ex wetenschapper. Plus heeft de rechtzaak gewonnen op argumenten. Hjj heeft twee keer zoveel gestudeerd als iedereen aan tafel bij elkaar. Hem gek noemen, is niet rechtvaardig.

  Engo KocEngo Koc7 dagen geleden
  • Duidelijk dat ze een extra bonusje kregen om Willem Engel naar beneden te halen😂 iedereen vind die avondklok kut en hij is de enige die er nog wat werk van maakt

   Walter Van dijkWalter Van dijk7 dagen geleden
 • waarom blijven julie zo in die corona maatregelen???? ga ook eens zelf nadenken stelletje maf ketels julie hebben er weinig last van he van die onzinige maatregelen hoop dat het julie ook heel hard ga raken dat je ook je huis moet verkopen en je auto dan piepen julie ook wel anders 😡😡😡

  j pj p7 dagen geleden
 • Beste rene....... gastje......... LOSER........ ga eens als de tering alle reacties lezen!!!!!!!!!!!!!!! minkukel, en dan naar je therapie.. ik leef met je mee, je bent zielig :(

  Rico polRico pol7 dagen geleden
 • Onnozele René

  Demas JaringDemas Jaring7 dagen geleden
 • KOMOP reneetje wees een vent en nodig Willem Engel uit, zie wel dat zijn naam wel met respect gedrukt wordt ............. KOMOP reneetje met je iq van een voetbal, nodig die man uit die je dom noemt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ga in gesprek en zie wie dom is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Rico polRico pol7 dagen geleden
 • Ik snap hem denk ik..... wacht ff....Chicago-Boels...Dixi-D' Amilio...Ditbierglasisveeeelste-Groot....En dan.....ouderwets de laatst beschikbare taxi van alle maatschapijen laten wegrijden in -25°,de dag voor kerst op Vrijdag om 19:00 in een wildvreemde stad ergens in het noorden naast Duitsland.....terwijl je om 21:00, lekker warm 1stClass in het vliegtuig naar New York had moeten zitten. Je zou maar Hans heten anno 2021🖕🏾😓...ehh...ik bedoel 😓👎🏾.

  SargeanttheVRSargeanttheVR7 dagen geleden
 • Hans aan tafel, onee dat wil Johan niet

  Rock girlRock girl7 dagen geleden
 • Teeuwen 👍🏻👍🏻Gijp👍🏻👍🏻

  Crazy ChaosCrazy Chaos7 dagen geleden
 • zonder domme mensen had rutte geen stem natuurlijk duhhhhhhhhh

  Rico polRico pol7 dagen geleden
 • we nemen het je niet kwalijk..... domme mensen moeten er ook zijn :)

  Rico polRico pol7 dagen geleden
 • dus rene......... voor je mensen iets noemt......GEK!!!!!!....... ik daag je uit, ga eens in gesprek met dhr. Engel...........zie wie er gek is of gewoon laagbijdegronds DOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Rico polRico pol7 dagen geleden
 • als Engel en deze malloot in discussie zouden gaan is Engel er binnen 30 seconde klaar mee want Engel heeft wel een hoogstaande opleiding en deze camera-geile ex-kutvoetballer heeft een iq van ....................tjsah.....een camera-geile-ex-kutvoetballer.... i rest my case

  Rico polRico pol7 dagen geleden
  • @Rock girl wtf... hans????

   Rico polRico pol7 dagen geleden
  • Hans aan tafel, onee dat wil Johan niet

   Rock girlRock girl7 dagen geleden
 • geweldig dit 😆😆😁

  T CT C8 dagen geleden
 • Wanneer wordt Hans Teeuwen uitgenodigd bij VI? Wordt de hoogste tijd, en natuurlijk Gerard Joling erbij en Jan Boskamp! Kunnen we weer lachen!🤣🤣🤣

  TheBlitzieBoysTheBlitzieBoys8 dagen geleden
 • Ze lachen hier gewoon om een patiënt! En dat vinden ze geweldigg!

  Moo'sMoo's8 dagen geleden
  • @Erik Vd ven ik debiel? Jij ben zeker net als die gek! Denken dat dat gezond is en denken dat normaal debiel is. Gek!

   Moo'sMoo's4 dagen geleden
  • Wat voor debiel ben jij mootje

   Erik Vd venErik Vd ven4 dagen geleden
  • Welke patiënt ?

   Wolfje WolfWolfje Wolf7 dagen geleden
 • Waarom is het stukje van Hans Teeuwen precies grappig?

  Tom RTom R8 dagen geleden
 • Waarom grijpen die VI babbelaars niet in als Derksen weer politiek bagger zit te orakelen. Die ouwe is zo vooringenomen en voorspelbaar, maar krijgt weinig of geen tegenspraak. Jammer, was voorheen wel amusant maar haak steeds eerder af. Als ik me wil ergeren dan zet ik het nieuws op om Rutte te horen zwammen.

  André Edgar NixAndré Edgar Nix8 dagen geleden
 • We mogen viruswaarheid dankbaar zijn. Dat er nog iemand op zit te letten. En onze rechten beschermd. De politiek besodemieterd ons. Maar ik ben bang dat de meeste van jullie kijkers niet stemmen

  Bffn BffnBffn Bffn8 dagen geleden
  • jawel FORUM VOOR DEMOCRATIE

   Els GoossenEls Goossen4 dagen geleden
 • denk eerder dan die poppensnor een klootzak is... wat? denken? ik weet het wel zeker.. over hrt paard getilde arrogante wijsneus...willem engel komt daar niet bij in de buurt.. tijd om je bek een tijdje te houden johan..

  Rolf SterkRolf Sterk8 dagen geleden
 • tranen uit em ogen en vooral ook om renes lach ahwhawhwahawhawwawhwhhwwhwhwhhwhwhahahhaahwhwha

  sukruoostensukruoosten8 dagen geleden
 • Worden jullie inmiddels door Rutte betaald of zo?

  MatheusinhoMatheusinho8 dagen geleden
  • Ja!

   74 Snipernase74 Snipernase7 dagen geleden
 • Hij heeft zich kostelijk vermaakt zo te horen

  JoeskuhhJoeskuhh8 dagen geleden
 • Dit is toch totaal niet grappig of mis ik wat?

  niksniks8 dagen geleden
  • Hypothetische vraag, lijkt me?

   eltjeaueltjeau7 dagen geleden
 • Hoezo is Willem Engel een klootzak en een gek? Lekker ongefundeerde meningen weer

  Thomas G AThomas G A8 dagen geleden
 • sinds wanneer is voetbal analist een essentieel beroep ? gewoon na 2100 niet op tv rot op man heel nederland leg aan de geel honger en een voetbal programma die over covid gaat krijg gewoon vet geld voor die onzin

  John dewaterJohn dewater8 dagen geleden
 • Godskolere, Gijp was (weer) druk druk druk de stresskip. En elke uitzending keer op keer lachen om z,n eigen grapjes/filmpje, niet stil kunnen zitten, bril tig keer goed doen, en weer z,n glas een stukje naar voren en opzij schuiven.

  FredFred8 dagen geleden
 • Zal René zich kostelijk vermaakt hebben?

  Raynerh2002 2002Raynerh2002 20028 dagen geleden
 • Haha die tandjes van die feyenoord watcher

  bcvbb hyuibcvbb hyui8 dagen geleden
 • had niet gedacht dat rene zo een linkse typhusgast was

  Rico polRico pol8 dagen geleden
  • @sitvisjes nogal!

   jkj10jkj104 dagen geleden
  • @jkj10 De term links en rechts is ook wel een beetje achterhaald.

   sitvisjessitvisjes4 dagen geleden
  • als je tegenwoordig een mening hebt die niet in de smaak valt ben je automatisch links. Vraag me niet waarom, maar zo gaat dat tegenwoordig. Lang leve de vrijheid van meningsuiting pffhaha

   jkj10jkj104 dagen geleden
  • @sitvisjes dan ben je misschien slimmer dan je je voordoet

   Rico polRico pol7 dagen geleden
  • @Rico pol Ik vind Rutte volkomen kut haha, ik stem FvD. Voel ook niet echt de drang om Gijp te verdedigen,vroeg het me alleen af. En wat hij of de doorgefokte hushpuppy Derksen van Baudet of wie dan ook zegt; boeiend!

   sitvisjessitvisjes7 dagen geleden
 • Snap de humor van dat filmpje nog steeds niet???🤔. Maar dat zal wel aan mij liggen 😉

  Betserai VutaBetserai Vuta8 dagen geleden
  • BOELS!

   P JeeP Jee6 dagen geleden
  • Ligt aan jou, ga naar de dokter gozer

   Freko2011Freko20118 dagen geleden
  • Klopt

   Sander RijkeeSander Rijkee8 dagen geleden
 • ik vind Veronica inside wel fucking hard achteruit gegaan . na die rel met Genee en Akwasi is heel de vibe weg en vind ik het steeds meer bagger. ze zijn wel heel erg snel linksaf gegaan.

  Daniel lekkerbelangrijkDaniel lekkerbelangrijk8 dagen geleden
  • Owke

   bcvbb hyuibcvbb hyui8 dagen geleden
 • 1e x dat ik bij een VI filmpje denk van ... Gozer. Waarom is dit een youtube filmpje waardig?

  Phantom RenegadePhantom Renegade8 dagen geleden
 • Ik heb me ook KOSTELIJK vermaakt!

  Joost JJoost J8 dagen geleden
 • Obey and abide of niet Johan? Je merkt vanzelf wel, wat jou je vrijheid waard is. Dit is gewoon population control. Alles gaat naar de klote op deze manier. Zo langzaamaan mag de boel wel weer open, voorzichtig, maar godverdomme open.

  FrostbiteFrostbite8 dagen geleden
  • Johan is een bange oude man geworden die het woord van ANP/John de Mol verkondigd. René was ook eerst genuanceerder over dit onderwerp, maar zal ook wel van bovenaf te horen hebben gekregen dit niet meer te mogen. Die mannen doen alles voor geld, ook met het spel meegaan om bevolking te onderdrukken

   Jowie PoetJowie Poet7 dagen geleden
  • Tsja. Het werd wel al snel duidelijk hoe weinig dhr Derksen over het onderwerp wist, vrijwel niets...... ,zoals wel vaker enkel wat onze corrupte staatskanalen doorgegeven hebben. De rest v.d. tafel had zich gelukkig iets beter ingelezen

   the_ Wthe_ W7 dagen geleden
 • Hans aan tafel, onee dat wil Johan niet

  J DH87J DH878 dagen geleden
 • Daar gaan ze weer. Willem engel even belachelijk maken. Deze man komt teminste voor het volk op idioten!! Voor onze vrijheid!!!! Deze heren aan tafel worden betaald om mee te doen aan de corona gekte of ze zijn volledig krankzinnig en leven in een doosje!

  AnnaAnna8 dagen geleden
  • Amen. Perfect omschreven. Goede opwekking playlist btw.

   Martin FMartin F7 dagen geleden
 • 1:56

  Boyd010Boyd0108 dagen geleden
 • Stuitend dat de heren steeds die maatregelen en lockdowns promoten, die lafaards krijgen hun salaris wel en durven hun echte mening over corona niet te geven, walgelijk.

  Bailalo DosBailalo Dos8 dagen geleden
  • @Blackkobra2011 Een voorstel wat niet realistisch is? Kijk eens om je heen en neem het woord realistisch nog eens in de mond. Luister naar je minister president "Een unieke kans" "build back better" kijk eens met wie onze minister president rond hangt. Eerst waren de boeren aan de beurt gevolgd door kermis/circus ondernemers daarna de horeca/sportscholen/kappers etc etc. En dan zeg jij dat het niet realistisch is. Ga het totale plaatje even goed bekijken en dan zul je uiteindelijk zien dat het erg realistisch is.

   MegasdetitasMegasdetitas7 dagen geleden
  • @Megasdetitas een voorstel wat niet realistisch is om uit te voeren in het echte leven. Verder wel interessant trouwens. Echter is het belangrijk om met beide benen op de grond te blijven staan en op te passen met complottheorieën.

   Blackkobra2011Blackkobra20117 dagen geleden
  • @Blackkobra2011 Lees het boek van je idool Klaus Schwab "The great reset"

   MegasdetitasMegasdetitas7 dagen geleden
  • @Megasdetitas leg is uit.

   Blackkobra2011Blackkobra20117 dagen geleden
  • @Blackkobra2011 Zwakkelingen leggen zich erbij neer. Totdat je binnenkort erachter komt dat er geen geld meer op je rekening word gestort. Maar dit zal ik je ook wel uitgekauwd moeten uitleggen zeker?

   MegasdetitasMegasdetitas7 dagen geleden
 • Willem heeft wel ff de regering terug gefloten ... vond dat wel lachen ... want Rutte en co is echt waardeloos ... dus ... kostelijk dat gezichtsverlies werd tijd 😂😂😂😂

  Resi KostjensResi Kostjens8 dagen geleden
 • Altijd leuk, maar vaak net iets wat me stoort. Weer voor de zoveelste keer de dansleraar Engel ! Ik zou zeggen nodig hem uit, want de vrijheid strijder met kennis van zaken zal zo wel verbaal als een zeer hoge kennis uit zijn vorige professie geen spaan van jullie heel laten. Humor en een beetje over voetbal kletsen is heel leuk, maar vechten tegen hoge bomen met heel je hebben en ouwe is van een grootsheid die mij het hoofd doet buigen voor de Heer Engel.

  FERRY songsFERRY songs8 dagen geleden
 • Kostelijk!

  streglofstreglof8 dagen geleden
 • Van der Gijp, je bent een ultra dom persoon. Een groot uilskuiken

  Scott KingstonnScott Kingstonn8 dagen geleden
 • dit slaat helemaal nergens op. kan hier serieus niet eens om glimlachen

  Smelly PantsSmelly Pants8 dagen geleden
  • Dion maak je niet druk

   nvl571nvl5718 dagen geleden
 • Hans is niet grappig, eerder triest.

  i. czvi. czv8 dagen geleden
 • René René René René René

  Ivo de GrootIvo de Groot8 dagen geleden
 • Owke

  Ad PfaffAd Pfaff8 dagen geleden
 • Heerlijk toch. In een klote tijd is dit een verademing 😂

  TheCasualGentlemanTheCasualGentleman9 dagen geleden
 • Inderdaad johan😠willem Engel is gevaarlijk gekkie👊

  mrvandijk73mrvandijk739 dagen geleden
 • Ik had ook het idee dat die Willem Engel een complete idioot zou zijn, door de beeldvorming. Ik was dan ook heel verbaasd dat hij bij Op1 best zinnige dingen zei....

  robke9999robke99999 dagen geleden
  • @Els Goossen Kijk even de link hierboven naar het filmpje en zeg dat nog eens hardop, zou ik zeggen. Hij naait jullie allemaal, lachend.

   jkj10jkj104 dagen geleden
  • willem zegt altijd en alleen maar zinnige dingen hoor , en trouwens hij verdiend ons aller respect .

   Els GoossenEls Goossen4 dagen geleden
  • nlworld.info/key/video/xnGnfrzVkX2ra4g

   jkj10jkj104 dagen geleden
 • Johan weet niks. Hij is dom en verloren..

  Henk GelmersHenk Gelmers9 dagen geleden
 • De rechtsstaat wordt in een halve dag in het hemd gezet door Mark Rutte, maar Johan is alleen maar gefocust op Willem Engel.

  ChiefChief9 dagen geleden
  • @Els Goossen na 17 maart krijgen ze wel door wat er speelt. Niet dat er na 17 maart dingen opgelost gaan worden, daar moeten we uiteindelijk zelf voor gaan zorgen.

   ChiefChief4 dagen geleden
  • ik zeg je ze hebben geen idee wat er speelt omdat hun nergens last van hebben.

   Els GoossenEls Goossen4 dagen geleden
 • Ik vond Hans helemaal niet leuk 😐

  My_houSeMy_houSe9 dagen geleden
 • Sorry hoor maar wat Teeuwen hier doet slaat nergens op, hij is helaas zijn touch kwijt.

  Dutch Chess better than cheese.Dutch Chess better than cheese.9 dagen geleden
 • Hahaha ik heb dat ook dat ik vooral lach om de meest achterlijke humor . Maar wat is Johan een verwend etter hij meent ook dat iedereen het goed heeft in Nederland.. en als was iemand conducteur hij kan wel gelijk hebben .

  jeet kune do student limitationjeet kune do student limitation9 dagen geleden
 • Als jullie ballen hebben nodigen jullie Willem Engel uit bij VI🤣. Aan dat tafeltje netals Martin

  M KM K9 dagen geleden
  • @Ogier Erens uhu, moet ik ook niet meer doen. om in de bubbel van ''mensen zoals jij'' verzeild te raken. :D

   Lucien TellierLucien Tellier7 dagen geleden
  • @Lucien Tellier "mensen zoals jij". Je hebt er toch vrijwillig op geklikt...

   Ogier ErensOgier Erens7 dagen geleden
  • @Ogier Erens Was even wachten tot mensen zoals jij deze vraag zouden stellen. Maar ondanks ik hun niet volg werken de algoritmes van youtube zo dat ik blijkbaar vanwege Willem Engel/Teeuwen dit alsnog opgedrongen krijg.. Voor voetbal inhoudelijke content is VI ook gewoon beter.

   Lucien TellierLucien Tellier7 dagen geleden
  • @Lucien Tellier hoe ben je hier dan te vinden

   Ogier ErensOgier Erens7 dagen geleden
  • @Jedi Obi Uiteraard. Kleuren ze buiten de lijntjes van de politieke agenda's, wordt er weer een nieuwe relletje gecreëerd. Of wordt men op het matje geroepen bij mol.

   Lucien TellierLucien Tellier7 dagen geleden
 • Ik dans tegewoordig stiekem hahaha goeie woordgrap

  Dennis De JongDennis De Jong9 dagen geleden
  • Ik snap hem niet? Dacht is verwijzing naar dat nummer, ik heb stiekem met je gedanst

   Freko2011Freko20118 dagen geleden
NLworld