Johan over WK in Qatar: 'Oranje zal je nu niet op barricaden zien' | VERONICA INSIDE

26 feb. 2021
473 332 Weergaven

Johan doet een oproep aan de spelers van Oranje om het WK in Qatar te boycotten na het nieuws dat 6500 arbeidsmigranten zijn overleden bij de bouw van de stadions.
Bekijk alle hoogtepunten van Veronica Inside op veronicainside.nl/​​​ of in de Veronica Inside app!
Download de Veronica Inside app via:
App Store: bit.do/eNeG6​​​
Google Play Store: bit.do/eNeGC

Reacties
 • Johan slaat hier de spijker op zijn kop!

  Tuffy Der AuswijchTuffy Der Auswijch5 uur geleden
 • maar.....let op VI gaat gewoon alle voetbalwedstrijden bekijken en er een progamma over maken.net zo hypocriet.

  Eliza Guamán PinelaEliza Guamán Pinela17 uur geleden
 • Niet zo zeiken. ORANJE NAAR QUATAR! 🥳👍

  EmployaalEmployaal5 dagen geleden
 • Nederland blijft sowieso wel weg als ze zo blijven spelen.

  Tom NTom N9 dagen geleden
 • Hypocrisie ten top vd snor

  1104 Productions1104 Productions9 dagen geleden
 • Ik ben het zelden eens met Johan. Maar Hallelujah. Je gaat toch niet een spelletje spelen op een slagveld ...? ...hoop dat iemand het lef heeft de velden te bekliederen met rood. Als het kaartje niet te retouren is...; collectief liedessabbotage. Wat kun je doen voor de families van die arbeiders? Welke uitingen hebben een mooie betekenis, brengen iets goeds over en wijzen op, HANDELEN op de overtreden grensstreep, voor het grote internationale publiek? Ieder boerengat, dorpje, wijk en stad had talloze voetbalvelden kunnen hebben. Maar nee. We moeten a la colleseum zo nodig naar dure popiejopies kijken die in slachtvelden ons een nieuw normaal verkopen. Nee dank.

  Joris VerschuerenJoris Verschueren9 dagen geleden
 • Even ter inventarisatie: Toen in Amerika de twee torens omver gingen... er 3000 doden vielen .... Toen stond de wereld zowat stil. Politieke chaos, samenkomen van naties, sancties en totale destabilisatie van het veroordeelde gebied wat "toch al mensenrechten deed schenden". Oorlog, letterlijk, want elk leven moet voor gevochten worden. Wat is er wel niet over voor dat "potje voetbal" in Qatar? (waarachter een lawine aan meurend geld, criminaliteit, gokwereld(verslavingen) en blijkbaar 6500 levens )... Joh, niks aan het handje toch? Ich heb't nee gewete jonge Ouders die hun kinderen nooit meer zien. Kinderen die hun ouders nooit meer zien. In het werk terecht komen vanwege armoede en totaal misbruikt worden tot de dood. -- "Stel je voor je zegt als Nederland nou af.... nou ...dan gaat een ander land. Denk je dat die mensen daar wakker van liggen? Nee moet je nie' doen joh". 0:13 Echt, onbegrijpelijk. Waar is de integeriteit? Het respect? Het basisfatsoen in erkenning van waarde van het leven van de mede-mens? Niets doen is ook een keuze. Mee doen.

  Joris VerschuerenJoris Verschueren9 dagen geleden
 • Van hannegem heeft zelf in 78 niet meegedaan omdat hij het niet eens was met iets over de verdeling van de sponser inkomste.

  Fernando van HeestFernando van Heest10 dagen geleden
 • Derksen heeft een verwrongen gevoel van rechtvaardigheid.

  Han SchouwmanHan Schouwman12 dagen geleden
 • Juist Johan !! Johan Cruijff ging ook niet naar Argentinië !!!

  Julie BellJulie Bell12 dagen geleden
 • Johan moet in het torentje Rutte meteen weg

  racenemoracenemo14 dagen geleden
 • Neem eigenaarschap Veronica, ga dan op de bres staan met je vrije zender. Organiseer een boycot van de KNVB en gebruik dit programma om de spelers van oranje een petitie te laten ondertekenen of ze moreel voor of tegen zijn.

  Indian SummerIndian Summer16 dagen geleden
 • Als ze naar Rusland zouden gaan waarom dan ook niet naar Qatar??

  Kiki KikiKiki Kiki17 dagen geleden
 • En Risky van Finland die ook niet naar Qatar ging omdat jij t er niet mee eens was voor een oefenpot

  FifageakFifageak18 dagen geleden
 • The tasteful swedish curiously pray because mimosa symptomatically continue afore a obtainable sofa. cluttered, thoughtful syria

  Jonathon DanielsJonathon Daniels19 dagen geleden
 • niet gaan is beste optie: Denk dat als Nederland zegt we gaan niet we een duidelijk statement geven dat dit haaks staat op al onze normen en waarden. Veel andere landen zullen onder druk worden gezet hierdoor en dat waarschijnlijk ook doen (vooral waar binnenkort verkiezingen zijn). We geven ook een duidelijke boodschap aan andere (arme/mensen recht schendende) landen die in het toekomst een wk gaan organiseren. Zij weten dat als ze zoiets flikken dat dit niet getolereerd wordt en landen massaal gaan afzeggen, waardoor dit ook een preventie kan zijn. Snap wel dat veel mensen een wk met nl zouden willen hebben (ik immers ook). Is namelijk al een tijdje geleden nl in een wk en na afzegging EK door corona willen we wk weer gezellig met vrienden (evt. in de pub) kijken. toch wel iets waar veel mensen terecht naar verlangen. Nog niet gesproken over de voetballers die graag een wk wouden spelen (ookal lijkt dit wk me niet bepaald goed voor reputatie). Wat in quatar gebeurd is alleen zo extreem buiten de maat dat het niet meer goed te praten is om te gaan. Niet doen vindt ik dus

  anoniem W.anoniem W.20 dagen geleden
 • Gewoon niet gaan voetballen in Quatar anders allemaal niet kijken. Ik hoop dat Nederland niet door gaat, het zijn een stelletje egotrippers die voetballers. Als ze zo een grote mond hebben voor het racisme hier waar het niet echt bestaat dan moet je zeker een grote mond tegen landen hebben waar slavernij nog bestaat.

  Peter the foxPeter the fox22 dagen geleden
 • Veronica Inside moet dan ook geen programma's maken tijdens het WK, of het moet dan ergens anders over gaan. Laten we afspreken: het Nederlands elftal gaat niet naar Qatar en er komt geen wedstrijd of programma op tv over dat WK.

  Ma ChiavelliMa Chiavelli23 dagen geleden
 • Politiek en sport moeten voor altijd gescheiden blijven. Mensenrechten of niet. Poltiek heeft bij de sport niets te zoeken.

  Bert NBert N23 dagen geleden
 • Stellethe hypocrieten allemaal. Toen het songfestival werd gehouden in de racistische apartheidsstaat Israël was het oorverdovend stil. Volgens het internationale recht een ordinaire illegale bezetting , waar de mensenrechten aan de lopende band worden geschonden en waar aan de lopende band internationale rechten worden geschonden en dat al 70 jaar. Dat had niet door moeten gaan en het wk in Qatar ook niet. Maar alles draait om geld en als je wilt weten wie de macht heeft , moet je kijken op wie je geen kritiek mag uiten.

  Ilias HornungIlias Hornung25 dagen geleden
  • Het is gewoon allemaal BS.

   Kiki KikiKiki Kiki17 dagen geleden
 • De gehele wereld vergeet hoe dubai is gebouwd I en WK zuid afrika , ook vergeten......

  Live the moment like it's your lastLive the moment like it's your last25 dagen geleden
 • arbeidsmigranten ...ik zou zeggen vraag de Polen ...wat ze hier allemaal mee hebben gemaakt .... en dan zegt Nederland is wereld nieuws ... wat een lachwekkende opmerking ...als Nederland niet mee doet ...niemand zal om jullie huilen ...vandaag nog een hele heisa over pedofilie in de top van nederland (parlement en al ) en Johan de idioot doet zich de moraalridder voor met een geroeste zwaard ...pfffff conclusie hou Politiek gescheiden van Sport aub ...Nederland heeft bloed aan haar handen al eeuwenlang !!!!

  Yassin ZaoYassin Zao25 dagen geleden
 • De hetze tegen Qatar ...de haat dat een WK naar een Arabische land gaat ...nee nee ...het WK mag alleen naar EUROPA en eventueel naar Amerika ....schandalig !!! het gaat hier puur om de inkomsten en de Europeanen willen die inkomsten voor zichzelf houden !!! Johan jij bent serieus een belachelijk persoon .... je weet vrij weinig hoe de wereld in elkaar steekt !!!

  Yassin ZaoYassin Zao25 dagen geleden
 • Tellen jullie ook de Doden uit Afghanistan, Irak , Jemen , Mali ...de oorlogen waar Nederland altijd als een brave hondje mee heeft gedaan met de Amerikanen ...andere mensen bekritiseren terwijl het westen de wereld naar de afgrond heeft gebracht !!! pffff stelletje populisten

  Yassin ZaoYassin Zao25 dagen geleden
 • Het wk 2026 wordt oa in de vs gehouden. De vs heeft zich in het midden oosten schuldig gemaakt aan de moord op een miljoen mensen. Ook boycotten dan!

  Tuco RamirezTuco Ramirez26 dagen geleden
 • Nu is er echt een probleem, maar racisme was niet echt een probleem? Wat een debiel die Johan

  yanninho9yanninho927 dagen geleden
 • Het gaat om miljoenen ook wat betreft om het excuus voor de Nederlandse slavernij.

  Sieds SibbeSieds Sibbe27 dagen geleden
 • Als Nederland wegblijft, legt dat misschien ook druk op andere vrije landen om niet te gaan. Want een land als het VK kan vervolgens denken, als de situatie zó erg is dat NL wegblijft, hoe kunnen wij het dan in onze kop halen om wel te gaan? Ik hoop echt dat we een trend kunnen inzetten. Want het gaat niet alleen om het komend WK voetbal. De Olympische Spelen zijn vaak net zo erg. We moeten gewoon kappen met het negeren van de onzin die keer op keer gebeurt naar aanloop van dit soort evenementen in onvrije landen.

  BlackRainbows1123BlackRainbows112327 dagen geleden
  • Het VK heeft echt schijt aan NL hoor

   Kiki KikiKiki Kiki17 dagen geleden
 • Wijnaldum moet zich kapot schamen vanwege zijn reactie op de persconferentie. Mag ik niet voor mijzelf opkomen is hier niet de escentie. Je mag nu voor een ander opkomen. En dan geef je ineens niet thuis. Ronduit walgelijk!!! En dan zo'n domme de boer die er naast dom zit te grijnzen. Nog erger!!! Je gaat dansen op het graf van 6600 arme mensen die omdat jij een balletje wil trappen onder de meest gruwelijke omstandigheden gestorven zijn. Je moet je kapot schamen wijnaldum. Echt kapot schamen man.

  Bean SBean S27 dagen geleden
 • Geen fan van Johan, maar 100% met hem eens in dit geval.

  DonderDonder28 dagen geleden
 • Ik ga er niet heen in 2022

  Pevaso -Pevaso -29 dagen geleden
 • bro zegt valentijn nou echt dat 6500 helemaal niet zo erg is???!?! das een genocide gek

  ORNULUORNULU29 dagen geleden
 • En nou de proef der hypocrisie : wie van jullie gaat niet kijken naar het WK? En Veronika Inside gaat neem ik aan niets uitzenden tijdens het wk?

  IrfanIrfanMaand geleden
 • Johan toch. De OS van 36 waren nog voor Hitler aan Duitsland toegewezen. Daarbij doet IEDER land dit om zichzelf te promoten. Maar als Owens met goud-beladen thuiskomt mag hij niet naar het witte huis, want zwart. En dat terwijl Owens vertelde dat Hitler hem feliciteerde en als gewoon mens behandelde.......

  BreadPittBreadPittMaand geleden
 • Boycotten die onzin. Daarbij kunnen we toch niet deze spelers blootstellen aan zoveel Covid gevaar

  SoYou KnowSoYou KnowMaand geleden
 • Hypocriet china Israël daar praat je niet over je

  Souf bekSouf bekMaand geleden
 • Als je dit gaat kijken ben je echt heel laag, heb vorig jaar al besloten dat ik geen minuut van dat WK ga zien

  Yabdi Football ChallengesYabdi Football ChallengesMaand geleden
 • Hij zeker niet. Hij is van de lounge, de clubzetel, de whisky, de sigaar en het vetbetaalde papegaaien. Niet van de barricade. Of het moest om zijn eigen broodwinning gaan. Hij heeft meer zn klep opengetrokken om bij Veronica te kunnen blijven graaien dan voor BLM en Qatar samen.

  BiffChunksteakBiffChunksteakMaand geleden
 • Enorm veel waardering voor Johan Derksen hier!

  Anonymous 29Anonymous 29Maand geleden
 • Dus Wijnaldum wil zeggen dat de beste actie die je kunt ondernemen bij racisme vanuit het stadion is om van het veld te lopen? Maar bij moderne slavernij doordrenkt van racisme waar een stadion letterlijk op gebouwd is, is het de beste keus om daar te spelen om het bespreekbaar te maken? Wat meet deze voetballer (die altijd heel hoog in mijn waardering stond) hier ongelooflijk met twee maten. Ongelooflijk, ik heb hier echt geen woorden voor.

  sjaak bloempotsjaak bloempotMaand geleden
 • Als het Nederlands elftal gaat ga ik niet eens kijken. Met een gezond verstand wil je niet eens in dat pleuris land komen

  Siem VosSiem VosMaand geleden
 • bedeen.

  DisclaimerDisclaimerMaand geleden
 • Ik zou zeggen als mensen de blm zo steunen, en met de bloed besmeurde grasmat zichzelf stilhouden is het vrij duidelijk,

  WilhelmWilhelmMaand geleden
 • er zijn geen 6500 arbeidsmigranten gestorven in de stadionbouw. Die 6500 is het totale aantal gestorven gastarbeiders in 10 jaar in Qatar. p,s hoeveel doden zijn er al in Syrie gevallen omdat daar een gaspijpleiding vanuit Qatar naar Europa moet komen p.s de Koninklijke families van Nederland en Qatar zijn dik bevriend

  danny van der veldendanny van der veldenMaand geleden
 • Voetballers hebben de mond vol tegen racisme , op de Nederlandse velden . Dus nu gaan jullie de WK maar boycotten. Doe je dat niet ben je geen knip voor de neus waard.

  Jannes van der VeldeJannes van der VeldeMaand geleden
 • Hoop dat Nederland alles verliest , en dan snel naar huis. Ik vind dat je daar niet moet gaan voetballen.

  Jannes van der VeldeJannes van der VeldeMaand geleden
 • Het gaat wel gebeuren

  Michaël WisseMichaël WisseMaand geleden
 • De presentator ziet er wel heel moe uit

  Michaël WisseMichaël WisseMaand geleden
 • Reneetje je lijkt wel prins bril lekker centje verdienen toch. Ik doe nooit gekke dingen zeg je dan maar opkomen voor de mensen die misbruikt en doodgewerkt zijn heb je daar geen problemen mee ?

  Michaël WisseMichaël WisseMaand geleden
 • Boycotten dat kutland reneetje

  Michaël WisseMichaël WisseMaand geleden
 • Johan heeft groot gelijk. Boycotten dat kutland dat de moderne slavernij promoot. Nederland boycot de spelen !

  Michaël WisseMichaël WisseMaand geleden
 • GELIJK HEB JE JOHAN

  Rene HarkampRene HarkampMaand geleden
 • Bedeen

  ilyjaxilyjaxMaand geleden
 • Wanneer maken de Liverpool-spelers een statement? Ik blijf erop wachten. Zij waren er tenslotte als de kippen bij om VI te blokkeren...

  Mark OverwaterMark OverwaterMaand geleden
 • Johan BLM gaat niet alleen over 1 mensen leven (George Floyd), black lives matter gaat over de honderdduizende of wel miljoenen donkere mensen die sinds vroeger al als minder werden gezien. Nederland heeft hier een hele grote rol in gespeeld met de WIC. Ik snap niet hoe je zo ontwetend kan zijn. Verder is het ook logisch als we de Wk boycotten en spelers daar ook voor op staan. Niet alleen de donkere spelers die de BLM supporte destijds maar iedereen. 1 team 1 taak

  sdik csdik cMaand geleden
  • @Dead Leaves ik ben trouwens marokaans, en ik ben zowel trots op me Nederlandse achtergrond als op mijn Marokaanse.

   sdik csdik cMaand geleden
  • @Dead Leaves ik begrijp je ook heel goed, een grapje kan wel maar een grap hoord grappig te zijn, wanneer een grap beledigend wordt dan kan je er bijna van uit gaan dat het geen grap meer is. Tradities veranderen eenmaal met de jaren door, vind ik dat sinterklaas en zwartepiet moet verdwijnen... nee want toen ik klein was had ik het ook heel leuk gevonde en keek ik er naar uit om sinterklaas op school te vieren. Maar sinterklaas en zwartepiet heeft eenmaal een racistische verleden en zoiets hoort niet bij een kinderfeest, kinderen zullen het ook vast niet erg vinden als zwartepiet niet zwart is maar geel, groen of paars is. Het gaat niet om de kleur het gaat om het vieren van een feest, dus laten we gewoon de kinderen waar het om gaat vragen wat ze liever hebben een zwartepiet of een gekleurdepiet, ik denk dat de meeste voor een gekleurdepiet zullen gaan😉

   sdik csdik cMaand geleden
  • Ik snap jullie heel goed en ik respecteer iedereen van elke kleur maar de meeste autochtone Nederlanders (waaronder ik) zijn gewoon klaar met het telkens horen dat wij racistisch zijn terwijl wij het meeste tolorante volk zijn in ter wereld. Voor ons worden er allemaal tradities afgeschaft en mag kerst niet meer kerst heten terwijl alle Nederlanders jeugd allang geen kleur meer ziet. Ook heb ik een hekel aan heel de "woke-cultuur" waardoor je zelfs geen grappen meer mag maken en wordt gecanceld en wij die maar medelijden met jullie hebben van iets wat een paar honderd jaar geleden is gebeurd er "reverse racism" niet bestaat. Alle mensen zijn kind van god❤ maar de algemene Nederlander is hier gewoon veel te nuchter voor ;)

   Dead LeavesDead LeavesMaand geleden
 • Johan heeft helemaal gelijk! Of je houd je bek, en beslist voor jezelf hoe je met je geweten omgaat, of je blijft gewoon weg. Wat is het volgende? Een toernooi in Noord-Korea?

  Sietse-Jan HollanderSietse-Jan HollanderMaand geleden
 • Verkeersdoden in 70/80er jaren NL vs 9 jaar stadions bouwen in Qatar.

  azoicumazoicumMaand geleden
 • HOE kun je daar nou als Valentein van Driessen zeggen dat je vind dat ze WEL moeten gaan. Je kunt toch niet zeggen dat je het er mee oneens bent maar toch moet gaan? Vindt je voetbal belangrijker dan die mensen levens, dan ga je. Vind je die mensenlevens belangrijker, dan ga je niet!

  Wally CardWally CardMaand geleden
 • Brown Life Don’t Matter 😉???

  AUM - Aryan Universal MediaAUM - Aryan Universal MediaMaand geleden
 • For few dollars more Derksen will be the first to go there. Stop talking. This is 100% hypocrisy!!

  حكيمحكيمMaand geleden
 • Ik ben het helemaal eens met Johan Derksen. Dat land moet totaal genegeerd worden. Niet alleen door het Nederlandse team, maar door alle voetbalteams. Het is een grof schandaal, dat arbeiders daar zo verschrikkelijk behandeld worden en dat er 6500 overleden zijn. Laat ze compleet barsten daar en verplaats die spelen naar been ander land, waar arbeiders wel normaal behandeld worden.

  Henk-Jan SwartjensHenk-Jan SwartjensMaand geleden
 • Haha stagiair dacht; ''ja rot op, ga een beetje lopen knippen''

  vbddfy euuytvbddfy euuytMaand geleden
 • Amen

  IronFromIce YIronFromIce YMaand geleden
 • Echt ongelofelijk. Ik vertik het om ook maar 1 wedstrijd te kijken van het komend WK. Alle omgekochte, zwakke geldbeluste lui moeten zich kapotschamen. BOYCOT WK22!!

  j wj wMaand geleden
 • Voor de olie en andere handel gaat Nederland daar wel naartoe, wat een hypocriet gelul. Voor het geld gaat men daar gewoon naartoe, als Nederland echt een statemant wil maken, moet met ook geen handel met dat land willen doen. Weet je wanneer Nederland niet had moeten gaan, dat was in 1978 (Fidela regime) en 1994. De VS ( waar eeuwenlang donkere mensen gedood worden, alsof het insecten zijn) wordt op geen enkele manier bekritiseerd. Hypocrieter dan dit bestaat gewoon niet, er wordt alleen aan geld gedacht. Money, money, money!!!!!!!!!! Zo simpel is het!!!

  M DarraziM DarraziMaand geleden
  • Ik voel me dus wel geroepen om hierop te reageren. Iedereen kan toch zien en horen dat dit hypocrisie van de hoogste plank is. Alleen weet ik nou niet of jij het wel of niet eens met die gasten bent.

   M DarraziM Darrazi18 dagen geleden
  • hoeft niet te protesteren als je je daarvoor niet geroepen voelt. Dus laat je geen schuld gevoelens aanpraten door Johan

   vbddfy euuytvbddfy euuytMaand geleden
 • Wijnaldum, van Dijk en BLM horen we opeens niet meer

  bcvbb hyuibcvbb hyuiMaand geleden
 • Johan is held,

  Ray IndraRay IndraMaand geleden
 • Hypocriet ten top! Waar hoor ik Valentijn en Johan over de situatie van de Oeigoeren in China? Om maar 1 voorbeeld te noemen...

  ZouZouMaand geleden
 • Hey Johan dat gedoe ging niet om een paar agenten die een donker person hebben vermoord . Issue Is gebeurt live op CAM al JAREN maar Al's jij wat beter research zou doen zou je dat niet hebben gezegd . Get your factz straight MR Johan verder leuk show 👍🏿

  Steezy 5711Steezy 5711Maand geleden
 • mensen overleden en dan hoor je ze niet. Grote hypocrieten..

  dcoog anmldcoog anmlMaand geleden
 • Johan is echt een boze oude man, ga lekker achter de geraniums zitten AUB! We hebben eerst een EK! En dan kijken naar het WK

  Phill DolPhill DolMaand geleden
 • spijker op zijn kop johan schijnheiligheid troef bahbah macht van het geld

  borborMaand geleden
 • JOHAN LULT ECHT ONZIN GROTE ONZIN, WANT ALS JE HET ZO OP DIE MANIER BEKIJKT MOET JE OOK NIET NAAR AMERIKA GAAN WANT IN 1980 SLACHTTE CIA OOK BURGERS AF, EN GA NIET NAAR DUITSLAND WAREN MILJOENEN JODEN VERGAST? MAAR GAAT HET OVER EEN ARABISCHE LAND DAN IS HET METEEN NEGATIEF. ALS ER EEN OLIETANKER IN ZEE ZINKT HOOR IK NIEMAND , HET IS ZO MAKKELIJK LULLEN WAT DIE JOHAN DOET. MAAR DE WERELD MOET DOOR EN DIE MOETEN SAMENWERKEN MET ARABISCHE LANDEN ONGEACHT WAT DAAR GEBEURT DAT IS HUN SORES. WE KUNNEN TOCH NIET MET ALLES GAAN BEMOEIEN? WANT DAN HOEF JE NERGENS HEEN TE GAAN OVERAL VALLEN DODEN, INDIA IS NOG ERGER HOOR JE NIKS OVER>????? MENSEN GA KEER NIET MEER NAAR DIE ONZIN VAN JOHAN LUISTEREN , WANT WE KUNNEN BETER QATAR ENZ TE VRIEND HOUDEN EN NIET MET ANDERMANS ZAKEN BEMOEIEN, WANT ALS JE DE WERELD WILT REDDEN DAN MOET JE VERDER KIJKEN DAN VOETBAL. WANT DAN IS VOETBAL NIKS WAARD ECHT ONZIN DAT JOHAN LULT OVER POLITIEK TERWIJL HIJ ER GEEN VERSTAND VAN HEEFT , WANNEER WORDT DEZE JOHAN KEER OP ZIJN PLEK GEZET? K HOOR EEN OUDE JALOERSE MAN, DIE OOK JALOERS IS OP RONALD EN FRANK EN DE BOER. NOU OOK AL NEEMT FRANK EEN BOTOX LICHAAM IK GUN HET HEM EN DIE JOHAN MOET NOG EVEN ZO DOORLULLEN OVER LEGENDES EN ZELF NOOIT HOOG GEVVOETBALD LAAT ME NIET LACHEN GVD WIE DENKT DIE JOHAN DAT HIJ WEL NIET IS? GA TOCH LEREN LEVEN IN 2020 EN BLIJF NIET HANGEN IN JE JALOERSE JAREN 70 WAAR JE NOOIT VERDER KWAM DAN VEENDAM CAMBUUR, EN LULLEN OVER DE GROTE LEGENDES SORRY DAN BEN JE NIKS HELEMAAL NIKS EN NIET GELOOFWAARDIG EN SCHAAM JE KAPOT JOHAN JE BENT NIKS!!!!!!!!!!!!!1 HOODTRAINER ROLDER BOYS IS AMATEURS,EN LULLEN 20 JAAR OVER DE MARCO VAN BASTEN EN FRANK DE BOER? EN LOUIS VAN GAAL? JE BENT MALLE MOER GEK JOH!!!!! IK BEN ENIGE DIE DAT ZIET.!!!!!!!! ELKE WOORD VAN JOHAN IS ONZIN!!!!!!!!!!! ZOEK MAAR BIOGRAFIE HEEFT NIKS GEPRESTEERD LULT OF DIE WERELDKAMPIOEN WAS EN ASSIST AAN CRUIJFF GAF ECHT JALOERSEE OUDE MAN DIE DERKSEN, BEGRIJP JE VAST WEL NU WAT IK BEDOEL. EN JA 6500 DODEN IN AMERIKA STARTTEN ZE OORLOG OM OLIE N 1980 MAAR DAAR GAAT JOHAN WEL HEEN, REGERING DIE ECHT ZWARTE MISSIES UITVOERT EN MENSEN AFLUISTERT ENZ , MAAR NEE DAAR GAAT JOHAN LEKKER WEL BLUES LUISTEREN, HET IS ALLEMAAL WAT MAAR IN ZIJN STRAATJE PAST HIJ IS ECHT NIE OBJECTIEF M, HEB DAT NOU KEER DOOR MENSEN. DEZE DERKSEN ZIJN TIJD ZIT EROP , KAN NIET ANDERS HIJ LULT TEVEEL OVER DE BOERTJES. ALS DIE NAAR WOESTIJN WILLEN LAAT ZE EN GUN HET ZE WANT VOETBAL EN POLITIEK MOET J E SCHEIDEN. HIJ ZEGT GOED HITLER. MAAR ZE GAAN WEL NOG STEEDS NAAR DUITSLAND, DUS VERDIENT QATAR OOK WEL EEN KANS LIJKT ME , WANT ERGER DAN HITLER IS DIE 6500 NIET!!!!!!!

  . Ffr. FfrMaand geleden
  • @Kykinson NEE WANT IK KIJK AL 20 JAAR CA. VOETBAL INSIDE , EN ALS JE ZELF NIET HOOG HEBT GEVOETBALD CHAMPIGNONS LEAUGE EN IEDEREEN MAAR BELACHELIJK MAAKT OP DE VELDEN EN OVERAL. (JOHAN DERKSEN DIE DAT DOET. ) DAN IS ER EEN KEER IEMAND NODIG ALS MARCO VAN BASTEN WEER OF GULLIT DIE MET JOHAN IN DISCUSSIE GAAT EN ZEGT IN GEZICHT WELKE PRIJZEN HEB JIJ ? HOEVEEL INTERLANDS HEB JIJ ? EN DAT ZIJN ER DAN 0 , DUS WAAROM ZIT JOHAN DERKSEN AAN DIE TAFEL????? LEG MIJ DAT GVD EENS UIT? OP BASIS VAN WAT"? AMATEUR TRAINER ROLDER BOYS? VLAKBIJ GROLLO OOK WANT IK WOON DAAR OOK VLAKBIJ GVD!@

   . Ffr. FfrMaand geleden
  • gaat alles goed?

   KykinsonKykinsonMaand geleden
 • Wijnaldum, van Dijk en BLM horen we opeens niet meer

  kolim jonekolim joneMaand geleden
  • Ja hier ben ik het volledig mee eens. Geen WK in Qatar.

   dcoog anmldcoog anmlMaand geleden
 • klote Qatar en klote fifa, ze geven alleen nog maar om geld, dat land heeft niks met voetbal te maken. verpest het voetbal nou niet fifa!

  niels AJAXniels AJAXMaand geleden
 • Hondekop moet met pensioen Fucking racist

  StaystrongStaystrongMaand geleden
 • Eerst waren het 6500 doden. En de organisatie die daarvoor verantwoordelijk was zegt nu: ""Niks aan de hand, het waren maar ................. 3 doden"". En iedereen, zoals infantiele Infantino en Boer Harmsen, geloofd dat.............

  Holland MeesterHolland MeesterMaand geleden
  • BLM ging om 1 man ? Het draaide zeker niet om 1 man.. maar hij was de enige die zijn laatste adem nam op video. Dit is altijd aan de gang, nog steeds ondanks BLM

   kolim jonekolim joneMaand geleden
 • Dus Veronica Inside gaat verder ook geen verslag leggen van het WK, begrijp ik? In ieder geval Derksen niet.

  omar vdvomar vdvMaand geleden
 • Johan zegt gedeeltelijk goede dingen. Maar ik vind wel dat een speler zelf mag uitmaken voor welke zaak hij wel wil protesteren en voor welke zaak niet. Dít is niet hypocriet. Zwarten vechten voor BLM. Moslims voor hun eigen zaak. Joden tegen antisemitisme. Homo's voor homorechten Vrouwen voor vrouwen rechten. Dierenpartij voor de dieren. Je hoeft niet te protesteren als je je daarvoor niet geroepen voelt. Dus laat je geen schuld gevoelens aanpraten door Johan

  OB7OB7Maand geleden
 • Kan je net zo goed ook in Noord-Korea een Wk houden, ik bedoel waar ligt de grens?

  OmagawdwataFOmagawdwataFMaand geleden
 • Walgelijke lui van de KNVB en ons voetbalteam. Wat een stel hypocrieten met hun selectieve verontwaardiging...

  Pete ShearerPete ShearerMaand geleden
 • Als het Nederlands elftal Veronica niet geboycot hadden kijken of Johan zich zo druk had gemaakt om Qatar. Je kunt het Nederlands Elftal van selectieve verontwaardiging betichten, maar hetzelfde geldt voor Johan. Je moet altijd oppassen met mensen als Johan die denken dat zij altijd de waarheid in pacht hebben. Hij zit op die stoel rustig zijn zakken te vullen door onder andere voetballers eindeloos te bekritiseren. En zijn verdienmodel is het doen van harde uitspraken anders is er geen werk voor hem. Jammer dat de kijker dat niet altijd doorheeft. En wat mij betreft moet het Nederlands elftal ook niet naar Qatar.

  JezzJezzMaand geleden
  • Like ??????

   soiung toiuesoiung toiueMaand geleden
 • Premier en koning mogen niet gaan, maar ons elftal wel. Eigenlijk zouden ze Nederland moeten weigeren om alle mistanden hier.

  mv2294mv2294Maand geleden
 • Je kunt hier goed zien dat Van der Gijp niet de meest geëngageerde man is. Platvloerse en oppervlakkige lol is prima, maar wat dieper op een probleem ingaan is niet zijn ding.

  Sake BoersmaSake BoersmaMaand geleden
 • Walgelijk idee dat men daar gaat voetballen. Keihard weigeren en dan misschien een alternatief toernooi organiseren. Al met al heeft geen voetballer of bond ‘ballen’. Laffe slapjanussen.

  Sake BoersmaSake BoersmaMaand geleden
 • Voor iedereen die uitgesproken voor de boycot is (ik ook): lees het nos artikel 'Mensenrechtenorganisaties: boycot in Qatar niet wenselijk.' Ik ben benieuwd wat jullie daarvan vinden.

  Casper RoemerCasper RoemerMaand geleden
 • Linkse idioten: RAAACIIEEESSST, RAAACIEEEEST!!! Maar nu hoor je ze niet.

  TimothyTimothyMaand geleden
 • Benieuwd wat die twee clowns in Liverpool doen?

  joe cityjoe cityMaand geleden
 • Ja hier ben ik het volledig mee eens. Geen WK in Qatar.

  Ordinary humanOrdinary humanMaand geleden
 • "Die jongens spelen maar 1 of 2 WK's in hun leven" Die gastarbeiders/slaven hadden ook maar 1 ding en dat was hun leven.

  Wolfhumd MocherbachWolfhumd MocherbachMaand geleden
 • Prima punt van Johan. Dit zou tegen alle principes in moeten gaan inderdaad. 👍

  The Pure Gospel on the Flat EarthThe Pure Gospel on the Flat EarthMaand geleden
 • BLM ging om 1 man ? Het draaide zeker niet om 1 man.. maar hij was de enige die zijn laatste adem nam op video. Dit is altijd aan de gang, nog steeds ondanks BLM

  Renzo ZucaRenzo ZucaMaand geleden
 • Van der Gijp is duidelijk van 'onder het tapijt schuiven die 6500 doden en met oogkleppen daar gaan voetballen'. Lafjes. Dan is Derksen gelukkig wat stelliger en principiëler.

  huttio srreuhuttio srreuMaand geleden
 • In Nederland worden op dit moment misdaden gepleegd tegen de menselijkheid en mensen rechten geschonden heer Derksen, dus U bent dommer dan de naïeve 'Broertjes'.

  Ronald van den BergRonald van den BergMaand geleden
 • Johan je heb volkomen gelijk

  bilij pdanbilij pdanMaand geleden
 • johan je lult uit je nek als je met een Palestijnse vlag op het veld loopt heb je ook een probleem en dat andere landen geen knvb organiseren is omdat ze gierig zijn

  Mo AmsterdamMo AmsterdamMaand geleden
  • Typisch Nederland. Mensenlevens zijn alleen wat waard wanneer het trendy is

   huttio srreuhuttio srreuMaand geleden
 • Johan de hypocriete 🤣

  StarZuStarZuMaand geleden
  • hypocrieten.

   bilij pdanbilij pdanMaand geleden
 • Schandalig dat ze er nog daar over na moeten denken. Gewoon niet gaan naar zo een fascistischeislamitische land.

  RendonRendonMaand geleden
 • Johan je heb volkomen gelijk

  yaliso gioouyyaliso gioouyMaand geleden
 • Helemaal met Johan eens! Boycot gaat het niet worden, weten we allemaal, gewoon veel te veel belangen. Maar Oranje zou (als zij zich kwalificeren) wel kunnen overwegen tijdens de groepsfase met rouwbanden te spelen. Als een postuum eerbetoon aan de mensen die hun leven hebben gegeven om dit WK mogelijk te maken.

  Ronald DolmanRonald DolmanMaand geleden
  • Johan wat ben je toch een held

   sotuur aeeisotuur aeeiMaand geleden
NLworld