Nederlander heeft vaccin! | Klikbeet

22 nov. 2020
171 891 Weergaven

Eerste sketch van aflevering 4, nu al online! Kijk de hele aflevering vanavond 22:30 op NPO3
» Abonneer op ons kanaal
nlworld.info
» Facebook
facebook.com/Klikbeet
» Instagram
instagram.com/Klikbeet
Gemaakt door o.a.:
Stefan Pop, Alex Ploeg, Tex de Wit, Eva Crutzen, Kees van Amstel, Christine de Boer, Rayen Panday, Johan Goossens e.v.a.
Wil je meer van ons zien?
www.stefanpop.com
www.evacrutzen.nl
www.alexploeg.nl
www.keesvanamstel.nl

Reacties
 • mRNA Vaccins: Genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken – Xandernieuws 11/1/2021 De afgelopen tijd hebben erkende topwetenschappers gewaarschuwd dat de mRNA vaccins van Pfizer en Moderna, die nu aan mensen worden verstrekt, in werkelijkheid helemaal geen vaccins zijn, maar neerkomen op rechtstreekse genetische manipulatie. Tot mijn ontzetting zijn er mensen die dat eigenlijk wel een goed idee vinden. Genetische manipulatie is echter nooit volkomen veilig – integendeel, het kunstmatige ‘knip en plakwerk’ in het basisprogramma van het leven kan onvruchtbaarheid veroorzaken. Waarom? Omdat alles in het DNA met elkaar in verbinding staat en op elkaar inwerkt. Eén wijziging op de ene plek kan elders een proces verstoren, waardoor het organisme, of een afstammeling, zich niet langer kan voortplanten. Op scholen wordt onderwezen dat DNA een soort optelsom van de ‘bouwstenen’ van het leven is. Het is echter veel meer dan dat. DNA is niet alleen een zeer complex pakket instructies, maar voert die instructies ook nog eens zelf uit, en bouwt èn onderhoudt het organisme zoals dat in het ‘plan’ staat omschreven. Voor ‘God’ spelen Studenten krijgen te horen dat de wetenschap inmiddels in staat is om vrijwel ieder biologisch probleem met de nieuwste genetische technieken (zoals CRISPR-Cas) op te lossen. Met behulp van A.I. (Kunstmatige Intelligenties) denkt men binnen afzienbare tijd complexe organismes en zelfs levensvormen te kunnen ‘scheppen’.

  jonathan vanderkruijtjonathan vanderkruijt8 dagen geleden
 • ik hoef die gif rotzooi niet in me lijf na wat ik gezien heb bij mij nichtje die namelijk ernstige vaccinatieschade heeft opgelopen toen zij gevaccineerd werd tegen mazelen.want het heeft zoveel schade bij haar aangericht dat zij erdoor verlamd is geraakt en niet meer goed kan leren omdat zij ook nog eens hersenschade heeft opgelopen.dus bij deze zijn jullie gewaarschuwd want het is puur vergif die vaccins

  jonathan vanderkruijtjonathan vanderkruijt8 dagen geleden
 • de medische wetenschap schiet namelijk tekort maar dat is natuurlijk niet zo verwonderlijk aangezien dat de medische wetenschap georganiseerde misdaad is.want uiteindelijk zijn alle ziektes een verdienmodel voor de Big pharma maffia die letterlijk over lijken gaan om over de rug van zieke onwetende mensen geld te verdienen of beter gezegd bloedgeld.en daarom is medicijnen ook doodsoorzaak nummer 3 gezien de bijwerkingen en dat het slechts symptoombestrijding is.en als ze de vaccinatieagenda doordrukken dan word het waarschijnlijk doodsoorzaak nummer 1 als men massaal gaan sterven door de bijwerkingen van vaccins of vaccinatieschade oplopen dat men ernstig gehandicapt kan worden.dus waarschijnlijk gaat die vaccins meer slachtoffers maken dan het corona zelf.en als men weet wat voor giftige ingrediënten die vaccins bevat dan zal niemand zich meer laten vaccineren en misleiden door de farmaceutische leugenachtige propaganda.kortom die vaccins zijn niet bedoeld om de mensheid beter te maken maar om de kassa te vullen van de corrupte big parma net zoals giftige symptoombestrijdende medicijnen waar ook miljarden aan word verdiend

  jonathan vanderkruijtjonathan vanderkruijt8 dagen geleden
 • 01:41 ferry haha

  The AlmightyThe Almighty8 dagen geleden
 • We leven in tolerante tijden, dus anti-humor moet ook kunnen. Wat zouden de jongens en meisjes van Klikbeet anders moeten doen??

  Ste JerSte Jer29 dagen geleden
 • *OPflikkeren met deze in alle haast onder druk van de concurrentie gefabriceerde troep door de bio-tech-maffia. Wéés niét zo’n typisch pretentieuze “kijk-mij-eens-voorop-lopen-hero”. Alles wat én onder tijdsdruk én met voornamelijk commerciële léés: financiële motieven is gemaakt is lévensgevaarlijk. Binnen een jaar al zullen wat mensen zich bij hun arts melden met klachten en aandoeningen zoals verkleurende nagels, bulten aan de binnen- en buitenkant van het schedeldak en je kan het zo gek niet bedenken wàt allemaal, maar welke in ieder geval niéuw zullen zijn voor de wetenschap. Je arts zal dan zeggen: “omdat het voor iedereen nieuw is en wij het óók niet weten mag u de aandoening zélf een naam geven”. En als je zo’n pretentieuze “kijk-mij-eens-voorop-lopen-hero” bent maakt dat álles weer goed toch? Ik snap al die zogenaamde heisa over “anti-vaxxers” ook helemaal niet. Als jíj ‘m nou lekker pretentieus wél neemt ben jíj toch lekker pretentieus “beschermd” en hoef je je niet pretentieus druk te maken om diegenen die ‘m niét nemen. Vragen? Géén vragen.*

  Manou De RuysscherManou De RuysscherMaand geleden
 • Volgende keer wat langer nadenken over wat nou precies de grap is, en dan ook die grap verwerken in het filmpje, dan kunnen we lachen.

  vinny142vinny142Maand geleden
 • De werkelijkheid is niet zo heel anders geworden. Sinds een paar dagen is in het nieuws dat het door Nederland bestelde vaccin van AstraZeneca (wat 70% effectief is) mogelijk gecombineerd word met het Russische vaccin Sputnik V voor een hogere effectiviteit.

  Haye op ReisHaye op ReisMaand geleden
 • Wel jammer voor Guus.

  Nissan Skyline R34Nissan Skyline R34Maand geleden
 • VACCIN INFO :Lees dit nu aub! Trudy Ton: Artsen roepen EU op onderzoek coronavaccins te stoppen: ‘Ernstige risico’s, waaronder onvruchtbaarheid’ 7 december 2020 14:00 Een voormalige Vice President en hoofdwetenschapper van farmareus Pfizer en een Duitse arts hebben de EU opgeroepen om alle onderzoeken naar het coronavaccin in Europa te staken vanwege ernstige veiligheidsrisico’s. Dr. Michael Yeadon en longspecialist Wolfgang Wodarg hebben zich gemeld bij de Europese geneesmiddelenwaakhond EMA, die verantwoordelijk is voor de goedkeuring van medicijnen in de EU. De twee artsen eisen dat de onderzoeken worden stilgelegd totdat er een onderzoeksontwerp klaarligt dat ook rekening houdt met de zorgen die door een toenemend aantal vooraanstaande wetenschappers zijn geuit over het vaccin. De artsen wijzen erop dat de coronatest onbetrouwbaar is en dus ongeschikt is voor de vaccinonderzoeken. Op basis van deze test ‘kun je niets zeggen over het risico op ziekte of het nut van het vaccin’. Ze zeggen dat het testen van het vaccin op mensen ‘onethisch’ is. Onvruchtbaarheid De risico’s hebben volgens de artsen onder andere betrekking op onvruchtbaarheid bij vrouwen. De coronavaccins produceren naar verwachting antilichamen die zogeheten spike-eiwitten aanvallen. Die maken onderdeel uit van het coronavirus, maar zijn ook nodig voor de vorming van de placenta. Yeadon en Wodarg willen dan ook dat eerst uitgesloten wordt dat een coronavaccin een immuunreactie veroorzaakt tegen dit eiwit omdat gevaccineerde vrouwen anders onvruchtbaar kunnen worden. Overdreven immuunreactie Een tweede risico heeft betrekking op de vorming van zogeheten niet-neutraliserende antilichamen die na vaccinatie kunnen leiden tot een overdreven immuunreactie, met name als de proefpersoon na vaccinatie wordt geconfronteerd met het echte, wilde virus. Tijdens eerdere experimenten met katten bleek dat ze de vaccinatie in eerste instantie tolereerden, maar stierven nadat ze waren besmet met het wilde virus. Allergische reactie De mRNA-vaccins van BioNTech/Pfizer bevatten daarnaast polyethyleenglycol (PEG). 70 procent van de mensen ontwikkelt antilichamen tegen deze substantie, wat betekent dat veel mensen na de vaccinatie een allergische reactie kunnen krijgen, mogelijk met dodelijke afloop, waarschuwen Yeadon en Wodarg. Langetermijneffecten Ze wijzen er tot slot op dat er nog niets bekend is over de langetermijneffecten van het coronavaccin. Ook het vaccin tegen de Mexicaanse griep was haastig ontwikkeld en bleek later veel gevallen van narcolepsie te hebben veroorzaakt. Als dit vaccin wordt gebruikt zonder eerst goed onderzoek te doen, zullen miljoenen gezonde mensen worden blootgesteld aan onacceptabele risico’s, aldus het tweetal. Yeadon en Wodarg roepen inwoners van de EU op om te helpen door een e-mail te sturen naar de EMA.

  GienGienMaand geleden
 • Stefan Pop is de gast die z'n middelbare school niet heeft afgemaakt, een wietverslaving heeft gehad en nu gewoon voor de grap voor de camera wordt gezet. Hij hoeft alleen maar zichzelf te zijn. Hij laat zien dat alles nog mogelijk is!

  Alexander PiAlexander PiMaand geleden
 • @0:53 wat is dat met mensen op tv die ''nieuws'' uitspreken als ''niels''?

  DeadblowDeadblowMaand geleden
 • toch aardig van Frank Lammers dat hij zijn labspullen deelt

  Raven CapwellRaven Capwell2 maanden geleden
 • Geniaal gedaan.

  Koen GKoen G2 maanden geleden
 • Die ferry klinkt ook erg ingesproken 🤣🤣

  Default Tuber 64Default Tuber 642 maanden geleden
 • je kan zeggen van Stefan wat je wil, maar hij spreekt zijn talen wel🤣

  dave leeuwendave leeuwen2 maanden geleden
 • Het lab (klinisch chemisch en microbiologisch) in het Slotervaartziekenhuis bestaat nog steeds. Dit is namelijk een apart bedrijf en is niet failliet gegaan.

  Miriam KorverMiriam Korver2 maanden geleden
 • Die titel is echt klikbeet...

  LOWNIALOWNIA2 maanden geleden
 • WHAHAHHA

  dagboekdaantjedagboekdaantje2 maanden geleden
 • 😂😂😂

  Daniel BronsemaDaniel Bronsema2 maanden geleden
 • Team klikbeet willen jullie asjeblieft een parodie maken van lang leve de liefde?

  Roy K.Roy K.2 maanden geleden
 • Wordt het wel 99,9525% van geloof ik

  Eeyore PigletEeyore Piglet2 maanden geleden
 • thuisbezorgd reclame lol

  frankfrank2 maanden geleden
 • hoe die gast op de achtergrond met zn micropipet werkt doet wel echt heel veel pijn

  TomTom2 maanden geleden
 • Nou, die micropipet die op 0:56 ondersteboven wordt gehouden kun je ook weggooien

  MarkMark2 maanden geleden
  • Het is toch maar een gilson joh, die horen ook in de prullenbak

   spellenspelerspellenspelerMaand geleden
  • @Mirjam Botman ja, dan stroomt de vloeistof door zwaartekracht naar het binnenwerk wat droog moet blijven

   MarkMarkMaand geleden
  • Had iets met die vloeistof onderin te maken toch? (Waarom je het rest-stukje er ook nooit helemaal uit mocht drukken, zoiets. Tijdje terug voor mij)

   Mirjam BotmanMirjam BotmanMaand geleden
 • Undercover❤️🤣❤️

  Ellen1600Ellen16002 maanden geleden
 • 0:55 ik haat het als mensen “niels” zeggen ipv “nieuws”

  turbobob98turbobob982 maanden geleden
  • Of "nuws"

   Mirjam BotmanMirjam BotmanMaand geleden
 • Bijna 100k subs joh

  DesperatisDesperatis2 maanden geleden
 • Is Ferry weer vrij?

  Drentse RedneckDrentse Redneck2 maanden geleden
 • geniaal.

  Peke MartenPeke Marten2 maanden geleden
 • Hahahah, Mooi dat de buisjes zijn gevuld met frisdrank en dat de flessen dr nog naast staan.

  JoostenJoosten2 maanden geleden
  • Lekker met gember

   Ellen1600Ellen16002 maanden geleden
 • Ons Brabants best.

  Lars DamenLars Damen2 maanden geleden
 • HEEL MAAL NEP echaamje

  Yilmaz UnutanYilmaz Unutan2 maanden geleden
  • Uh... natuurlijk?

   Coco BatCoco BatMaand geleden
 • FERRY!

  Carlo HoenjetCarlo Hoenjet2 maanden geleden
 • Echt weer super gevat met die “maat met een boerderij uit Brabant” wat dan Ferry uit Undercover is, geinig

  Jeremy HoekJeremy Hoek2 maanden geleden
 • Geweldig

  Kelis-melissaKelis-melissa2 maanden geleden
 • Rip donkey kong :(

  Chazerr SChazerr S2 maanden geleden
 • Geweldig! Die bekende stem aan de telefoon! 😂

  Fox ProFox Pro2 maanden geleden
 • ferry!!!

  stijndbrstijndbr2 maanden geleden
 • Gewoon luisteren naar Ferry

  Arjan nvtArjan nvt2 maanden geleden
 • Stefan kan wel een lesje gebruiken in statistiek, en dan voornamelijk onafhankelijke kansen. Als je hoofdparachute faalt en je weet dat je reserveparachute maar 5% kans op slagen heeft dan zou ik me op dat moment flink nerveus voelen.

  Henri ZwolsHenri Zwols2 maanden geleden
  • Ohhh ik dacht al, waarom word dit geniale idee niet in het echt gebruikt. Maar dat heeft natuurlijk helemaal geen zin want 2 vaccins samen maakt de kans niet groter hahahahaha. Goed gevonden!

   T LosT Los2 maanden geleden
 • Bijna die 100k

  games.iogames.io2 maanden geleden
 • Yes en zelfs Ferry doet mee!

  DenHaag CoronatimeDenHaag Coronatime2 maanden geleden
 • Het einde is echt fantastisch🤣😂🤣

  EL OLLIII gamesEL OLLIII games2 maanden geleden
 • Hahaha XTC-labje van Ferry geleend!!

  Hector SalamancaHector Salamanca2 maanden geleden
 • Hahaha Ferry Bouman, geweldig

  Jeroen HeusijJeroen Heusij2 maanden geleden
 • Ferry

  LucccxzLucccxz2 maanden geleden
 • Ik gun jullie echt die 100 k abbonees

  Tommy VerhulstTommy Verhulst2 maanden geleden
 • hahahaha..... te grappig..... pffffffff..... idioot

  Mrcl SMrcl S2 maanden geleden
 • Waarom kunnen ze inderdaad niet alle kleine 1% procenten van andere bedrijven toevoegen aan die 95% van dat bedrijf in amerika?

  RobertRobert2 maanden geleden
 • Wanneer komt de vader van Enzoknol weer

  Robert BeerwolfRobert Beerwolf2 maanden geleden
 • Is dat trouwens Frank Lammers aan de telefoon op 1:40? Zo klinkt 'ie.

  Eihoofd2Eihoofd22 maanden geleden
  • @Dick Louter Nou Dick, ik zal je eens iets verklappen, niet iedereen gebruikt zijn echte naam op NLworld. Dat jij wel zo slim bent...

   GrolusGrolus26 dagen geleden
  • @Grolus Daar ging ik wel vanuit, België is het enige land in de wereld waar de familienaam Grolus voorkomt.

   Dick LouterDick Louter26 dagen geleden
  • @Dick Louter Belg?

   GrolusGrolus26 dagen geleden
  • @Grolus He Belg, je kan ook op een beschaafde manier laten weten dat ik gelijk heb.

   Dick LouterDick Louter26 dagen geleden
  • @Dick Louter Zegt de man die Dick heet

   GrolusGrolus26 dagen geleden
 • hahah ferry

  Emma !Emma !2 maanden geleden
 • Effe kleine ferry grap +1

  Thedagelijksgamer nlThedagelijksgamer nl2 maanden geleden
 • Dit volgt aardig de redenering en het wiskundig niveau van complotdebielen.

  Eihoofd2Eihoofd22 maanden geleden
  • @senne17 Klopt, we zijn er allemaal slachtoffer van en er is helemaal niemand die deze situatie leuk vindt. Dat betekent niet automatisch dat het bullshit is. Het is voor iedereen kut en daarom proberen we er ook allemaal wat aan te doen, niet zo janken.

   Eihoofd2Eihoofd22 maanden geleden
  • @Eihoofd2 Hmmm volgens mij zijn we op dit moment allemaal slachtoffer van "het nieuwe normaal"of je het nou door hebt of niet.

   senne17senne172 maanden geleden
  • @senne17 nee, iedereen die een beetje kritisch denkt is een beetje kritisch. Iemand die denkt dat het allemaal een complot is, is een complotdebiel. Groot verschil, niet zo het slachtoffertje spelen.

   Eihoofd2Eihoofd22 maanden geleden
  • Ach ja joh iedereen die een beetje kritisch denkt is een complotdebiel.Ik zou zeggen schaap lekker verder. En als dat vaccin er straks is moet je gewoon om een dubbele dosis vragen want tja... better safe than sorry.

   senne17senne172 maanden geleden
  • Je hebt voor 95% gelijk... en de complotdebielen voor 5%... dus... samen hebben jullie voor 100% gelijk! Alles opgelost! 😂😂😂

   Sjaak SchulteisSjaak Schulteis2 maanden geleden
 • Dit is pas klikbeet

  Jasper BrouwerJasper Brouwer2 maanden geleden
 • Ach, arme Guus toch

  Joep_heijberg_euJoep_heijberg_eu2 maanden geleden
 • 0:08 Het bewijs dat restauranttafels nooit waterpas staan!

  Dutch Factory of LifeDutch Factory of Life2 maanden geleden
  • En dat ze altijd wippen

   Zegmaar BasZegmaar Bas2 maanden geleden
 • Ferry Bouwman hahaha

  Sebastiaan DijkmanSebastiaan Dijkman2 maanden geleden
 • 0:44 rip dierentuin amesfoort

  SO SnakeSO Snake2 maanden geleden
 • Alleen samen winnen we van het virus!!

  Zeebatser 69Zeebatser 692 maanden geleden
 • Bijna 100k!

  Ruben DuijnRuben Duijn2 maanden geleden
 • eva had toch al een vaccin, die verkocht ze op koningsdag

  Michiel BoumaMichiel Bouma2 maanden geleden
  • Ja maar Eva is te druk bezig met haar nasi goreng voor de Surinaamse buren. Met wat eigen kruiden wordt dat heel lekker. En anders is er nog een goed prei-recept.

   Widdekuu91Widdekuu912 maanden geleden
 • yeah supper vanavond weer een aflevering, love it

  RandomVideo'sRandomVideo's2 maanden geleden
  • @Gerard Vermaat haha dacht al

   RandomVideo'sRandomVideo's2 maanden geleden
  • Ik bedoel jaaa, want je had het over klikbeet en niet undercover :)

   Gerard VermaatGerard Vermaat2 maanden geleden
  • Nee

   Gerard VermaatGerard Vermaat2 maanden geleden
 • 0:31 ja dan krijg je een ander soort vaccin😂

  Martino1eMartino1e2 maanden geleden
 • Ging om 37 apen... Was echt een vervelende dag voor Guus

  Stefan PopStefan Pop2 maanden geleden
  • VACCIN INFO :Lees dit nu aub! Trudy Ton: Artsen roepen EU op onderzoek coronavaccins te stoppen: ‘Ernstige risico’s, waaronder onvruchtbaarheid’ 7 december 2020 14:00 Een voormalige Vice President en hoofdwetenschapper van farmareus Pfizer en een Duitse arts hebben de EU opgeroepen om alle onderzoeken naar het coronavaccin in Europa te staken vanwege ernstige veiligheidsrisico’s. Dr. Michael Yeadon en longspecialist Wolfgang Wodarg hebben zich gemeld bij de Europese geneesmiddelenwaakhond EMA, die verantwoordelijk is voor de goedkeuring van medicijnen in de EU. De twee artsen eisen dat de onderzoeken worden stilgelegd totdat er een onderzoeksontwerp klaarligt dat ook rekening houdt met de zorgen die door een toenemend aantal vooraanstaande wetenschappers zijn geuit over het vaccin. De artsen wijzen erop dat de coronatest onbetrouwbaar is en dus ongeschikt is voor de vaccinonderzoeken. Op basis van deze test ‘kun je niets zeggen over het risico op ziekte of het nut van het vaccin’. Ze zeggen dat het testen van het vaccin op mensen ‘onethisch’ is. Onvruchtbaarheid De risico’s hebben volgens de artsen onder andere betrekking op onvruchtbaarheid bij vrouwen. De coronavaccins produceren naar verwachting antilichamen die zogeheten spike-eiwitten aanvallen. Die maken onderdeel uit van het coronavirus, maar zijn ook nodig voor de vorming van de placenta. Yeadon en Wodarg willen dan ook dat eerst uitgesloten wordt dat een coronavaccin een immuunreactie veroorzaakt tegen dit eiwit omdat gevaccineerde vrouwen anders onvruchtbaar kunnen worden. Overdreven immuunreactie Een tweede risico heeft betrekking op de vorming van zogeheten niet-neutraliserende antilichamen die na vaccinatie kunnen leiden tot een overdreven immuunreactie, met name als de proefpersoon na vaccinatie wordt geconfronteerd met het echte, wilde virus. Tijdens eerdere experimenten met katten bleek dat ze de vaccinatie in eerste instantie tolereerden, maar stierven nadat ze waren besmet met het wilde virus. Allergische reactie De mRNA-vaccins van BioNTech/Pfizer bevatten daarnaast polyethyleenglycol (PEG). 70 procent van de mensen ontwikkelt antilichamen tegen deze substantie, wat betekent dat veel mensen na de vaccinatie een allergische reactie kunnen krijgen, mogelijk met dodelijke afloop, waarschuwen Yeadon en Wodarg. Langetermijneffecten Ze wijzen er tot slot op dat er nog niets bekend is over de langetermijneffecten van het coronavaccin. Ook het vaccin tegen de Mexicaanse griep was haastig ontwikkeld en bleek later veel gevallen van narcolepsie te hebben veroorzaakt. Als dit vaccin wordt gebruikt zonder eerst goed onderzoek te doen, zullen miljoenen gezonde mensen worden blootgesteld aan onacceptabele risico’s, aldus het tweetal. Yeadon en Wodarg roepen inwoners van de EU op om te helpen door een e-mail te sturen naar de EMA.

   GienGienMaand geleden
  • @Drentse Redneck Is niet nodig, geef die man geen aandacht.

   Widdekuu91Widdekuu912 maanden geleden
  • Weet je zeker dat het niet Akwasi was?

   Drentse RedneckDrentse Redneck2 maanden geleden
  • @Rens Brand guus was gewoon zo snel dat hij al na 10 seconden klaar was met alle apen injecteren

   - LucLoL -- LucLoL -2 maanden geleden
  • @Stefan Pop Als de apen binnen twee minuten al dood waren en we spreken over maarliefst 37 apen, betekend dit dan dat Guus gewoon doorgegaan is met injecteren ondanks dat de eerste slachtoffers al gevallen waren?

   Rens BrandRens Brand2 maanden geleden
 • Haha, een laboratorium in een oude boerderij in Brabant. Underrated joke

  Evert SpoelEvert Spoel2 maanden geleden
  • @Remy Buitenhuis 'de discotheken gaan bijna open, ik moet me spul terug'

   RandomDogeeeRandomDogeee2 maanden geleden
  • Ja lab van dn Ferry Bouman

   Gijsbert TopGijsbert Top2 maanden geleden
  • @Remy Buitenhuis gast

   RandomDogeeeRandomDogeee2 maanden geleden
  • Ik had um niet eens door.

   Remy BuitenhuisRemy Buitenhuis2 maanden geleden
 • 93e liker, weer een top video!

  Bram WolffenbuttelBram Wolffenbuttel2 maanden geleden
 • Wauw geweldig gedaan!!

  Roy HoutmanRoy Houtman2 maanden geleden
 • Wat aardig van Ferry dat die je z'n lab laat lenen!

  Thofra01Thofra012 maanden geleden
  • @dave schuldink Als je een aflevering van een jaar oud nog niet gekeken hebt kun je het geen spoiler meer noemen. De Titanic zinkt ook. Hoop dat je dat al wel gezien hebt.

   RobinRobin2 maanden geleden
  • @dave schuldink dude das al een jaar oud😂 boeie

   Luuk KalisvaartLuuk Kalisvaart2 maanden geleden
  • @Luuk Kalisvaart Spoiler alert!!!!!!

   dave schuldinkdave schuldink2 maanden geleden
  • Ja hij moet toch wat hé nu hij in de bak zit

   Luuk KalisvaartLuuk Kalisvaart2 maanden geleden
 • 😂😂😂

  Senn de GeusSenn de Geus2 maanden geleden
 • 95% + 5% = 100% math is math

  Rwhooosh JaaaRwhooosh Jaaa2 maanden geleden
  • @Evander Maatsen dit gewoon een eenvoudige wiskunde som hoor. 95% + 5% x 5%

   Adje KroketAdje Kroket8 dagen geleden
  • @Henri Zwols klopt de werkelijkheid is natuurlijk 95% + 5% x 5% = 95,25% of 5% + 95% x 95% =95,25%

   Adje KroketAdje Kroket8 dagen geleden
  • VACCIN INFO :Lees dit nu aub! Trudy Ton: Artsen roepen EU op onderzoek coronavaccins te stoppen: ‘Ernstige risico’s, waaronder onvruchtbaarheid’ 7 december 2020 14:00 Een voormalige Vice President en hoofdwetenschapper van farmareus Pfizer en een Duitse arts hebben de EU opgeroepen om alle onderzoeken naar het coronavaccin in Europa te staken vanwege ernstige veiligheidsrisico’s. Dr. Michael Yeadon en longspecialist Wolfgang Wodarg hebben zich gemeld bij de Europese geneesmiddelenwaakhond EMA, die verantwoordelijk is voor de goedkeuring van medicijnen in de EU. De twee artsen eisen dat de onderzoeken worden stilgelegd totdat er een onderzoeksontwerp klaarligt dat ook rekening houdt met de zorgen die door een toenemend aantal vooraanstaande wetenschappers zijn geuit over het vaccin. De artsen wijzen erop dat de coronatest onbetrouwbaar is en dus ongeschikt is voor de vaccinonderzoeken. Op basis van deze test ‘kun je niets zeggen over het risico op ziekte of het nut van het vaccin’. Ze zeggen dat het testen van het vaccin op mensen ‘onethisch’ is. Onvruchtbaarheid De risico’s hebben volgens de artsen onder andere betrekking op onvruchtbaarheid bij vrouwen. De coronavaccins produceren naar verwachting antilichamen die zogeheten spike-eiwitten aanvallen. Die maken onderdeel uit van het coronavirus, maar zijn ook nodig voor de vorming van de placenta. Yeadon en Wodarg willen dan ook dat eerst uitgesloten wordt dat een coronavaccin een immuunreactie veroorzaakt tegen dit eiwit omdat gevaccineerde vrouwen anders onvruchtbaar kunnen worden. Overdreven immuunreactie Een tweede risico heeft betrekking op de vorming van zogeheten niet-neutraliserende antilichamen die na vaccinatie kunnen leiden tot een overdreven immuunreactie, met name als de proefpersoon na vaccinatie wordt geconfronteerd met het echte, wilde virus. Tijdens eerdere experimenten met katten bleek dat ze de vaccinatie in eerste instantie tolereerden, maar stierven nadat ze waren besmet met het wilde virus. Allergische reactie De mRNA-vaccins van BioNTech/Pfizer bevatten daarnaast polyethyleenglycol (PEG). 70 procent van de mensen ontwikkelt antilichamen tegen deze substantie, wat betekent dat veel mensen na de vaccinatie een allergische reactie kunnen krijgen, mogelijk met dodelijke afloop, waarschuwen Yeadon en Wodarg. Langetermijneffecten Ze wijzen er tot slot op dat er nog niets bekend is over de langetermijneffecten van het coronavaccin. Ook het vaccin tegen de Mexicaanse griep was haastig ontwikkeld en bleek later veel gevallen van narcolepsie te hebben veroorzaakt. Als dit vaccin wordt gebruikt zonder eerst goed onderzoek te doen, zullen miljoenen gezonde mensen worden blootgesteld aan onacceptabele risico’s, aldus het tweetal. Yeadon en Wodarg roepen inwoners van de EU op om te helpen door een e-mail te sturen naar de EMA.

   GienGienMaand geleden
  • @jelly72 hmmm... zoals ik al meerdere keren heb gezegd. Ik ben geen professor. Alles wat ik zeg is speculatie. Alleen de berekeningen die gedaan werden waren niet per se kans maar effectiviteit. Dat is later de kans geworden dat 1 van de 2 effectief zou zijn. Maar origineel ging het om het feit dat meneer zei als jullie vaccin 95% 3ffectief is dan hebben wij de resterende 5 procent. Uiteraard is dit een grap geweest omdat de rekensom niet zo eenvoudig is. Hoe dan ook een dikke duim voor iedereen die zelf heeft nagedacht op welke manier ze dit zouden berekenen. Dit is namelijk niet makkelijk en 99 procent zou niet eens zelf nadenken hoe dit berekend zou worden. Iedereen die voor zichzelf heeft nagedacht blijf streven naar vooruitgang! Jullie zijn de koplopers en de wereld heeft meer mensen zoals jullie nodig. Succes komt niet zonder falen en foute antwoorden maken niet uit zolang je zelf je grijze massa maar aan t werk zet! En noem anderen geen sukkels omdat ze iets niet weten.

   Evander MaatsenEvander Maatsen2 maanden geleden
  • @Evander Maatsen Je hebt 95% kans dat het ene vaccin werkt en 5% dat het andere werkt. Sinds wanneer kan je percentages van niet relevante berekeningen bij elkaar optellen? Dat is zoals het percentage van je lotto kansen en het percentage van je belastingaftrek bij elkaar brengen om zo je lotto kansen te vergroten.....

   jelly72jelly722 maanden geleden
 • Geef mijn maar desparado

  Alex SchneiderAlex Schneider2 maanden geleden
 • Ferry bouman heeft zn eigen lab weer nodig

  TimTim2 maanden geleden
  • Die was een beetje prijzig

   KerboKerbo2 maanden geleden
  • Ja, we hebben het filmpje gezien.

   REVOLUTEREVOLUTE2 maanden geleden
 • Wie is hier voor de 100k

  Sieme RaijmakersSieme Raijmakers2 maanden geleden
  • Ja ikkie

   Hector SalamancaHector Salamanca2 maanden geleden
 • Is dat ferry ?

  Sven 0594Sven 05942 maanden geleden
  • de Heer F. Bouwman voor u

   Sjoerd de HaanSjoerd de Haan2 maanden geleden
 • 5% = 5%

  Justus CammermansJustus Cammermans2 maanden geleden
  • Hoe dan

   - LucLoL -- LucLoL -2 maanden geleden
  • Wat ben jij knap

   HoihoiHoihoi2 maanden geleden
 • Lool

  AlexAlex2 maanden geleden
 • Straks met dat vaccin iedereen krijgt een derde arm

  TiesTies2 maanden geleden
  • @pinquinsam underrated comment

   TiesTies2 maanden geleden
  • Is opzich niet perce zo slecht. Ik heb regelmatig klussen waarbij ik net een arm te kort kom en denk haf ik hier nou maar een of 2 extra armen.

   pinquinsampinquinsam2 maanden geleden
 • Bijna 100k abonnees! Alvast gefeliciteerd

  RatumatuRatumatu2 maanden geleden
 • 4de!!

  Peter AmstedenPeter Amsteden2 maanden geleden
 • die had nog een laboratorium staan in een oude boerderij :D totaal geen drugsboerderij

  Marijn WormgoorMarijn Wormgoor2 maanden geleden
  • Hahahhaha

   Sieme RaijmakersSieme Raijmakers2 maanden geleden
 • slimme ondernemer hoor 55+?

  maurits meulemanmaurits meuleman2 maanden geleden
 • 2e xd

  Marijn WormgoorMarijn Wormgoor2 maanden geleden
 • Lol

  Sven 0594Sven 05942 maanden geleden
 • Okee eindelijk als eerset😂

  FabeltjeskrantFabeltjeskrant2 maanden geleden
NLworld