Johan Derksen pakt politiek leiders aan na verkiezingsdebat | VERONICA INSIDE

1 mrt. 2021
283 946 Weergaven

Johan wil wat kwijt over het verkiezingsdebat van zondagavond.
Bekijk alle hoogtepunten van Veronica Inside op veronicainside.nl/​​​​ of in de Veronica Inside app!
Download de Veronica Inside app via:
App Store: bit.do/eNeG6​​​​
Google Play Store: bit.do/eNeGC

Reacties
 • Allemaal op Rutte gestemd.......tal van schandalen aan zijn naam kleven maar dat maakt blijkbaar niet uit.

  onne3onne3Dag geleden
 • Johan kan dat wel MP. Al snel beter dan Rutte.

  Anneke RiezebosAnneke Riezebos5 dagen geleden
 • dat is bullshit waar kom hij met dit een witte man praten over hoe het is voor een zwarte man in Nederland aub hou gelijk op in Nederland heeft niet iedereen eerlijke kansen gehad dat is gewoon zo maar who care's maar echt een Nederlander achter in staan voor een baan lijk mij sterk echt waar lol

  OFFICIAL 1NBA CREW CHANNELOFFICIAL 1NBA CREW CHANNEL8 dagen geleden
 • weet niet meer of ik johan kan geloven want die stemt liever op een leugenaar die duizenden mensen de afgrond in heeft gedreven met zijn beleid maar ja de samenleving verandert wat kan jou het schelen dat mensen aan de geihonger liggen o het gaat zo goed we hebben voedselbanken en dan vind je het gaat goed wtf iedereen in de politiek moet zich doodschamen en eens goed in de spiegel kijken

  Erik van der VeenErik van der Veen10 dagen geleden
 • Witte mannen? Je bedoelt blanken mannen wij Nederlands zijn niet wit, we zijn blank!

  Mike Ter brakeMike Ter brake10 dagen geleden
 • Je hebt gelijk Johan, die Kaag weet niks van onze politieke cultuur. Laat ze snel naar het buitenland vertrekken.

  Lena kuipLena kuip12 dagen geleden
  • Dat kun je geen cultuur meer noemen. Dat is bagger.

   Anneke RiezebosAnneke Riezebos5 dagen geleden
 • Die lullo's van VERONICA INSIDE beuren tonnen per jaar, dus stemmen ze VVD, dé partij voor de rijken, stemmen op een andere partij heeft derhalve geen zin, want die mogen toch niet meedoen!!! Iedereen heeft een grote bek over Rutte!!! Maar toch stemmen ze VVD!!

  GerryGerry13 dagen geleden
 • Vind je dat gek er zijn meer zwarten dan blanken op de wereld

  Harry KroonenbergHarry Kroonenberg16 dagen geleden
 • Mevrouw kaag is ook links ,dat gaat je in de portemonnee voelen. 😱

  roy frankroy frank18 dagen geleden
 • klopt niet èèn die zo corrupt is als mark Rutten hhahahahah

  Marielle BosMarielle Bos19 dagen geleden
 • Johan hou op met die Rutte ik dacht dat je meer verstand zou hebben.

  Martien46 van LeukenMartien46 van Leuken20 dagen geleden
 • Ik zou als werkgever voor het werk dat gedaan moet worden graag de best mogelijke persoon inhuren. Daarbij zou het me oprecht géén * uitmaken wat de kleur of afkomst van die persoon is. Laat staan welke geloofsovertuiging die persoon wel of niet aanhangt of wat zijn of haar sexuele voorkeur is. Al helemáál niet of het een vrouw of een man is. Allemaal vragen die in een sollicitatiegesprek overigens geeneens relevant zijn. Gelukkig is er een grondwet die het ook verbiedt om op die basis onderscheid te maken. Wanneer je gedwongen wordt om dat toch te doen lijkt me dat niet alleen contraproductief bij het vinden van de best mogelijke persoon, maar ook nog eens een overtreding van de grondwet. Die grondwet biedt iedereen gelijke kansen. Het is aan de mensen om die kansen te grijpen en waar te maken. Dat kan, mag en moet je m.i. níet via ongrondwettelijke manier proberen te manipuleren. Bovendien, ik zou graag weten dat ik een baan heb omdat ik de beste ben. Niet omdat ik toevallig een vrouw ben of tot één of andere minderheidsgroepering behoor.

  Peter Z.Peter Z.21 dag geleden
 • Wat weet die oude man nu van politiek, net zoveel als van voetballen zo te horen. Zag laatst Rutte lopen, staken de schoenen van die oude man nog uit Rutte zijn achterste.

  Rene KosterRene Koster23 dagen geleden
 • Schandalig dat de VVD de grootste partij in Nederland blijft. In de tv debat had Wilders echt Rutte terecht met de grond gelijk gemaakt. Ik had gehoopt dat Wilders veel meer stemmen zou krijgen. Jullie Nederlanders denken dat Rutte jullie uit de Coronacrisis gaat halen dan hebben jullie het echt mis, door Rutte is er meer werkloosheid vooral bij jongeren. Rutte doet ook niks aan kinderarmoede, en de migratie beleid van Rutte is veel te zwak, het gaat Nederland de komende jaren 600 miljoen kostte om die vluchtelingen te helpen, en laten eerlijk zijn die vluchtelingen komen naar Europa om de boel te belazeren. Trouwens waarom helpen die golfstaten die vluchtelingen niet ? Omdat zij weten moslim vluchtelingen deugen helemaal niet

  Spyros ChrysoulisSpyros Chrysoulis25 dagen geleden
 • Derksen wordt alleen premier, als God het wilt.

  wesly22dhwesly22dh25 dagen geleden
 • JOHAN WAT VOOR PILLETJES SLIK JIJ ?? RUTTE ..... OM TE KOTSEN

  Wim van der KuijlWim van der Kuijl25 dagen geleden
 • Rutte de grootste boef van Nederland!!

  GuitarRobGuitarRob26 dagen geleden
 • mijnheer Derksen, u blijft grappig overdreven en verdient er ook nog geld mee, applaus voor uw ongebreidelde brutaliteit en sluwheid. U krijgt zelfs een reactie van mij, dat is werkelijk uitzonderlijk. U heeft liever een witte man dan vrouwen of andere mannen aan de leiding en nog wel de versie van de emotieloze, op vele betrapte leugens betrapte specifieke witte man . Uw vooroordelen en discriminatie zijn soms grappig, uw brutale betweterigheid vertederend....het lijkt of in u wellicht een door een vrouw vernederd klein jongetje schuilt, daar heb ik compassie voor. Uw tijd loopt mijn inziens echter ten einde met dit soort van “maschilistische doordrenkte witte oude mannen opmerkingen “met symbolisch lang grijs haar uit de jaren ‘70 (u heeft de haren nog op uw hoofd,....joepie) en een grijze snor......u weet wel waar en welke mannen een dergelijk symbool, een dergelijke grijze snor dragen😉 U treedt echter teveel in herhaling en u bent inmiddels net zo stoffig als een vergeeld oninteressant oud boek wat niemand meer wil lezen, zelf niet voor een dubbeltje op de gebruikte boekenmarkt gekocht wordt en uiteindelijk bij het oud papier terecht komt.... Overigens ben ik geëntameerd van mevrouw Sigrid.....on the contrary.... U kent die spreuk vast wel van die bal en dat kaatsen.....u kunt het vast wel hebben, u.verdient er per slot van rekening u geld mee

  Rubina RossoRubina Rosso26 dagen geleden
 • Rutte heeft ons land helemaal kapot gemaakt. Ik kots op hem.

  Cunera Van OmmerenCunera Van Ommeren27 dagen geleden
 • Belachelijk zoveel partijen hier,weg ermee,Max 6 partijen.

  LexLex27 dagen geleden
 • Johan heeft weer gelijk. Met name over Rutte, misschien wel de beste premier ooit. Daarom wordt hij ook steeds herkozen in de crisistijden die we nu al bijna anderhalf decennium hebben.

  Abraham CustersAbraham Custers27 dagen geleden
  • Herkozen. Wordt wakker. kijk wat ze nu doen voor de verkiezingen in Duitsland. Net wat er in Nederland is gedaan. En in Amerika.

   ja jaedja jaedDag geleden
  • Dat is niet helemaal waar. Rutte wordt keer op keer gekozen omdat VVD stemmers ten allen tijde op de VVD stemmen. Die kiezen met hun portemonnee en niet vanuit emotie. Het zijn geen partij hoppers zoals links, die nu allemaal op D66 stemmen. Simpel zat.

   RighteousVengeanceRighteousVengeance25 dagen geleden
 • Ezekiel 13.20-21 “Therefore God says, ‘I am against all the devices and techniques you use to hunt down souls. I’ll rip them out of your hands. I’ll free the souls you’re trying to catch. I’ll rip your magic bracelets(pasport.hand) and scarves(mask. forehead) to shreds and deliver my people from your influence so they’ll no longer be victimized by you. That’s how you’ll come to realize that I am God. Hieronder mijn reactie want krijg vaak een terugkoppeling dat ik dit uit mijn duim zuig, Heb 20 verschillende vertalingen erbij genomen en ja bij sommige staat zelfs dat we gevangen zitten als vogels in een kooi. andere vertaling heeft het over een polsbandje en sluier, je hebt wijsheid of niet. covid is een zware griep 98% krijgt geen symptomen mondkapjes werken niet enzzz vindt dit trouwens het teken van het beest 666 ook in Ezekiel 13 staat met enige inzicht dat we geen brood en gerst kunnen kopen zonder dat bandje en scarve en ook als we het niet doen gaan we dood .Loop maar lekker achter de rest van de 1 wereld religie aan ook uit de bijbel trouwens. Ezekiel en Openbaring hebben vele overeenkomsten maar wordt alleen anders omschreven.

  Lisette rijkelijkhuizenLisette rijkelijkhuizen27 dagen geleden
 • Zielig die Derksen. Is een huurcommentator geworden. Give more money you get more comment!

  حكيمحكيم28 dagen geleden
 • links heeft uit frustratie en nonachieving over links, uiteindelijk rechts gestemd, en nu zitten ze in jullie partijtje...., dat wordt smullen strax...., kannie wachten....:)

  mario van dijkmario van dijk28 dagen geleden
 • die Jesse Klaver is zo stom, dat Rutte besloot zn groene plannen te stelen, lol

  mario van dijkmario van dijk28 dagen geleden
 • johan derksen is gek geworden kruipt nu in de kont van rutte anders is die op tegen in iemand zijn kont te kruipen en nu doet hij het zelf allemaal eigen belang van johan dersen

  Juliën TerpstraJuliën Terpstra28 dagen geleden
 • De toeslagenaffaire Johan de toeslagenaffaire..

  ej vdsej vds29 dagen geleden
 • Ach Johan, Rutte is het lachertje in Europa en de Wereld, Kaag heeft meer aanzien bij de wereldleiders, jij hebt je tijd echt gehad op tv, Rutte lover.

  johnwuytsjohnwuytsMaand geleden
 • Ze kunnen zich beter met voetbal bemoeien, van politiek hebben de mannen geen kaas gegeten

  johnwuytsjohnwuytsMaand geleden
 • Liever Kaag dan Rutte, Johan is bang van een vrouw die hem zijn oren wast

  johnwuytsjohnwuytsMaand geleden
 • Wat lult Johan over Rutte. Hij heeft nul gedaan in de corona crisis. April mei vorig jaar hadden ze kunnen afschalen. Als men niet naar een stel dieren dokters hadden geluisterd.

  siem 2696siem 2696Maand geleden
 • Kaag is Rutte met een pruik

  TruebladeTruebladeMaand geleden
 • Kaag is EU, VN en Marrakech en woke.. tel uit je winst...

  Han VromanHan VromanMaand geleden
 • Wordt genderneutraliteit de staatsideologie? Betekent dit het einde van de godsdienstvrijheid? Blijf van de grondwet af; ook die van de vrijheid van godsdienst en vereniging. Alle artikelen zijn gelijk volgens de memorie van toelichting.

  ----Maand geleden
 • Help mijnheer Derken.....Rutte een goede leider.......help!!!!

  Rubina RossoRubina RossoMaand geleden
 • Kaag is loopteefje van Saros en Klaus Schwab

  stevan nikolicstevan nikolicMaand geleden
  • @peter k maar wel waar.

   tesla1961tesla196121 dag geleden
  • jawel, daar is de Jodenhaat alweer.

   peter kpeter k28 dagen geleden
 • This is where we hold them. This is where we fight! And this is where THEY DIE! Remember this day, men, for it will be yours for all time! Give them NOTHING! But take from them EVERYTHING!

  Bram VermeulenBram VermeulenMaand geleden
 • Altijd grote bek van hem . Waar heeft hij gevoetbalt ? Mafkees

  sabit celiksabit celikMaand geleden
 • Geen VI meer voor mij, linkse rakkers !!!

  Joopie de LangeJoopie de LangeMaand geleden
 • Ik weet niet wat er in die sigaren van hem zit,maar volgens mij is het crack.,met je Rutte heeft ons goed Door deze crisis geleid,deze man heeft in de afgelopen 10 jaar nederland compleet afgebroken,maar ja Johan prijst een rotte tomaat nog aan voor een paar duizend Euro,verder zeg ik niks😂😂😂

  Alex Van DijkAlex Van DijkMaand geleden
  • Waarom pareert de snor niet met 'als Sarina Wiegman alleen zwarte meiden had opgesteld waren ze geen Europees kampioen geworden'. Of 'als Annan alleen zwarte hockeymeiden had opgesteld waren ze nooit 183 keer wereld- en europees kampioen geworden'. Etc etc.

   reindeerkidreindeerkid22 dagen geleden
  • De afgelopen 10 jaar heb die het verprutst, nouja ook weer niet alles maar wel het een en ander. Maar door de crisis afgelopen jaar gaat toch goed wat Johan stelt?

   Marshall MMarshall MMaand geleden
 • 27 zetels is de voorspelling voor D66 kort na het sluiten van de stemhokjes... voormalig FvD (~zucht~) stemmer Derksen staat weer voor lul.

  SamCSamCMaand geleden
 • D66 : Ooit opgericht als democratische partij gooiden ze hun principes overboord, schaften oa. het referendum af, willen sociale media inperken, hebben niets gedaan aan de woningnood en last but not least, willen afrikaanse migranten binnenhalen voor de arbeidsmarkt en bepaalde drugs legaliseren!

  elwood blueselwood bluesMaand geleden
 • Gewoon CDA stemmen.

  voetbal verslaafdvoetbal verslaafdMaand geleden
 • het is "Blanke man" Johan !

  co oudhoffco oudhoffMaand geleden
 • Nee we zitten te wachten op de mening van die ouwe dronken gek

  SonneponissimoSonneponissimoMaand geleden
 • JOHAN!!!!! RUTTE die ons goed door de coronacrisis heen loodst, hoe bedenk je het !!! de volksverlakker heeft het hele land gesloopt om een andere variant van de griep, Johan ga met je pissie naar de dokter jongen!!!!

  JamesJamesMaand geleden
 • Johan Derksen zou zich toch wat meer moeten gaan verdiepen in de politiek.

  C BC BMaand geleden
  • ja hij slaat een modderfiguur op deze manier....

   Els GoossenEls Goossen29 dagen geleden
 • 17 maart verkiezingen, maar Wilders sluiten ze allemaal uit. Dus waarom zou ik? Er was een in een programma een presantrice die zei het goed.De kloof wordt steeds groter en de democratie steeds slechter. Langzaam wordt de witte persoon onderdrukt. Precies wat BLM wilt overal op de wereld. Ooit gehoord van NAZI die kant gaan we op. Alleen andere kleur.

  martine ketzmartine ketzMaand geleden
 • Deze stemwijzer werkt niet met verkiezingsbeloften maar met het stemgedrag van de afgelopen tijd. De kabinetspartijen kwamen bij mij helemaal onderaan met 0% en 6% maar doe hem vooral zelf. www.motiewijs.nl/

  losabilitylosabilityMaand geleden
 • Me-too bij D 66 onder tapijt geschoven.

  jos grootjos grootMaand geleden
 • waarom stem ik niet op een doortrapte leugenaar,die nederland in 10 jaar tijd naar de klote heeft geholpen, deze eurofiel botst keer op keer tegen de kade!!!!

  jan aartsjan aartsMaand geleden
 • Mark Rutte is genderneutraal, net als zijn politieke standpunten, je kan er alle kanten mee op.

  VisserVisserMaand geleden
 • Erica Terpsta

  Eddy Oude VoshaarEddy Oude VoshaarMaand geleden
 • Een paar random voorspellingen die ik wil maken: - 20/23 Maart gaat de Nasdaq100 (en heel veel andere aandelen) crashen - De verkiezingswinnaars op een rijtje: 1. D66 2. CDA 3. GL 4. FVD Ik stem niet, echt bs en helemaal als die politieke partijen op dit rijtje winnen.

  M.V.P.M.V.P.Maand geleden
 • Johan ,is een goeie jongen ,was op het voetbalveld een schopper ,weinig kwaliteit maar een doorzetter. Praat vaak over zaken waar hij geen verstand van heeft, en dat maakt het programma vermakelijk. Hoe hij over Rutte praat laat zien hoe ondoordacht hij opvattingen poneert. Alsof Rutte weet wat hij doet en wat daar de gevolgen van kunnen zijn. Denk aan het kinderopvang debacle ,Johan. Maar dat wil je even vergeten want dat is oninteressant. Dat Disaster laat precies zien hoe de Nederlandse politiek eruit ziet ,een grote gier kelder.

  huub schreurshuub schreursMaand geleden
 • GL: Bakfietselite D66: Elite zonder bakfiets VVD: Geeft geen moer om de zorg en het onderwijs PVV: oude racisten FvD: jonge racisten PvdA: Ouwe lullen SP: Communisten zonder verantwoordelijkheidsgevoel CDA: Hypocriete christenen Met andere woorden: ik ben er nog niet uit :P

  Gjörnin SigríðssonGjörnin SigríðssonMaand geleden
 • BLANK

  Elize vdhvElize vdhvMaand geleden
 • Kaag 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  Jacoin JacoinJacoin JacoinMaand geleden
 • FVD dat is de partij die voor de vrijheid van het volk kiest.

  Alleen LiefdeAlleen LiefdeMaand geleden
  • en het is de enige partij die dat doet , die de waarheid naar buiten brengt zonder er doekjes om te winden . we hebben geen andere keus als FORUM van thierry baudet .

   Els GoossenEls Goossen29 dagen geleden
 • Stem FVD, voor de vrijheid van het volk. Wake up aub! Zeggen ze ons nu werkelijk dat 7,8 miljard mensen in de wereld gevaccineerd moeten worden voor een 'virus' dat 99,99% van de bevolking niet doodt? Dat zou totaal belachelijk zijn. De negatieve bijwerkingen van de vaccins zullen meer mensen doden dan het 'virus' zelf.....! Wat is de werkelijk reden dat er zoveel mensen een injectie moeten krijgen??? En daarnaast durven ze ook nog te zeggen dat je niet beschermd bent als je de injectie neemt! Kinderen hebben een fantastisch immuun systeem. De PCR test is niet goed, er zitten 10 fouten in de test zegt Dr. Peter Borger. Uitslag is dus niet juist. Vaccin/gentherapie is onnodig en roekeloos zegt Prof. Dr. Theo Schetters. Niet nemen dus. Bovendien is er Ivermectine een zeer goed medicijn tegen de Covid.

  Alleen LiefdeAlleen LiefdeMaand geleden
 • Nederland is puur willekeur. pleur op met wit Blanc en zwart.medicijn :zelfspot ipv calimerogedrag

  Marco van ReeschMarco van ReeschMaand geleden
 • Stem FvD, weg met al die vrijheidsbeperkende wetgeving

  Ron de GrootRon de GrootMaand geleden
 • Bah bah,, die ouwe gek heeft natuurlijk een bonus van de NSB rat Rutte gehad,,, want elk wel denkend mens weet dat het totaal niet klopt wat die dwaas hier op tv zot te roepen

  SUPER MARIO 2SUPER MARIO 2Maand geleden
 • Kijk maar naar Zuid Afrika, ik woon daar. 27 jaar na apartheid is het nog steeds de schuld van de witte mensen. Dit stopt niet, hoe kleiner de groep wordt hoe makkelijk het wordt om te discrimineren

  SAGREENSAGREENMaand geleden
 • Als je niet stemt krijgen we het VVD/CDA/PvdA/D66/Groen Links - kartel nooit weg. Stemmen aub

  Jacqueline van der KooijJacqueline van der KooijMaand geleden
 • Derksen Derksen RUTTE 😰 Dictator en liegbeest is het 😈😈

  Jacqueline van der KooijJacqueline van der KooijMaand geleden
  • Zwakbegaafd

   Ome GeertOme GeertMaand geleden
 • Derksen pro Rutten,Tja hij moet wel om zijn salaris te consolideren

  sjoerd meijersjoerd meijerMaand geleden
 • RUTTE doet goed? Is Johan weer van de trap gelazerd?

  bcvbb hyuibcvbb hyuiMaand geleden
 • Klaver die Mark Rutte een leugenaar noemt en zelf loog over zijn vader en over een zus en over zijn hele jeugd .... en dan een ander iemand leugenaar noemen.

  Candice SimionescuCandice SimionescuMaand geleden
 • De democratie van ons land is zwaar verkankert mensen! De regering luistert naar het RIVM -> die luistert dan weer naar het WHO -> de WHO luistert naar hun grootste donateur -> en die donateur komt van het WEF (World Economic Forum) en zijn naam is Bill Gates. Wakker worden mensen dit is geen complot meer, maar realiteit!! Er wacht ons een simpel keuze...stem FVD of voor nog meer bedrog

  SeekingTruthSeekingTruthMaand geleden
 • FVD 🏛🥊😏

  We shall never surrenderWe shall never surrenderMaand geleden
  • @bcvbb hyui wat heeft dat met het FvD te maken? P.s. Baudet zou winnen, want hij zit op kickboksen 🏛🙂🥊

   We shall never surrenderWe shall never surrenderMaand geleden
  • ik wil wel eens een mma fight zien tussen derksen en rutte ik denk dat derksen wel even in zijn ballen bijt

   bcvbb hyuibcvbb hyuiMaand geleden
 • Ik had tot 2 maanden terug nog nooit van mevrouw Kaag gehoord. En in eens zal ze de baas van Nederland worden? Donderstraal een tiefus end op!

  Rens GreuterRens GreuterMaand geleden
 • Je bent geen politiek beter mond dicht houden, of bent jij een marionet van Rutte Kabinet, met jouw uitspraakt maakt je de stemmers misselijk.

  Danillo SDanillo SMaand geleden
 • Hoe triest het ook is...maar hij geeft GELIJK

  Ralex MRalex MMaand geleden
 • Stem fvd Nederland First

  Peter FisterPeter FisterMaand geleden
 • Johan, Rutte heeft ons goed door de CC heen geloodst? Serieus ? Onder welke steen heeft u dan afgelopen jaar gezeten?

  Dutch CowboyDutch CowboyMaand geleden
  • Door onnodige regels die niet gebaseerd zijn op feiten in te voeren die de hele economie kapot maken.

   rb_ f1_max_verrb_ f1_max_ver29 dagen geleden
  • Hij woont in een afgelegen dorp en hij hoeft weinig te doen voor een zekere baan met veel inkomen

   TruebladeTruebladeMaand geleden
 • Man, niks over wat hun verkiezingsprogramma's en alles over "die heeft niet gewerkt" "die woonde in het buitenland"

  Bilal ABilal AMaand geleden
 • De Nederlandse politiek is een grote poppenkast, en de mensen die stemmen houden dat netjes in stand. Niets nieuws dus, move on.

  Ted van de KampTed van de KampMaand geleden
 • Wat een mafkees de langharige junk.

  Abdel ArrassAbdel ArrassMaand geleden
 • KEIHARDE RACISTE VAN KLAVER!! NIEMAND DIE WAT ZEGT OF DOET! JOHAN HOEVEEL GELD KRIJG JE OM RUTTE (brussel en co) TE PROMOTEN?

  fanfamfanfamMaand geleden
 • Weet Johan wel hoe quota werken? Altijd maar angstbeelden schetsen en oprechte mensen belachelijk maken, alsof hij zo veel verstand heeft van politiek.

  Rick AgtenRick AgtenMaand geleden
 • Mooi politiek correct. Vroeger was ik blank maar gehoorzaam heeft Johan het over "witte" mannen. Zelf Derksen buigt diep voor de linkse kerk.

  Onno van der StraatenOnno van der StraatenMaand geleden
 • Love this show, wake up early just to watch it ??

  asioe kiouasioe kiouMaand geleden
 • In het algemeen is wit geen kleur????

  Franklin MensFranklin MensMaand geleden
 • ik vind kaag te blank voor een nederlandse vrouw

  alard polalard polMaand geleden
 • ik wil wel eens een mma fight zien tussen derksen en rutte ik denk dat derksen wel even in zijn ballen bijt

  alard polalard polMaand geleden
 • kaag is een fantast

  alard polalard polMaand geleden
  • I think I wanna leave a voicemail ????

   asioe kiouasioe kiouMaand geleden
 • ne''DDR land ha ha ho ho

  alard polalard polMaand geleden
 • sigrid kaag moet wel heel erg in de war zijn,want ze denk president van n"DDR land te worden. ha ha

  alard polalard polMaand geleden
 • Het is triest gesteld. Ook geen wonder dat Rutte zoveel zetels haalt er is gewoon geen concurrentie.

  LaserbeakLaserbeakMaand geleden
 • Fucking grote schijnheil die Wilfred Genee, met z'n suffe blik. Hij geeft de schijnheilige Voorzetjes en Johan Derksen Kopt hem er in (dit heeft ook hun praattafel een keer eerder opgevreten, zo gezegd met dat 'Zwarte pieten voorzetje'). En Dennis Schouten is het kleine vriendje van Wilfred Genee en doet hetzelfde met Jan Roos. En gaat Dennis hem nog belachelijk (laten) maken door te zeggen dat hij bij Wilfred was met de kerst... :-D

  MTHMTHMaand geleden
 • De paus in Irak, van de 2 miljoen christenen, 1.700.000 vermoord door Isis, niemand hoor je daar over!!

  Mark KuijpersMark KuijpersMaand geleden
 • Doen

  Mark KuijpersMark KuijpersMaand geleden
 • Stem PVV om Nederland voor de Nederlandse mensen te redden en hun kinderen en kleinkinderen!!!

  Mark KuijpersMark KuijpersMaand geleden
  • Mark, Wilders gaat de Lockdown niet stoppen!! Hij vraagt steeds waar de vaccins blijven!

   Jacqueline van der KooijJacqueline van der KooijMaand geleden
  • Juist.

   fanfamfanfamMaand geleden
 • Voor deze criminele

  Mark KuijpersMark KuijpersMaand geleden
 • Die linkse partijen zet de grenzen nog steeds open

  Mark KuijpersMark KuijpersMaand geleden
 • Hun zijn geen ambachtelijke mensen die Nederland nodig hebt

  Mark KuijpersMark KuijpersMaand geleden
  • probeer het eens in het Nederlands te zeggen...

   JanJanMaand geleden
 • Waar gaan m'n zorgkosten naar toe, dit gebeurt miljoenen keren per jaar

  Mark KuijpersMark KuijpersMaand geleden
 • Vannacht twee Somaliers steken in in Rotterdam bijna dood

  Mark KuijpersMark KuijpersMaand geleden
 • Als ik zie wat het beleid van Rutte heeft opgeleverd. Op uitgeklede sociale voorzieningen bijvoorbeeld, Dan weet ik niet uit welke ei Johan Derksen komt? Je kunt het nu zien door de coronacrisis. Wat neoliberaal beleid heeft opgeleverd En kan Johan Derksen daar niet aan voorbijgaan.

  FrankFrankMaand geleden
NLworld