Nu óók voor Nederland!!!: De Grote Update, maar dan zonder DWDD...

20 mrt. 2021
187 164 Weergaven

Deze 'Grote Update' is wat anders uitgevallen dan aanvankelijk de bedoeling was. Het is meer een persoonlijk verhaal over mijn rampjaar 2020 geworden. Voor mij een beetje onbekend terrein om een persoonlijk verhaal te delen en ik hoop dat het niet te veel een 'Grote-Ik-Show' geworden is. Maar dat merk ik dan vanzelf wel in de comments.
Ik laat ook wat meer zien van de dingen die ik onderweg altijd zit te overpeinzen. Ook hier weer : geen idee of dat leuk is om naar te kijken, dus ook dáárvoor geldt: let me know.
Doneren aan mijn kanaal is nog steeds absoluut niet verplicht. Maar het màg wel en het wordt zéér gewaardeerd!!! Het is ook nodig om nieuwe content te kunnen blijven maken, maar u doneert voor reeds geuploade content. paypal.me/leodehaas​​​ .
Op veler verzoek heb ik nu ook een gewoon bankrekeningnummer voor donaties. Het nummer is: NL 33 ABNA 0846 9386 85, o.v.v. 'Donatierekening'. Alvast heel hartelijk bedankt!
O ja, een tikkie wilden jullie ook nog! Komt-ie: tikkie.me/pay/56ehlsf7i9voc2a...​
Dankuwel alvast!!!

Reacties
 • Wat een arrogant menneke die in zijn grijze blouse. Met zijn handjes bleeeh 😡

  Wim JansenWim JansenDag geleden
 • Leo jij bent een baas 💪🏻

  Abi 030Abi 0302 dagen geleden
 • Toen je met die bmw het fietspad op reed dacht ik meteen, pas op die velgen. 1 auto later en oepsie

  jefdan9598jefdan95985 dagen geleden
 • Leo Ik wens je veel goeds toe de komende tijd. Dat we snel weer interessante vlogs kunnen zien. Dank je wel voor een inkijk van de afgelopen tijd. Groeten Wilfred.

  Wilfred StuurwoldWilfred Stuurwold5 dagen geleden
 • @leodehaast ouwe kameraad, ik kijk je nu dik een jaar, en ik zit nog steeds te genieten van je videos, blijf doen wat je doet !

  Brian PannenBrian Pannen7 dagen geleden
 • 15:58 wow jij kunt goed tellen

  Klaas JKlaas J8 dagen geleden
  • 😂😂😂 Altijd goed opgelet op school ...

   leodehaastvleodehaastv8 dagen geleden
 • Wij zijn dezelfde leeftijd en ik ben net zo'n mazzelaar als jij 😉 mijn verhaal gaat ongeveer zo als jou verhaal... Andere bedrijfstakken maar ook ik heb uiteindelijke In dat zwarte gat gezeten. Goed te zien dat ook jij je er weer uit knokt. 👍💪 Bij mij gaat nu alles weer redelijk goed. Zo te zien bij jou ook.. ik wens je het allerbeste en ik wilde nog even zeggen dat jou vlogs en genot om naar te kijken zijn. Profvoetbal

  arthur elsmanarthur elsman9 dagen geleden
  • Dat laatste woord was een foutje 🤣

   arthur elsmanarthur elsman9 dagen geleden
 • Ew

  Chucha luvChucha luv9 dagen geleden
 • Mooi man, die nieuwe aanhanger! Vind het altijd fascinerend om te zien hoe die auto's er op elkaar net niet raken, zelfs niet op de snelweg als de boel flink inveert.

  mpaszmpasz10 dagen geleden
 • Jeetje Leo, wat een verhaal zeg. dan nog zo open eerlijk en positief over de toekomst, wat een mentale veerkracht... Ik duim voor je dat het allemaal goed komt!

  Rogier van den BergRogier van den Berg10 dagen geleden
 • Hou vol Leo - top werk!

  Basil FawltyBasil Fawlty10 dagen geleden
 • Wat een verhaal Leo. Je ziet er goed uit! Fijn dat er weer een stijgende lijn in zit, ik geniet van iedere video die je post dus hoop dat er nog vele volgen! Het ga je goed!

  Moto_MarcelMoto_Marcel10 dagen geleden
 • Beetje late reactie, maar ik keek als kind van 10 al naar blik op de weg, en ben nu 36. Stop er alsjeblieft niet mee, het zou leuk zijn als je nog een paar maakt! en dat is geen compliment. Maar een wens.

  M MM M10 dagen geleden
 • probeer ik deze video te volgen, komt goegel met kut reclames tussendoor....walgelijk bedrijf

  jan youtubehaterjan youtubehater12 dagen geleden
  • Ja, da’s pas kut. Als jij mij nou de centjes geeft die ik nu van goegel krijg zorg ik ervoor dat er nul reclames zijn. Deal?

   leodehaastvleodehaastv11 dagen geleden
 • Heel veel sterkte voor de toekomst en ik blijf je volgen

  Henk de GrootHenk de Groot12 dagen geleden
 • Leo, kan je een een vid maken waar je gwn rondrijd. Gewoon de view v1n de weg ofzo, je hoeft niet persé te praten. Lijkt me wel leuk om te zien maarja extra werk :/ nja het was maar een ideetje.

  Admiraal Graf SpeeツAdmiraal Graf Speeツ12 dagen geleden
 • Nice

  JCrulesJCrules12 dagen geleden
 • 31:09 geweldig dat Leo hier dat Groningse accent even overneemt xD

  mr. soundguy '96mr. soundguy '9612 dagen geleden
 • 28:52 hoe zetten deze collega's auto's vast? Diagonaal 2 wielen vastzetten?

  mr. soundguy '96mr. soundguy '9612 dagen geleden
 • Flinke video, in stukken gekeken. Met de (voor mij) onbekende uitkomst tijdens het kijken was het soms spannend als je begon te vertellen hoe en waarom je zaken op een bepaalde manier deed, nadat er eerder een zin was als "ik wist toen nog niet dat dat een van mijn laatste ritten was" Spannend dus, maar met je bekende stem niet vervelend. Ik hoop dat de sterren nu eens wat langer op lijn blijven staan voor je, en dat je bijvoorbeeld op NLworld je plek vind, met mooie commerciële video-projecten ernaast. Succes! Ik zie uit naar vlogs over de komende tijd, maandelijks kwartiertje?

  Wheeze_NLWheeze_NL13 dagen geleden
 • RESPECT, Leo !

  valere torfsvalere torfs13 dagen geleden
 • Leo, wat een feest jouw prettige rustige stem weer te horen!

  Paul JansenPaul Jansen13 dagen geleden
 • 8:15 ''en dat FIEHJASUuMENT'' hahahahahaha

  Top CatTop Cat14 dagen geleden
 • Leo, vol verbazing gekeken en meebeleeft wat je hebt mee moeten maken... Tjemig... Ooit een samen met wat motorrijders van het motorforum bij je op visite geweest in het bedrijfspand (heb je het aangeboden schilderij nog ergens?), nu 2 crises en gelukkig ook oplevingen verder. Wat je ook gaat doen, je blijft een sympathieke gast en ik wens je heel veel succes en net zoveel plezier. P.S. de Tikkie werkt niet meer, dus via de bankrekening wat gedoneerd voor alle plezier die ik heb gehad van BodW en nu je NLworld kanaal. #dikverdiend

  Robert ElsingaRobert Elsinga14 dagen geleden
 • Ik zou het heel gaaf vinden als je oude of nieuwe auto's of motoren zou gaan reviewen! Leen ze voor één of enkele dagen, licht hem eerst stationair toe; historie, binnenkant, alle eigenaardigheden; en dan een stukje rijden.

  PappadumfulPappadumful14 dagen geleden
 • Whoo heerlijk geluisterd en bekeken Kwam toevallig hier maar wat maakt u een mooi verhaal

  Wendy KooyWendy Kooy14 dagen geleden
  • Dankjewel Wendy! Blijf je toevallig ook hier? 😄

   leodehaastvleodehaastv14 dagen geleden
 • Mocht je een keer mee willen met een chauffeur/ columnist, wees welkom. Voor de lol of voor je werk, ik vind t beide goed. Sterkte met er boven op komen, maar jij hebt al zoveel overleeft, dit lukt je ook wel! Groet Pathuis

  Erik PathuisErik Pathuis14 dagen geleden
 • Mooi verhaal Leo, respect ! ... en delen mensen dit kanaal ;-)

  G PierloG Pierlo14 dagen geleden
 • De schade door jou veroorzaakt is toch verzekerd binnen je bedrijf? Vandaar dat Marco zo nuchter reageerde 😊

  willy1000willy100015 dagen geleden
 • Goed bezig,mooie filmpjes! Ga zo door zou ik zeggen en laat je niet gek maken!! Groetjes van Willem

  Tuffy Der AuswijchTuffy Der Auswijch15 dagen geleden
 • Als 1k ste gecommend

  JxppieJxppie15 dagen geleden
 • Sterk, veel goeie moed en doorzetting. We kijken al uit naar het volgende.

  Diego De KeteleDiego De Ketele15 dagen geleden
 • Hahaha, ik heb gewoon een NLworld video van 1,5 uur gekeken. (ik delen dat wel). Dat is op zich al een prestatie Leo, dat je mensen naar een verhaal van 90 minuten laat kijken. Dank voor de update en voor het delen van je verhaal!

  MikeMike15 dagen geleden
 • Wat een verhaal, Leo. Vroeger vele Blikken-op-de-weg gekeken en toen uit het oog verloren. Leuk dat ik je op deze manier opnieuw heb leren kennen. Veel meegemaakt dus. Je kunt er een boek over schrijven. Gelukkig doe je het op de moderne manier.. Met veel plezier en verbazing naar de "Grote Update" gekeken. Mooi verhaal. Ook vanuit het praktische- en technische oogpunt over wat een vrachtwagenchauffeur allemaal tegenkomt. Ik begrijp uit de laatste paar minuten dat je je weer gaat storten op verkeersvideo's. Er zijn honderden video's van verkeershufter en idioten, maar ik mis de video's waarin gewezen wordt over de dagelijkse verkeershandelingen en regels. Mij valt op dat het Nederlandse verkeer steeds verder afglijdt naar een "ik eerst en de rest zoekt het maar uit" mentaliteit. Ik ben misschien iemand van de oude stempel en "regels zijn regels en daar heb je je aan te houden" figuur. Maar bijna niemand geeft meer richting, blijft links rijden en gunt de ander niks meer. Maar goed, gehandhaafd wordt er ook nauwelijks. Jammer. Ik zeg wel eens, wanneer de verkeeragent geprivatiseerd wordt, dan heb ik een andere baan. Wat zal dit veel geld opleveren... Dus je begrijp al wat ik mis op TV / NLworld: iemand dit weer eens de puntjes op de i zet in het Nederlandse verkeer. En wellicht bepaalde verkeerregels/gewoontes aan de kaak stelt. Denk aan: richting links bij driekwart rotonde. Dit is toch eigenlijk onzin want op de rotonde rijdt je op een rechtdoorgaande voorrangsweg en alleen bij eraf, richting rechts geven. Misschien helpt deze overweging voor inspiratie van je "vlogs". Ik wens je veel geluk toe en dat de komende jaren het vaarwater wat rustiger wordt. Succes !!

  Theo NijhuisTheo Nijhuis15 dagen geleden
 • Wat heerlijk om naar te kijken

  Fabian GortFabian Gort15 dagen geleden
 • Ha Leo, respect voor je aanpassingsvermogen. Je persoonlijkheid op beeld, stem en houding, zijn altijd als zeer positief gewaardeerd. Zeker weten dat ik je you-tube kanaal ga volgen. Tip: ik kon je niet vinden op Linked-in, maar wellicht 🤔 kun je daar nog meer serieus geïnteresseerden achter je organiseren. Je zou ook een soort lidmaatschap op je kanaal kunnen vragen met als doel professionele zaken te kunnen regelen, zo’n lidmaatschap met een ledenteller in elke aflevering laten zien en een “prijs” in de vorm van een petje of tshirt aan de nieuwe leden verloten. Kijk als voorbeeld maar eens naar de “beer-mony” meter van windsurf-tv channel van Ben Profit

  Rene NoordermeerRene Noordermeer15 dagen geleden
 • Zou video’s van 10 minuten maken, heb je de meeste inkomsten en paait het NLworld algoritme het beste

  ixyzyxiixyzyxi16 dagen geleden
  • Ja, dat weet ik, maar ik leef niet voor NLworld. Ik maak video’s voor mijn kijkers en voor mezelf.

   leodehaastvleodehaastv16 dagen geleden
 • Ja leuk.

  Jimmy LucheseJimmy Luchese16 dagen geleden
 • Interessant opvatting over het leasen van je aanhanger, toen ik begon als eigenrijder dacht ik ook dat alles betaald hebben de beste optie was maar ben toen toch mijn investering gaan spreiden door een stukje lease en eigen inleg. Echter ben ik door de jaren heen van mening veranderd en vind persoonlijk dat een stukje lease en daarnaast ruim voldoende liquide te zijn en een goede cashpositie je op dit soort onverwachte situaties verder brengt..

  Alex1990Alex199016 dagen geleden
  • Transport is en blijft een volatiele markt met weinig marge en bepalen de opdrachtgevers vaak de opbrengsten en de uiteindelijk winsten door het soort werk wat ze je toespelen. Ik denk echter dat jij met de ervaring en kennis heel succesvol kan wezen met NLworld content over alles wat met voertuigen en vervoer te maken heeft. Een hele schare fans en trouwe kijkers heb je al!

   Alex1990Alex199015 dagen geleden
  • En daar ontbrak het mij dus aan: die cashpositie.

   leodehaastvleodehaastv16 dagen geleden
 • Dank voor dit mooie filmpje. Het zwarte gat ook van dichtbij gezien, dus heb sympathie voor hetgeen je meegemaakt hebt. Juist goed om hier over te vertellen, en dat is geenszins een grote ik show. Nogmaals, bedankt :)

  R GrompieR Grompie16 dagen geleden
 • Hallo Leo, mijn respect hoe jij de kijker en alle subscribers steeds maar weer op het puntje van hun stoel weet te krijgen. Wat ik je nog wel wil nageven is dat ik sinds het begin een groot fan ben van je programma en veel heb geleerd van de beelden en mij hiermee ook aan het denken heeft gezet hoe te handelen in het verkeer. Een mooi voorbeeld is het dragen van mijn auto gordel, in de begin period van mijn rijbewijs liet ik deze wel eens gewoon naast mij hangen maar hier was ik snel overheen nadat ik je programma volgde en wat er eigenlijk kon gebeuren als ik hem niet zou omdoen. Mijn dank voor deze wijze lessen en wens je heel erg veel sterkte en success in alles waar je nu mee bezig bent.

  Prof. Dr. Henk Jan JansenProf. Dr. Henk Jan Jansen16 dagen geleden
 • Hi Leo , wanneer 1 iemand bemoedigd is bij jouw video , is het dan genoeg ?! Dankjewel , zegen

  MICHEL DILLIONSMICHEL DILLIONS16 dagen geleden
 • Beste Leo, Ik wil jou met heel mijn hart bedanken voor alle mooie afleveringen van Terug-Blik! Vanaf jongs af aan zat ik achter de buis kijkend naar de mooie beelden. Blijf zo door gaan Leo je bent een topper!

  S AlexS Alex17 dagen geleden
 • Leo? Zou het niet een idee zijn om die mensen die in Blik op de weg waren staande gehouden en daarna reageerden, nog een keer voor de camera te vragen? En dan te vragen waar ze nu staan in het leven en hoe ze daar dan nu op terugkijken? Of zeg ik nu iets geks? Of heb je dat al gedaan?

  zohlandt1973zohlandt197317 dagen geleden
 • Nee terug blik op de weg moet blijven zoals het is ik geniet echt van die afleveringen!

  Hielke de BruinHielke de Bruin17 dagen geleden
 • Leo, ik heb genoten van je video, je eerlijkheid en de rust die jij uitstraalt, je hebt nogal het e.e.a. meegemaakt, maar ik ben er zeker van, en dat is echt om je moed in te spreken, dat het je weer gaat lukken, daarom wens ik je alle goeds toe en je gaat met goede moed op naar je volgende succes, daar ben ik zeker van. Wens je daarom Gods onmisbare zegen toe. Heel veel gezondheid en dat er deuren voor je geopend mogen worden.

  koos vanpettenkoos vanpetten17 dagen geleden
 • De aanhouder wint , op tijd ademhalen, en door !!

  FG MADNESSFG MADNESS17 dagen geleden
 • Leo dat is wel een waanzinnig leuk idee van u dus ik zeg doen, en wat enorm fijn dat u weer terug bent maar nu dan op niet op tv maar gelukkig wel op NLworld.

  Arnd SizooArnd Sizoo17 dagen geleden
 • Ik zeg: DOEN!

  R.J.H. EliasR.J.H. Elias17 dagen geleden
 • Zo! wat een verhaal. Het leven komt met ups en downs, maar dat was wel een rollercoasterrit. Keep the spirit up Leo.

  Waldo GadellaaWaldo Gadellaa17 dagen geleden
 • Wat ben jij toch een eerlijke vent, echt top

  Sam CanellSam Canell17 dagen geleden
 • Wow Leo, wat een verhaal ! Ik heb ook 1,5 uur aan een stuk zitten kijken en luisteren (en dat wil wat zeggen😬). Enorm respect voor je incasseringsvermogen, velen zullen je dit niet nadoen en het bijltje (of erger) erbij neergooien. Fijn dat het nu weer goed gaat maar denk wel goed aan jezelf hè. Ik kijk uit naar je nieuwe vlogs, niet alleen leuk om te kijken (vooral die reisverslagen) maar ook lekker rustgevend 😉

  Rob BekkeringRob Bekkering17 dagen geleden
 • Heftig allemaal Leo. Ik heb deze film in één keer uitgekeken zonder door te hebben dat het 1,5 uur duurde. Je kan het dus nog steeds. Ik kijk uit naar nieuwe filmpjes. Ik hoop dat de toekomst zonniger zal zijn.

  Eric DulkEric Dulk17 dagen geleden
 • Leo, je bent een verhalenverteller met een prachtige stem. Ik hoop dat je dit nog jaren mag doen! Het ga je goed

  BozeBeverBozeBever18 dagen geleden
 • 👍👍

  Rocky De bruijnRocky De bruijn18 dagen geleden
 • Leo, wat n ontroerend en prachtig verhaal. Je bent n ondernemer uit mijn hart. Helaas moeten we soms door dit soort verschrikkelijke tijden heen en alleen karaktermensen zoals jij kruipen daarna er weer bovenop. Ik wens je echter dat dit je laatste uitdaging is en dat je weer kunt opbouwen/toekomst tegemoet kunt zien. In ieder geval bedankt voor de inspiratie die je ons geeft en daar waar ik een bijdrage heb kunnen of nog kan leveren graag gedaan! Wij moeten elkaar helpen, van de overheid of van alle onwetenden moeten we het niet hebben. Het ga je goed Leo en ik kan niet wachten tot je nieuwe materiaal.

  Arnold MoonenArnold Moonen18 dagen geleden
 • @1:04:05 Daarom ga ik in de file altijd rechts achter de vrachtwagens aan, die rijden constanter, rijden om te blijven rijden zeg maar. Zeker omdat de koppeling van mijn auto geen slip heeft (200mm sinterplaat koppeling), tja je moet wat als je 320+ Nm moet overbrengen 😀😀 Dit stuk schrijf ik pas nadat ik de rest van de video heb gezien, wat een verhaal, wat een rot jaar knap dat je jezelf er zo doorheen geslagen hebt!

  EdgeOfPanicEdgeOfPanic18 dagen geleden
 • Leo, hartstikke bedankt voor deze update, kheb er erg naar uit gezien, kheb de update in 3x af kunnen kijken dus je doet de naam recht aan om het grote update te noemen, in het vervolg iets korter is voor mij persoonlijk prettiger, maar ik heb met heeeeeeel veel plezier gekeken en tijd vrijgemaakt, en dat was het zeker waard, ik ben blij dat het nu weer een stukje beter gaat, ik snap wat je doorgemaakt hebt en hoop op een goede toekomst voor jou Ik hoop de nieuwe video's weer tegemoet te zien, en succes met alles❤️

  ArjenArjen18 dagen geleden
 • Wat een eerlijke man ben je Leo. Zo kom je over. Heel fijn. Wens je veel succes en ik zou graag meewerken mocht je belangstelling hebben. Weten wat ik kan en doe. "Mien Dörp" bij Grandioos Groningen. Wat is het fijn om naar je te luisteren. En te kijken nog steeds.

  Gert LuttjeGert Luttje18 dagen geleden
 • Ga je ook weer een vrachtwagen kopen en ritten maken ondanks de nare tijd? Trouwens heel veel respect.

  Flynn ReedijkFlynn Reedijk18 dagen geleden
 • Lastig als je altijd het beste jongetje uit de klas wilt zijn maar het is elke keer wel weer iets om trots op te zijn! En.mooi dat je dan ook met een trots gevoel rondrijdt!

  Ronald VierkantRonald Vierkant18 dagen geleden
 • Wat een verhaal zeg, erg open en eerlijk, en blijven doorvechten .. knap

  Wim vd BrinkWim vd Brink19 dagen geleden
 • 1:07:27 ja. Leuk.

  Ray GT6Ray GT619 dagen geleden
 • Mooi en eerlijk verhaal Leo! Benieuwd wat de toekomst voor je brengt, komt vast goed!

  Bowy OdinkBowy Odink19 dagen geleden
 • Ik snap het niet: blik op de weg valt wat mij betreft onder de legendarische tv programma's van vroeger, net zoals Kieskeurig, Frits Bom de consumentenman, en tussen kunst en kitsch. Leerzaam, vermakelijk, en zeker nu terugkijkend, nostalgisch. En dan zo'n einde van de serie. Ik ben blij dat de afleveringen + terugblik weer beschikbaar zijn! En wat is Leo verfrissend eerlijk en open!

  Alan TurnerAlan Turner20 dagen geleden
 • Hey een berger van Amerongen. Nu van Eijck. Sinds 1 januari. (Hellaas). Zou raar zijn als je in je eerste combiritten geen schade rijdt. Pas op met de spoilers he! Succes blik op de weg. Leo Groetjes bergingsspecialist uit Arnhem. Kom een keer koffie drinken.

  MrFwenkie van den BoomMrFwenkie van den Boom20 dagen geleden
 • Doen 👍

  Miguel VanheckeMiguel Vanhecke20 dagen geleden
 • Ik denk echt dat je de invloed van Blik op de weg onderschat! TV was HET medium in die tijd, een groot percentage van de Nederlanders is opgegroeid met Blik op de weg... Bewust of onbewust neem je dit toch in je op. Je leert gevaarlijke situaties herkennen, bent bewust van een mogelijke politie in burger, en vooral de gevaren herkennen voor motorrijders zal iedereen wel een beetje zijn blijven hangen, en beïnvloed altijd in meer of mindere mate je rijgedrag. Op zo'n grote populatie... ik denk dat blik op de weg zeker wat mensenlevens heeft gered.. Ga door met wat je leuk vindt om te doen, stabiliteit komt er vast aan na al die pech.

  Marvin HensbergenMarvin Hensbergen20 dagen geleden
 • Wel lachen dat je slecht tegen kritiek kan. Want als iemand kriek geeft schakel je de berichten voor die persoon uit.

  massage homemassage home21 dag geleden
 • Gewoon doen supper leuk

  Kane HolkampKane Holkamp21 dag geleden
 • Wauw... ik nam even snel een kijkje en zag anderhalf uur en dacht "ff 10minuutjes dan" De andershalf uur was voorbij voor ik er erg in had, geweldig en respect voor de openheid. En, niet geheel onbelangrijk, blik op de weg zou van mij nog steeds wel op de buis mogen zijn, want de verkeerspolitie programma's die er nu zijn hebben niet de aantrekkingskracht die blik op de weg had. Blijvend jeugdsentiment dus! Bij deze ook gelijk geabonneerd, want je verdiend er veel meer dan wat je nu hebt.

  Martijn DraijerMartijn Draijer21 dag geleden
 • Vandaag je oude vrachtwagen met aanhanger gespot op het industrie terrein van Eck en Wiel. Was wel puur toeval dat ik hem zag staan ☺️

  Sven HagenaarsSven Hagenaars21 dag geleden
 • Krijg nou wat, (ik heb deze lange clip in delen bekeken haahah) ik ben ook een keer auto's wezen laden bij Bleeker en de Jongh, ik zie het ineens vanaf het shot van de deurmat . Toch wel weer lachen.

  CinqPower Albert van MourikCinqPower Albert van Mourik21 dag geleden
 • Leo man wat een verhaal, we hebben natuurlijk wel het een en ander meegekregen in de loop van de tijd in je video's maar het komt zo toch wel extra binnen. Ik kijk graag naar je video's, niet alleen om het beeldmateriaal maar zeker ook om de mooie en boeiende en correcte manier waarop je het voorziet van commentaar. Ik zie graag dat je doorgaat en hoop nog veel tegemoet te kunnen zien. Helaas heb ik niet de middelen om je financieel te ondersteunen, ik hoop dat positiviteit ook meetelt. 👍🏻👍🏻👍🏻

  Bouke NagelBouke Nagel21 dag geleden
 • Leuk dit om te zien..gelijk geabonneerd ✌

  Willem Van PoelgeestWillem Van Poelgeest21 dag geleden
 • Diepe kuil. Hoe bekend. Ik hoop voor je dat het bij een keer blijft.

  Marout Yasuo Sluijter - BormsMarout Yasuo Sluijter - Borms21 dag geleden
 • Hoe rijdt zo een MAN - moeilijk door bochten?

  minkhsminkhs21 dag geleden
  • Nee hoor: stuurbekrachtiging.

   leodehaastvleodehaastv21 dag geleden
 • Herkenbaar verhaal. Hou vol zet door.

  Ton BosmaTon Bosma21 dag geleden
 • Leo wij willen de Pilot zien waarvoor jullie €85.000 hadden betaald. Daar moet toch nog wat mee te verdienen zijn Leo, echt jammer hoe de grote staats zender je aan de kant hebben gezet ! Wij steunen jou 👍🏻

  The News ChannelThe News Channel22 dagen geleden
  • @leodehaastv Ah wat jammer zeg, maar veel succes in de toekomst hopelijk verdien je nog veel €. Wij steunen jou 100% doorzetten!

   The News ChannelThe News Channel21 dag geleden
  • @The News Channel Helaas, ik kan de muziek niet meer ‘ontmixen’.

   leodehaastvleodehaastv22 dagen geleden
  • @leodehaastv Oh wat jammer zeg ! Is daar geen oplossing voor?!?

   The News ChannelThe News Channel22 dagen geleden
  • Die Pilot staat hier op m’n kanaal en heet ‘Politiewerk’. Ik weet niet hoeveel views inmiddels maar € 0 opbrengst door muziekcopyright.

   leodehaastvleodehaastv22 dagen geleden
 • triest om dit allemaal mee te moeten maken, maar het enige dat ik je mee kan geven is 'hou vol' en hopelijk een goede en groeiende invulling van alle komende zaken.

  rien spanrien span22 dagen geleden
 • Wat ben je toch positief persoon, kan menigeen wat van leren! En wat een leuke tv, beetje autotransporten kijken. Morgen zien hoe het afloopt ;)

  vanlieroplucasvanlieroplucas22 dagen geleden
 • Mag is vragen wat nu allemaal doet hele week? Kan niet bij baas in loondienst gaan om inkomsten te krijgen gewoon buurt van Hardenberg En hopen ooit weer in auto transport kan terug keren als zzper of zo?

  bart de vriesbart de vries22 dagen geleden
  • Ik doe schrijfwerk en af en toe een ‘voice-over’. Vrachtwagens heb ik even van de lijst gehaald voorlopig.

   leodehaastvleodehaastv22 dagen geleden
 • Respect 👍

  Hrc Honda hrcHrc Honda hrc22 dagen geleden
 • Heerlijk om te zien en te horen. Ja, gelede bus is ook zo leuk omdat je van je achterwagen kan genieten. En idd op rotondes niet op het middenstuk komen 🙂

  Marout Yasuo Sluijter - BormsMarout Yasuo Sluijter - Borms22 dagen geleden
  • Ik heb wel eens met een gelede Trolleybus gereden. Super was dat.

   leodehaastvleodehaastv22 dagen geleden
 • Wow... ik ben een beetje sprakeloos van je verhaal. Grote-Ik-Show? Nee, da's het zeker niet geworden. En ik had ook al niet de indruk dat je zo in elkaar steekt. Ik denk juist dat het heel bijzonder is, dat je dit gedeelte van jezelf hebt (kunnen) laten zien. En ik denk dat veel ondernemers je beschrijving van die 'zwarte vlammen' veel te goed (her)kennen. De 2020-ronde is gelukkig aan mij voorbij gegaan, maar ik was ze in 2016 al eens tegengekomen. Ik ben in ieder geval blij dat je weer in staat bent om te geloven in wat je doet en te doen waar je in gelooft. Zet 'm op Leo. Ik wens slechts het goede!

  Bert MinekusBert Minekus22 dagen geleden
  • Dankjewel Bert, tof!

   leodehaastvleodehaastv22 dagen geleden
 • Leo, dank voor de Grote Update. Het geeft een duidelijke inkijk in het afgelopen jaar en wat er bij jullie allemaal is gepasseerd. Dat is niet gering. Groot respect voor de openheid die je hebt getoond. Voor de toekomst: vertrouw op je intuïtie en positiviteit.

  herman evertsherman everts23 dagen geleden
 • Dank je wel Leo , ik heb groot respect voor de manier hoe je met alles bent omgegaan en met de billen bloot gegaan bent. Het toont wel aan dat je als mens uit het goede hout gesneden bent een mensenmens. ga zo door

  Raymon BrouwerRaymon Brouwer23 dagen geleden
 • Doen heel leuk.

  lexpeelexpee23 dagen geleden
 • Zo'n ontzettend indrukwekkend verhaal. Nooit gedacht dat ik de volledige anderhalf uur uit zou kunnen zitten maar ik heb echt geen seconde gedacht 'nu stop ik ermee, dom gezwets". Leo, ik heb heel veel respect voor je en vind het prachtig dat je zo positief uit een vreselijk zwart gat weet te komen! Ik blijf je volgen!

  evdmolenevdmolen23 dagen geleden
 • Dank voor de inkijk in uw leven en succes aankomende jaren het was een mooie interessante video en ik blijf u volgen !!

  Johan LinsenJohan Linsen23 dagen geleden
 • zeg leo ben je van plan als het financieel weer op de rit is opnieuw te beginnen aan zoon vrachtwagen

  MilanMilan23 dagen geleden
  • Nee hoor. Klaar mee. Niet te doen.

   leodehaastvleodehaastv23 dagen geleden
 • als het aan de regering ligt nog heeeeeeeeeeeeeeelll lang . Ik weet niet meer waar en hoe ... eerlijk gezegd zijn mijn schouders moe en op . Wel wens ik je het allerbeste toe Leo

  hondenulhondenul23 dagen geleden
 • Bewondering en zeker heel veel respect 👍

  Hans van der VlistHans van der Vlist23 dagen geleden
 • youtube wil heel graag dat ik dit filmpje zie . hij staat al een week als eerste in de autoplay

  F_ 40F_ 4023 dagen geleden
  • Dat komt door je handle “F 40”.

   leodehaastvleodehaastv23 dagen geleden
 • Gave video Leo.

  Floris ScheidiusFloris Scheidius23 dagen geleden
 • Kan je geen oproep doen om dashcam materiaal in te laten sturen en daar commentaar op geven?

  SwautersSwauters23 dagen geleden
  • @leodehaastv dat is dan ook weer een goed punt 😅

   SwautersSwauters23 dagen geleden
  • Nee. Dan gaan mensen rijden om beelden te verzamelen. Moeten we niet hebben.

   leodehaastvleodehaastv23 dagen geleden
 • Als corona voorbij is organiseer een ritje.. maak daar beelden.. voila motorspecial ;) Ik ga er zijn op mijn 1985 CBX550

  Jazz DIRTJazz DIRT23 dagen geleden
 • Kan niet wachten op een terug blik op gesprek ( bij de oude dienders of mensen die zichzelf herkennen via deze NLworld afleveringen)

  Erwijn MulderErwijn Mulder23 dagen geleden
 • Hee Leo, even een bericht vanuit het, inmiddels uit de winter ontwakende, Canada! 'Even' de nieuwe video bekijken, yeah right..... De 1:33u waren zo om! Leuk om nog een keer een vlog te zien met het auto transport, en daarnaast waardeer ik zo hoe je een inkijkje geeft in je persoonlijk leven. Dat is de kracht van YT; je kunt er veel meer een persoonlijk tintje aangeven. Wat je in het begin ook aangeeft; Geen netmanagers, zendercoordinatoren en weet ik wat voor mensen die er 'iets' van moeten vinden. Nee, gewoon een eerlijke leuke video! Nog even genieten van de oude 'Blikjes' en dan hoop ik echt oprecht dat je weer naar buiten kan om iets leuks te doen. Wellicht is het leuk om een soort specials te maken over jouw persoonlijke visie op verkeer. Auto, motor, truck. En als het geld het weer toelaat, misschien iets internationaals. Je bent hier altijd welkom! Doen we een keer een rit met mijn vrachtwagen over de spectaculairste bergpassen van West Canada. En wat ik geleerd heb sinds ik hier woon; Of je je nu haast of niet, je komt er toch wel. En een wijsheid hier is de volgende: Life of a Trucker: - You are too early? What the hell are you thinking???? - You are too late? What the hell are you thinking??? - You are in time? You wait your turn..... Het ga je goed, doe rustig aan, dan brrekt het lijntje niet

  ThePruts0rThePruts0r23 dagen geleden
  • Hoeie raad!

   leodehaastvleodehaastv23 dagen geleden
 • Leo, je hebt als persoon iets dat ik tegenwoordig zo enorm mis. Een bepaalde openheid, spraakzaamheid.. Het is lastig om je vinger er op te leggen. Ondanks dat je in Arnhem bent geboren zou ik het haast een soort van 'dorpsmentaliteit' noemen haha. Iets dat Nederland tegenwoordig zo enorm zou kunnen gebruiken van veel meer mensen. Ik kan je alleen maar bedanken voor de tomeloze inzet, niet alleen bij de nieuwe terugblikjes, maar ook voor deze kijkjes in je privé leven (iets dat je ons helemaal niet verplicht bent!). Heel hartelijk dank Leo! Hoop er nog veel van te mogen genieten.

  H8erfisternatorH8erfisternator24 dagen geleden
NLworld