HET HUISARTSLAB is ONBEREIKBAAR en DIRECTEUR wordt WOEDEND | S04E20

19 nov. 2020
358 110 Weergaven

Michelle en Bob zijn boos. Op Het Huisartslab en Prijsvrij. In augustus ging dit paar trouwen, en boekten ze de huwelijksreis bij Prijsvrij. Voor hun bestemming moest je alleen wel een negatieve coronatest laten zien bij aankomst van max 72 uur oud. Prijsvrij bood aan om dit via hun partner Het Huisartslab te doen, dan zal Prijsvrij ook nog eens die kosten vergoeden. Michelle en Bob wilden zeker zijn dat ze deze test op tijd binnenkregen, dus lieten ze zich op de vroegst mogelijke optie die nog binnen de 72 uur viel testen. Maar de dag voor vertrek hadden ze nog steeds niks binnen. Op de dag van vertrek nog steeds niet, en gingen ze toch maar naar de luchthaven. Ze probeerden Het Huisartslab te contacten maar kregen ze op geen enkele mogelijkheid te pakken. De test kwam niet binnen. Dus mochten ze niet mee. En viel hun huwelijksreis in het water. De dag na hun vlucht kregen ze de test pas binnen. Het Huisartslab wil niks vergoeden, en Prijsvrij zegt dat ze niks kunnen doen.
Ben jij ook boos? Mail naar boos@bnnvara.nl
In BOOS trekt Tim alles uit de kast voor jou. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je niet betaald bent door je werkgever, je bent opgelicht door een webshop of je huurbaas je laat wonen in een huis vol schimmel. Ook als je het niet eens bent met iets wat opgelost kan worden via de politiek, laat het ons weten! Wij trekken de juiste politicus voor je aan de mouw.
Elke donderdag om 16.00 uur op dit kanaal.
Volg ons ook op Instagram:
instagram.com/boosbnnvara
instagram.com/debroervanroos
instagram.com/marijederoode

Reacties
 • zo tenenkrommend als mensen door blijven praten als ze iemand onderbreken bah bah

  Christina IosifidisChristina Iosifidis7 uur geleden
 • Boycotten dat bedrijf. Verdient grof geld over de rug van mensen in tijden van een pandemie.

  Ailsa NiAilsa Ni11 uur geleden
 • Ik heb dit ook gehad met huisartsenlab! Uiteindelijk een test uitslag gekregen van een oude man van 70. Nooit mijn uitslag gekregen dus

  Sanne RupertSanne Rupert17 uur geleden
 • Toch prachtig dat jullie altijd verweten wordt dat jullie sensatie zoeken terwijl de tegenpartij voor die sensatie zorgt. Tim blijft altijd keurig kalm heerlijk kijkvoer:)

  bocoy noiubocoy noiuDag geleden
 • Prijsvrij is in de meerderheid en zij kunnen een normaal rustig gesprek houden. Zegt wel wat vind ik. Dat zij niet precies weten hoe het zit is ook niet helemaal correct maar goed, zij hebben er wel wat aan gedaan.

  PastelTessaPastelTessaDag geleden
  • Wat een narcistische kwal zeg, die vent van Huisartslab.

   Ailsa NiAilsa Ni11 uur geleden
 • Hinderlijke mannetje zeg, arrogante eikel

  TimTimDag geleden
 • Dit is zo'n man die dan zijn hond op alles en iedereen laat afrennen. Wanneer zijn hond wordt gebeten (oid) wordt hij boos op de andere partij. Wat een struisvogel!

  Andrea DieterichAndrea DieterichDag geleden
  • testen omdat het dan in een keer niet betrouwbaar zou zijn terwijl deze ook zijn geaccrediteerd. 1 enkele PCR test duurt ongeveer 8-10 uur van monster nemen tot testen. Dit

   bocoy noiubocoy noiuDag geleden
 • Toch prachtig dat jullie altijd verweten wordt dat jullie sensatie zoeken terwijl de tegenpartij voor die sensatie zorgt. Tim blijft altijd keurig kalm heerlijk kijkvoer:)

  nieooj gotoynieooj gotoy2 dagen geleden
 • Stugge huisarts die denkt alles te weten. JEETJE!

  Dais YDais Y2 dagen geleden
 • In mijn dorp zitten 2 teststraten en toch moest ik 45 minuten naar Nieuw-amsterdam rijden. 🙃

  stefnolifestefnolife2 dagen geleden
 • Laten we wel wezen: BOOS ís ook een beetje gebaseerd op sensatie en Tim gaat er altijd met gestrekte been in. Soms is dat een hele goede techniek, zeker als het écht nare zaken betreft, maar deze man lijkt me niet de kwaadaardigheid zelve. Hij heeft geprobeerd afspraken te maken met de crew om het gesprek rustig te laten verlopen, maar het 'gestrekte been' kwam algauw om de hoek kijken en bleef er weinig over van een gesprek. Tja, die man luistert inderdaad niet, maar voelt zich ook enorm aangevallen en probeert zich op die manier te verdedigen. Zo zie je maar dat Tims methodes niet altijd gewenste resultaten heeft. Het zou 'm sieren om soms eens wat anders te proberen: er zijn veel verschillende interviewmethoden die hier op z'n plaats zouden zijn. Altijd maar dezelfde techniek kiezen, getuigt wat mij betreft niet van erg sterke journalistiek. BOOS is prachtig om z'n onconventionele methoden, maar dan mogen ze óók afwisselen in gesprekstechnieken. Uiteindelijk is het doel belangrijker (= onrecht aankaarten en bestrijden) dan dat 'maniertje' van Tim, lijkt me.

  p wp w2 dagen geleden
  • Bledder 99

   nieooj gotoynieooj gotoy2 dagen geleden
 • hmmmmm bitterballen😋

  Lovely IcecreamLovely Icecream3 dagen geleden
 • Mag ik 1 bitterbal uit de muur?

  yesyes3 dagen geleden
  • Nee

   MartinMartin3 dagen geleden
 • Hoe vaak kan die vent het woord senstatie gebruiken, wat een onzin, ik ga er even vanuit dat Tim + redactie van te voren goed uitzoeken wat en hoe, ze willen hier een oplossing voor maar die 2 mensen zitten er bij, laat hun dan misschien eerst het woord doen, ik heb zelf ook nog gekeken op die site en er staat helemaal geen disclaimer! Die man wil alleen zijn waarheid...maar dat klopt van geen kant.. Hoop dat het goed is opgelost uiteindelijk.

  Pim SnaathorstPim Snaathorst3 dagen geleden
 • Toch prachtig dat jullie altijd verweten wordt dat jullie sensatie zoeken terwijl de tegenpartij voor die sensatie zorgt. Tim blijft altijd keurig kalm heerlijk kijkvoer:)

  yasio boloyasio bolo3 dagen geleden
 • 11:22 Onthoud

  danidani3 dagen geleden
 • Hey lieve boos! Ik heb afgelopen tijd ook oudere afleveringen van jullie gezien maar waarom valt het op dat sinds 4 jaar geleden dat jullie alleen 90% autochtone mensen helpen? Is dit toeval ? Lijkt me stug 🥺🥺🥺😢😢😢😢💔💔💔💔bijna elke aflevering zie ik gewoon geen allochtoon die junior helpen. Dit kan geen toeval meer zijn 😢💔💔Hoe dan? Tim come on! Programma is zo leuk! Hoe dan vriend?! Ik ben nu kaolo boos 🌚is dit alleen een programma voor autochtonen die jullie helpen? 🙁😕😟ik als allochtoon ( die heel veel belasting betaal 😢💔) krijg nu het gevoel dat ik niet bij jullie terecht kan als ik een probleem heb en boos heb.. snap je?

  Dounia SaraDounia Sara4 dagen geleden
  • @Spock Spotting het ging mij om de diversiteit wat mij gewoon opviel vandaar mijn comment. Dit staat overigens er los van dat ik het een super leuk programma vind!

   Dounia SaraDounia Sara2 dagen geleden
  • Vergeet niet dat nog steeds een grote meerderheid in Nederland blank is. 15 procent is ongeveer gekleurd, dus dan zitten ze er niet niet eens heel ver vanaf. Waarom is het voor jou überhaupt belangrijk dat er genoeg gekleurde mensen inzitten? Iedereen is gelijk toch? Bij Boos zijn ze niet bezig met hoe een persoon met een klacht eruit ziet, maar met de klacht zelf...

   Spock SpottingSpock Spotting2 dagen geleden
 • Halverwege gestopt met kijken, werd verschrikkelijk geirriteerd door meneer. Zon man sla je snachts met een knuppel in zn gezicht en neem je mee wat je verschuldigd bent

  EmsiesouplesseEmsiesouplesse4 dagen geleden
 • Damnnn pff mijn kennis had geluk, ze moest terug naar Marokko want ze woont daar. En moest ook een test doen, en ook bij de huisarts lab gedaan. En gelukkig wel meteen de volgende dag de uitslag gekregen. En de grap komt nu. Ik heb letterlijk na de uitslag gewoon paar keer een mail gehad met de certificaat. Terwijl mijn kennis inmiddels al lang in Marokko terug was. Dus krijg gewoon paar keer opnieuw de certificaat op me mail maar gewoon weken tot maanden later 💁🏻‍♂️💁🏻‍♂️💁🏻‍♂️. Je zou gewoon je eigen naam op certificaat plaatsen en datum veranderen. Ik wed dat je gewoon daarmee kan reizen. Even disclaimer ik moedig mensen niet aan om dat te doen. Maar voor test doeleinden zou je het kunnen proberen. 👀👀👀👀

  ismail charfoufismail charfouf4 dagen geleden
 • Wat een narcistische kwal zeg, die vent van Huisartslab.

  Spa BlauwSpa Blauw4 dagen geleden
 • Ja je weet al dat het leuk wordt als boos op je stoep staat

  Jusher41Jusher414 dagen geleden
 • wie maakt er een `sensatie ' counter?

  lieke Harmsenlieke Harmsen4 dagen geleden
 • Ik wil graag wat toevoegen. Wat Meneer hier zegt dat ziekenpersoneel voorgaat met testen, als het testen zijn voor de GGD, is dus NIET waar. Ziekenhuispersoneel wordt over het algemeen gewoon bij het ziekenhuis getest of GGD. Ik werk zelf op een laboratorium en de overheid wilt dus geen commerciële laboratoria inzetten voor de corona PCR testen omdat het dan in een keer niet betrouwbaar zou zijn terwijl deze ook zijn geaccrediteerd. 1 enkele PCR test duurt ongeveer 8-10 uur van monster nemen tot testen. Dit weet je al ruim van te voren dus hierop kan je je aanbod natuurlijk afstemmen. En ja, natuurlijk gaat er wel eens een test fout, maar dan is het nog steeds mogelijk het resultaat binnen 24 uur te geven.

  driekus12driekus124 dagen geleden
 • Deze keer moet ik.die man echt gelijk geven... jammer tim

  Remko GiermanRemko Gierman4 dagen geleden
 • Wat een nare man! Ik hoop dat hij stikt uit een bitterbal uit de muur. Wat een galbak zeg.

  ceerw butyceerw buty4 dagen geleden
 • Bledder 99

  071Vs071Vs4 dagen geleden
 • die man komt hier beter uit dan tim jammer

  Joris VJoris V4 dagen geleden
 • Ik vind BOOS wel echt steeds zwakker worden. Wel nogsteeds zeker het kijken waard, maar ik ben het totaal niet meer eens hoe Tim mensen benaderd. Door iemand heen praten maakt je punt alleen maar zwakker, je had deze meneer veel harder kunnen pakken met duidelijke argumenten.

  Brechtje vanKBrechtje vanK4 dagen geleden
  • Tim hofman is de enige die oprecht iemand helpt. SeNsAtIe onzin man

   ceerw butyceerw buty4 dagen geleden
 • Wat een pannekoek die vent

  JeffJeff4 dagen geleden
 • Ik heb ook problemen gehad met prijsvrij en huisartsenlab! Ze hebben een fout gemaakt in het persoonsnummer van mijn vriend waardoor we geweigerd waren voor de vlucht! Het persoonsnummer staat vermeld op het test document, maar het laatste cijfer van het nummer was een 9 en het had een 0 moeten zijn. Huisartsenlab tot op vandaag de dag onbereikbaar en prijsvrij zegt dat hun niet verantwoordelijk zijn. Iemand die dit probleem met persoonsnummer ook heeft gehad?

  Talitha FloorTalitha Floor4 dagen geleden
 • Die vent kan echt nog geen hele seconde zijn bek houden

  R VOR VO4 dagen geleden
 • Wat spreekt deze man nou van dat Tim sensatie zoekt ten kostte van mensen levens. Deze man wordt er letterlijk stinkend rijk op

  Big Wooo LocstaBig Wooo Locsta5 dagen geleden
 • Zowel de directeur als Tim missen in dit gesprek de juiste communicatievaardigheden, tenenkrommend

  SophieSophie5 dagen geleden
 • Misschien als je was gaan zitten bij het stellen van de vragen?

  Tyeisha FelipaTyeisha Felipa5 dagen geleden
 • 14:51 ik heb een hele legit vraag hahahaa

  Iris van der ValkIris van der Valk5 dagen geleden
 • Directeur wordt woedend??????

  Roemer Van dijkRoemer Van dijk5 dagen geleden
 • wow. wel echt sensationeel deze aflevering.

  Rock girlRock girl5 dagen geleden
 • Is die man in dat gesprek wel mentaal gezond? Als een zombie "sensatie" blijven herhalen zonder onderbouwing te geven en steeds Tim proberen te overstemmen wanneer hij erop reageert, zegt al alles. Tim legt hem netjes uit dat hij hem niet schuldig maakt van geld verdienen over de rug van anderen en toch gaat die gast lekker door met herhalen van zijn drogreden. Hoe zielig kan je zijn.

  KodakKodak5 dagen geleden
 • Sensatie is uiteindelijk toch wel het verdienmodel van dit programma?

  Duco vhDuco vh5 dagen geleden
 • laat weer zien dat corona een manier is om monies te maken op verschillende bullshit manieren hahaha.. thanks tim

  Hamidox BrownNoizeHamidox BrownNoize5 dagen geleden
  • tegoedbon te geven.

   Rock girlRock girl5 dagen geleden
 • Vervelend voor het pas getrouwde stel maar Tim is wel een vervelend mannetje aan het worden

  Martijn RMartijn R5 dagen geleden
 • je moet gewoon niet op vakantie als er mensen in de zorg KEIHARD WERKEN voor dit soort mensen die het geen fuck boeit zolang zij maar op vakantie kunnen. jammer voor je, je nam zelf risico

  Mister BeanMister Bean5 dagen geleden
 • Tim hofman is de enige die oprecht iemand helpt. SeNsAtIe onzin man

  Aicha عائشةAicha عائشة5 dagen geleden
 • “Ik begrijp niet zo goed.. wat is uw vraag?” *wil antwoord geven* “NEE! Dit heeft geen zin.” Okeeeeuh

  Eev99ieEev99ie5 dagen geleden
 • Dit is nu typisch een narcist

  Ad AdadAd Adad5 dagen geleden
 • dit debat was zó kinderachtig , ongelooflijk

  Lord JuniorLord Junior5 dagen geleden
 • tim moet effe mensen laten uitpraten jemigg grow up ukkie

  unknownunknown5 dagen geleden
 • Tim praat in elke aflevering over iemand heen. *word over tim heeb gepraat" tim: mag ik even iets vragen ?

  Ari VogleAri Vogle5 dagen geleden
 • JONGENS IK BEN BOOS OP TIK TOK. ZE HERSTELLEN ME LOVESTREAM NIET EN KRIJGEN GELD OVER MIJN VIEUWS EN NEGEREN AL ME BERICHTEN

  Troy ChampagnTroy Champagn5 dagen geleden
  • Livestream

   Troy ChampagnTroy Champagn5 dagen geleden
 • 420 🥳

  QueenaQueena6 dagen geleden
 • Ben het ergens wel eens met deze man. BOOS is meer gericht op sensatie, dan op het echt oplossen van de problemen. Tim wordt snel geïrriteerd, praat er te vaak doorheen en lokt de mensen uit. Het idee achter BOOS is prachtig, maar de uitvoering iets minder.

  i love youi love you6 dagen geleden
  • Inderdaad. Vooral dit seizoen is hij vooral op sensatie uit.

   Spock SpottingSpock Spotting5 dagen geleden
 • Hoe dom ben je als je in deze tijd gewoon een reis gaat boeken. Laten we daar eens mee beginnen.

  NiekiieeNiekiiee6 dagen geleden
 • Gewoon lekker niet op vakantie gaan in coronatijd stelletje lutsers. Egoïstisch tokkie volk

  VentieldopjeVentieldopje6 dagen geleden
 • Directeurtje faalfirma. Mercedes voor de deur, golfkarretje in de bosjes, vinex woning van minimaal een miljoen, goedkope sneakers. En ondertussen faalt z'n bedrijf aan alle kanten. Typische manager die niets kan. Tim, hou eens op met zoeken naar sensatie.

  Jan KlasJan Klas6 dagen geleden
 • Als je je reisbureau belt en vraagt over de uitslagen zeggen ze (in mijn geval) dat er nooit 100% garantie is. Maar dat ze er dan alles aan doen om een andere vlucht te fixen of tegoedbon te geven.

  Pink JoyPink Joy6 dagen geleden
 • Tim is niet echt goed in deëscaleren omwille van het grotere belang.

  pietpieterpietpieter6 dagen geleden
 • Wat een droplul

  SR SportsSR Sports6 dagen geleden
 • In Hong Kong krijg je tenminste nog 500 euro bij een positieve uitslag www.msn.com/nl-nl/nieuws/Buitenland/inwoners-hongkong-krijgen-ruim-500-euro-bij-positieve-coronatest/ar-BB1bfRVh?ocid=msedgntp

  48pluto48pluto6 dagen geleden
 • Oei daar raakte Tim duidelijk gefrustreerd omdat de beste man niet onder de indruk was van Tim of de camera. Dat was de vorige keer wel andere koek he? Vond het netjes dat de man jullie te woord wilden staan ondanks dat je bij zijn huis aanklopt. De gang van zaken is niet Chique maar Tim voelt zich wel snel aangevallen zeg!

  L.E FL.E F6 dagen geleden
  • @L.E F hij is idd gefrustreerd, logisch met zo'n kinderachtig kereltje die je niet uit laat praten. Maarja, je zult het wel beter weten. Fijne dag verder.

   _Jinx3d_Jinx3d3 dagen geleden
  • @_Jinx3d Ik profileer mezelf dan ook niet als journalist. Die zou zich niet zo snel uit het veld moeten laten slaan. Tim is gewoon erg arrogant geworden in de laatste video's en heeft nu iemand gevonden die niet onder de indruk van hem is, en het is duidelijk zichtbaar dat hem dat frustreert. En dat is niet zo professioneel.

   L.E FL.E F4 dagen geleden
  • Haha ja hoor, wat zou jij doen als iemand de hele tijd maar over je heen blijft praten en zo kinderachtig doet? Word je niet echt blij van denk ik, of wel?

   _Jinx3d_Jinx3d4 dagen geleden
 • als u het programma zodanig gaat snijden dat u ons beschadigd dan kom ik bij u terug ? dus toch jurist / advocaat van de duivel 😈

  Max ZichemMax Zichem6 dagen geleden
 • Het valt me op alles wat hij zegt eigenlijk over zichzelf gaat. Beseft hij dit?

  software worldsoftware world6 dagen geleden
 • Ik krijg spontaan een hoge bloeddruk van deze man

  Samia HSamia H6 dagen geleden
 • Vreeeeeeselijke man, hoe moeilijk is het nou om toe te geven dat je je zaakjes niet op orde hebt.

  roossemsroossems6 dagen geleden
 • Wat een verschrikkelijke verschrikkelijk verschrikkelijk man! En dan heb ik het nog netjes uitgedrukt.

  Miranda RambutMiranda Rambut6 dagen geleden
  • Lol.

   SE4bestSE4best6 dagen geleden
 • Net als er gezegd wordt dat je een hele dag naar huisartsen post kan komen voor de test en dan voor een dichte deur staat

  CjeefCjeef6 dagen geleden
 • Deze vent is het typische psychopath directeur, nul gevoelens en constant het gesprek leiden door er overheen en door heen te blaren waneer die iets hoort wat em niet zint en Dan zijn zin krijgen door andere de demoniseren en de grond in te trappen, emotioneel proberen te manupileren. Jammer dat deze mensen het zo goed doen in de zaken wereld...... Laat ook meteen goed zien wat er precies fout is in de zaken wereld... Te veel psychopaten die directeur zijn

  redawoken bredawoken b6 dagen geleden
 • Wat heeft Tim toch een mooi beroep 😂

  MaudOfZoietsMaudOfZoiets6 dagen geleden
 • Laten we eerlijk zijn ze zaten wel bij die man in de achter tuin😂

  JoorsBJoorsB6 dagen geleden
 • Trumpiaanse praktijken van dhr Kuppen a.k.a. Trump

  Snoesje 4u2Snoesje 4u26 dagen geleden
  • reisorganisatie kon geen contact met hen krijgen, etc. Tof dat hier een aflevering over gemaakt wordt want het is hard nodig!

   dcoog anmldcoog anml6 dagen geleden
 • Als ik bij huisartsenlab zou werken, zou ik spontaan ontslag nemen!

  Snoesje 4u2Snoesje 4u26 dagen geleden
  • Extrééééém slechte organisatie, dat Huisartslab. Zelf ook veel problemen mee gehad... Niet bereikbaar, wanneer we via via eindelijk een bereikbaar nummer vonden (van

   dcoog anmldcoog anml6 dagen geleden
 • Hey Tim zou je contact met me kunnen op nemen zit met een groot probleem ik wordt heel me leven voor oordeeld op me uiterlijk en wordt daar op benaderd ok moet mezelf constant verdedigen de politie 👮 weet van alles maar ze laten me wachten als een kast plant de ambulancedienst heeft super vaak me bloeddruk gemeten zo vaak dat ik uitstortingen kreeg ze schreeuwde tegen me alsof ik geen. Re het had ik werd ook niet serieus genomen ik vind het best nog persoonlijk om het hier zo tussen de berichten te gooien mij. Facebook is Bobslag QPALU foto is weg wegens omstandigheden! ✌🏼❤️🧠

  BOBSLAG89 QPALUBOBSLAG89 QPALU6 dagen geleden
  • Ik heb. Bewijzen!

   BOBSLAG89 QPALUBOBSLAG89 QPALU6 dagen geleden
 • Lekker man! We hadden ook problemen met ze.

  a ca c6 dagen geleden
 • Ik heb echt geen medelijden met mensen die in deze tijd lekker op vakantie gaan naar Griekenland

  EvyEvy6 dagen geleden
 • Die gast blijft gewoon praten zodat je er niet tussen kan komen.

  FaramundFaramund6 dagen geleden
 • Ik word zo zenuwachtig van die directeur. Hoe kan hij nou zeggen dat ze voor juridische vragen niet bij hem moeten zijn? Pardon? Ook juridisch moet je weten hoe het in elkaar zit.

  Juliet JJuliet J6 dagen geleden
 • Je bloed gaat toch koken van zo'n man. Wat 'n klein kind zeg.

  Christian GravemakerChristian Gravemaker6 dagen geleden
 • Tim slaat pagina's uit een of ander dossier om terwijl hij aan het praten is via de intercom alsof hij aan het lezen is. Dat is dus de nietszeggende techniek van verliezers die snel in papieren gaan zitten bladeren als het moeilijk word. Moet je dus niet doen.

  Dreamman71Dreamman717 dagen geleden
 • Waarom moet je per se in een pandemie op vakantie? Is het nou echt zooooo erg om 1 jaar niet op vakantie te kunnen? Niet alleen dit stel trouwens.

  StijnNLStijnNL7 dagen geleden
 • LIKE ALS JE OOK VINDT DAT MARIJE EN TIM EEN RELATIE MOETEN NEMEN 😍

  geniet van het levengeniet van het leven7 dagen geleden
 • Het zou wel beter zijn geweest als Tim ook zou ingrijpen ipv hem de hele tijd te laten praten en Tim te laten onderbreken . Iets professioneler zou dat zijn want nu leek Tim eerder de gast. Love

  geniet van het levengeniet van het leven7 dagen geleden
 • Misschien een leuk zinnetje voor Tim voor de volgende keer: "Waarom durft u mij niet uit te laten praten?"

  J. van der LindenJ. van der Linden7 dagen geleden
 • vreselijke vent

  Lost GemsLost Gems7 dagen geleden
 • Om eerlijk te zijn vind ik dat die man gelijk had. Niemand is goed voorbereid op dit coronavirus wat betreft het protocol om te testen laat staan de klantenservice daarom heen. Hij reageerde keurig netjes en tim was de gene die hem constant onderbrak. Dat hij uit is op sensatie is inderdaad waar want hij wilt immers een programma maken wat op voorbaat al sensatie gebasseerd is. No hate verder.

  Kyle VinKyle Vin7 dagen geleden
  • Daar zijn beide partijen het over eens. Het punt is hoe je als consument jezelf kan indekken om je euro’s niet te verliezen in zo’n machteloze situatie. Uitzonderingen zijn er áltijd namelijk. Maar volgens de afspraken was dit koppel ‘gedekt’. Maar in uitwerking dus niet.

   Bart RennenBart Rennen3 dagen geleden
 • Begin steeds vaker moe te worden van Tim en iedereen die maar volgt. De discussie loopt te erg uit te hand voor iets wat veoorzaakt wordt door niet al te beste communicatie en capaciteitsproblemen wat problemeen geeft. Tim is wel degene die erdoorheen blaft, en op een gegeven moment zou ik ook zo reageren.

  JaymieJaymie7 dagen geleden
  • Helemaal eens

   JosephineJosephine2 dagen geleden
  • Ja inderdaad. Tim is een vervelend mannetje op deze manier.

   Spock SpottingSpock Spotting5 dagen geleden
 • Extrééééém slechte organisatie, dat Huisartslab. Zelf ook veel problemen mee gehad... Niet bereikbaar, wanneer we via via eindelijk een bereikbaar nummer vonden (van bijvoorbeeld het Duitse lab) werd het direct erna geblokkeerd, helft van de testresultaten ontbrak, de spoedformulieren werden niet meer behandeld wegens drukte, de reisorganisatie kon geen contact met hen krijgen, etc. Tof dat hier een aflevering over gemaakt wordt want het is hard nodig!

  Tilana MethorstTilana Methorst7 dagen geleden
 • Tim jij zegt dat deze meneer jou niet laat uitpraten, maar doe jij dat zelf dan wel?! 1, 2, 3, denk het nie!

  Isa BakkerIsa Bakker7 dagen geleden
  • Als deze comment niet sarcastisch is heb je echt een reality check nodig.

   KodakKodak5 dagen geleden
 • Ahhhh hier hebben wij de mannelijke versie van de sensatie vrouw. #boos aflevering 7.

  Sam100-76Sam100-767 dagen geleden
 • Mijn broer en ik hebben tot twee keer toe veels te laat onze testuitslag gekregen! Hierdoor liep onze vakantie in de soep & hebben wij onnodige onkosten moeten maken die uiteindelijk nooit vergoed zijn. Niet door Corendon of het Huisartsenlab!

  Megan UrgertMegan Urgert7 dagen geleden
 • Het is gewoon misleiding en dit staat nog steeds op de website van het huisarts lab. Ook al staat er "veelal", vind ik dit nog steeds een behoorlijk misleidende tekst. Appels verkopen en bij levering peren geven, ja in de kleine letters staat bij tekort krijg je peren.

  HuntrielHuntriel7 dagen geleden
 • Godgodgodgodgod

  Joanne SchreuderJoanne Schreuder7 dagen geleden
 • Heb je zo'n booming bedrijf, rij je zo'n lelijke Lexus. Jammer

  Merijn SmitsMerijn Smits7 dagen geleden
 • ✨sensatie✨

  Milavdmx xMilavdmx x7 dagen geleden
 • Zodra iemand 'je bent alleen maar uit op sensatie' zegt, dan weet je gewoon dat ie geen zin heeft om moeilijke vragen te beantwoorden of zijn ongelijk wil toegeven.

  Flup2Flup27 dagen geleden
 • Lekker toch, al dat gezeur aan je voordeur..

  WillieWillie7 dagen geleden
 • Dat stel zegt ook niks staan er maar wat bij had allang mijn mond open getrokken 😨

  Cherell SahupalaCherell Sahupala7 dagen geleden
 • Nieuw drank spelletje, iedere keer als iemand sensatie zegt neem j een shotje

  edson monteiroedson monteiro7 dagen geleden
 • Prikken jullie (474K abonnees) echt niet door het zeer neppe overdreven gepraat van Tim Hoffman. Dit is wel een hele suggestieve vorm van interviewen en reageren over de rug van. Ik snap wel dat hier geld mee verdient wordt, maar ziet er zo amateuristisch uit. Was dit nou hét talent?

  slagcityslagcity7 dagen geleden
 • Hij lijkt een beetje op radiozendamateur meneer

  Frauke VeenstraFrauke Veenstra7 dagen geleden
 • @ editor : je muziek keuze is echt tering on point, moet spontaan poepen van de zenuwties. side note: Bleek de koffie te zijn maar dat ontkracht mijn statement niet! 10 duimpjes

  RomyRomy7 dagen geleden
 • (Ik) boos omdat hij zo vaak sensatie zegt😂

  anoniem_xxanoniem_xx7 dagen geleden
NLworld