Frenna - Nairobi (My Baby) [prod. Vanno & Project Money]

19 feb. 2021
235 355 Weergaven

Stream of download 'Nairobi (My Baby): Frenna.lnk.to/Nairobi
Official Music Video Frenna - Nairobi (My Baby)
Bad Flavor presents
Film & edit by Caio Silva
Runner: Paul van den Ende
Extra Footage: Dieko Mirza
Producer: Project Money
Producer, Associated Performer, Drums: Vanno
Studio Personnel, Mixer, Mastering Engineer: Shadrach 'Mixed by Chopz' Esprit
Associated Performer, Vocals: Frenna
Associated Performer, Bass: Rushan West
Associated Performer, Acoustic Guitar: Okke Punt
Associated Performer, Acoustic Guitar: sadboi
Associated Performer, Electric Guitar: Leroy Siegers
Associated Performer, Programming, Piano: Carlos Vrolijk
Associated Performer, Background Vocalist: Elisha Amonoo-Neizer
Composer Lyricist: Francis Junior Edusei
Composer Lyricist: Okke Punt
Composer Lyricist: Rushan West
Composer Lyricist: sadboi
Composer Lyricist: Dyvancho Wever
Composer Lyricist: Carlos Vrolijk
---
Abonneer op het 777 Records NLworld kanaal en klik op de bel om niets te missen: 777.lnk.to/subscribe

Volg 777 Records op Instagram:
777.lnk.to/Instagram

#777Records #Frenna

Reacties
 • Echt een leuk liedje en zo schatig

  Elisa CisseElisa Cisse22 uur geleden
 • Love from πŸ‡°πŸ‡ͺπŸ‡°πŸ‡ͺπŸ‡°πŸ‡ͺ

  Sabare BrianSabare Brian4 dagen geleden
 • Gefeliciteerd met je baby

  Jasmine JasmineJasmine Jasmine6 dagen geleden
 • Ik ben blij voor frenna amen❀

  Eunice SmitEunice Smit7 dagen geleden
 • AnwwwwπŸ₯²β€οΈ

  ama yama y7 dagen geleden
 • Nice! Wat vind je van deze ?? πŸ”₯ nlworld.info/key/video/x7F8grrZqp97jXg πŸ”₯πŸ”₯

  Poko Poko entertainmentPoko Poko entertainment8 dagen geleden
  • Emilio Jansen

   Poko Poko entertainmentPoko Poko entertainment7 dagen geleden
 • Only clicked on this song because Nairobi is my hometownπŸ˜‚ but big up Frenna πŸ’―πŸ™πŸΎ

  Barnaby KariukiBarnaby Kariuki8 dagen geleden
 • The dutch government and dutch media, and an enormous amount of youtubers have been scattering my personal information over the internet for 3 years. They torture me and gangstalk me on a daily basis. They intimidate me with police cars. I want my privacy and human rights back now!

  Targeted VictimTargeted Victim9 dagen geleden
 • ❀️❀️❀️❀️❀️❀️

  djibril soumahdjibril soumah10 dagen geleden
 • sandra is gorgeous

  Angie DennettAngie Dennett11 dagen geleden
 • Bro van harte voor beide en de fam. 1 ding jij bent 1 van de hardste muzikant die nl kent.

  Rui Sergio Lopes De OliveiraRui Sergio Lopes De Oliveira11 dagen geleden
 • Ik hoor meer autotune dan zang... Waar gaat de muziek heen tegenwoordig...

  ItzaMeItzaMe11 dagen geleden
 • Frenna gefeliciteerd met je dochtertje πŸ’πŸ’βœ¨ je bent een goeie vader en dat weet ik gewoon en ik ben ook een grote fan van je sinds ik 4 jaar was en ik ben nu 9jaar en ik ben nog steeds een fan van jou ik hoop dat jullie een gelukkig en gezond leven hebben jij en vrouw en dochter βœ¨βœ¨πŸ’

  Magic GirlsMagic Girls11 dagen geleden
 • Wee hen, wee hen dan tegen zware pijniging van nieuwe tijden! Of denkt u dat uw vaccins u zullen beschermen tegen het ernstige ongeluk van God tegen wat u het Coronavirus noemt ?! Dus waarom heb ik u bij elke verklaring gezworen dat mijn Heer zal toenemen met de duur en perioden van wat u het Coronavirus noemt? En ik heb je niet verteld dat het zal muteren of ontwikkelen of Het zal veranderen volgens uw bewering, maar we hebben u verteld dat ze soldaten zijn van God, de Machtige en Lofprijs, en dat elk virus een nieuwe duur heeft naast de periodes die eraan voorafgingen. Er is geen weg terug naar de oorlog van God totdat je je overgave verklaart en je handen naar de hemel opheft, je overgeeft aan God, Heer. De werelden zijn kalm en smeken God om zijn kwelling aan u te openbaren, zodat u zijn boek kunt volgen en de opvolger van God kunt gehoorzamen, de uitverkorene over u van uw Heer, www.awaited-mahdi.com/forum/showthread.php?p=343421 #nasser_mohammad_alyemeni

  Ω…Ψ­Ω…Ψ― Ψ§Ψ­Ω…Ψ― Ω…Ψ­Ω…Ψ―Ω…Ψ­Ω…Ψ― Ψ§Ψ­Ω…Ψ― Ω…Ψ­Ω…Ψ―11 dagen geleden
 • β€οΈπŸ’βœ¨

  Yara IallouchenYara Iallouchen11 dagen geleden
 • Hebben sandra en frenna een relatie of is sandra gewoon een babymama

  Deblok MeDeblok Me12 dagen geleden
 • The crypto anarchists have been trying to kill me for 3 years now. They have been gangstalking me and trying to drive me to suicide. F Elon Musk F Barry Silbert NEMESIS asdasd

  Targeted VictimTargeted Victim12 dagen geleden
 • Geen rapper maar artiestπŸ™ŒDiepe respect voor deze man

  TotallyRandomTotallyRandom12 dagen geleden
 • Ik wens je Alleen maar Positiviteit man b.

  MG STAPPIEMG STAPPIE12 dagen geleden
 • Dit snap ik dus niet. In een andere recente clip van hem (half)naakte vrouwen. Super slecht voorbeeld dus (voor zijn eigen dochter). Snap dit soort mensen niet. Is dit normaal bij hem in de cultuur? Getrouwd zijn, kind krijgen en in de tussentijd andere vrouwen en dat soort vieze clips maken die de jeugd verpesten. Met zo'n vader/cultuur kan het niet anders dat z'n dochtertje ook een prostituee achtige halfnaakte vrouw zal zijn in videoclips. Wie kan mij meer hierover vertellen? Is dit normaal in jullie cultuur? Ik ben hier oprecht benieuwd naar. Wil geen mensen beledigen met mijn reactie (sorry als dat toch zo is). Of vinden jullie vrouwen die zo goed als alles van hun lichaam laten zien geen "slechte" vrouwen en dus geen slecht voorbeeld? In mijn opvoeding kon dit dus echt niet en ben er hartstikke blij mee fat wij nog schaamte en respect voor de vrouw kennen (al geldt dat lang niet voor iedereen).

  Memoli D.Memoli D.13 dagen geleden
  • @Linda Sarfo Bedankt Linda voor je uitgebreide reactie. Ik ben het met je eens!

   Memoli D.Memoli D.10 dagen geleden
  • @Memoli D. Hoi. Ik zal proberen antwoord te geven. Wel wil ik je erop attenderen dat het niet netjes is om te zeggen dat Antilliaanse en Surinaamse mannen van vrouw naar vrouw gaan, dat is een beetje stereotyperend. Het is ook niet netjes om te zeggen dat deze mannen praten over hun zus die is geneukt door een andere jongen, lang niet alle donkere mannen bespreken dit namelijk. Dit is erg negatief. Verder snap ik wat je bedoelt over de rapcultuur, die is inderdaad erg negatief, videoclips met halfnaakte vrouwen, enzovoorts, maar ik denk dat je er in deze cultuur niet onderuit komt om dat te doen. Ik zou me er persoonlijk ook voor schamen, maar het is nogmaals wel de rapcultuur, het is ook een beetje vraag en aanbod. Ik vind alleen niet dat je kan zeggen dat een man een slechte vader of geen goede man zou kunnen zijn omdat hij zulke clips heeft, Frenna in dit geval heeft ook liedjes zonder deze vrouwen erin. Je wordt op een gegeven moment ook ouder, misschien nu hij zijn dochter heeft gaat hij hier anders mee om, dat zou mooi zijn toch :)? Verder wil ik nog even aangeven dat dit niet bij alle donkere mensen normaal is, en dat ik het onnodig vind om dit zo te benoemen. Ik bedoel, de meeste Nederlanders kunnen ook met hun moeder of vader praten over hun seksleven, terwijl Marokkaanse Nederlanders dit een taboe vinden. Ik denk dat we iedereen vooral in zijn of haar waarde moeten laten.

   Linda SarfoLinda Sarfo11 dagen geleden
  • @Linda Sarfo Hoi, bedankt voor je reactie. Ik lees mijn reactie nu terug en die kan volgens mij een beetje verkeerd overkomen, mijn excuses daarvoor. O, de afkomst hiervan is Ghana. Toen ik zelf 2/3 liedjes van Frenna zag, dacht ik gelijk aan Antilianen/Surinamers etc. (Bij hen zie je namelijk vaak dat de kinderen hun vader niet eens kennen en dat veel mannen van vrouw naar vrouw gaan.) Had me verder ook niet verdiept in zijn of andere (rap)nummers (omdat ik daar persoonlijk niks mee heb). Ben een jonge (hoogopgeleide) moeder, heb een gezin en geen interesse in de rapcultuur die de waarde van meisjes/vrouwen omlaag haalt. Je hebt gelijk met je voorbeeld over Marokkaanse rappers (ben zelf geen Marokkaan), die doen precies hetzelfde. Maar ik vraag me nu wel het volgende af. Hoe kan zo'n (rap)cultuur een "goede" cultuur zijn? In mijn ogen kan je echt geen goede man zijn als je het normaal vindt om omringd te zijn met losbandige halfnaakte vrouwen en te zingen over seks/drank/vreemdgaan etc. (Het gaat nu niet om Frenna, maar om vergelijkbare videoclips van anderen met ook dat soort videoclips.) Schamen dat soort mannen zich niet als hun familie hun clip een keer ziet? Heb zelf wel eens het een en ander van Antilianen en Surinamers gezien, een jongen kan met andere jongens onderling gewoon praten over hoe zijn zus is geneukt door een van zijn vrienden. HOE KAN DIT? Hoe kan er geen schaamte zijn? Hoe kan dit normaal zijn bij donkere mensen? Zou het waarderen als ik hier een reactie op kan krijgen.

   Memoli D.Memoli D.12 dagen geleden
  • Praat aub niet over de Ghanezen cultuur. Er zijn genoeg Marokkaanse rappers die ook halfnaakte vrouwen in hun clips hebben, of rappen over geld/bitches etc. Dat betekent gelijk dat je geen goede vader kan zijn? Wat heeft dat ermee te maken? Om antwoord te geven op je vraag, nee dit is in de Ghanezen cultuur niet de norm, maar ik denk dat in geen enkele cultuur 'rapcultuur' de norm is. Dit is gewoon een super lief liedje voor zijn kindje.

   Linda SarfoLinda Sarfo12 dagen geleden
 • Blessings on blessings. ❀️

  JOJO AIRJOJO AIR13 dagen geleden
 • Dat is jouw *mijn* kind niet

  Chocolademoesssie_on_ps4Chocolademoesssie_on_ps413 dagen geleden
 • welkom Nairobi

  Brink 23Brink 2313 dagen geleden
 • Frenna no kar mi nen zomaar jerehπŸ˜’

  AdonAdon13 dagen geleden
 • Nairobi spow poww la casa el papel

  Kids MidsKids Mids13 dagen geleden
 • B/gg/bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

  Kaydohn BoakyeKaydohn Boakye14 dagen geleden
 • Poku met gevoel πŸ™πŸΎπŸŽΆ

  Georgio Orny ElizaGeorgio Orny Eliza14 dagen geleden
 • gefeliciteerd hoop dat juillie gelukkig samen worden

  Faith PolletFaith Pollet14 dagen geleden
 • Congrats πŸ™πŸ½πŸ’«

  Willem Frederik van DuurenWillem Frederik van Duuren14 dagen geleden
 • πŸ‘πŸ˜˜

  jenaishly Coenraadjenaishly Coenraad14 dagen geleden
 • RIVA HOTEL.!!!!!! ^-^

  Jeton JolJeton Jol14 dagen geleden
 • Human Rights Organization Chairman: Falun Gong Practitioners Under Severe Persecution Ulrich Delius, Chairman of the Society for Threatened Peoples International - Germany, was also invited to testify at the hearing. He stated that Falun Gong practitioners have been brutally persecuted in China for 20 years and that at least 4,300 people are documented to have been persecuted to death in China for practicing Falun Gong. Mr. Delius, an expert on Asian issues, has written many reports on the persecution of Falun Gong in China. He also personally went to China to conduct an investigation. As part of his research, he wanted to find out who actually practiced Falun Gong in China. He found that Falun Gong practitioners were ordinary people, including many elderly women who feel that they've benefited from the practice. The communist regime has repeatedly detained such people and attempted to force them to give up their faith. Delius concluded that whether the CCP targets Falun Gong, Tibetans or Uighurs, its goal is the same; that is, to persecute those who seek to live their lives based on faith-based belief. He believes that the Chinese regime is concerned that they cannot control people's minds. Practitioners Call for an End to the Persecution Falun Gong practitioners call on the German parliament to help stop the persecution of Falun Gong in China. On the day of the hearing, May 8, Falun Gong practitioners held activities outside the Reichstag building. They did the Falun Gong exercises, distributed information about the spiritual practice and the persecution, and collected signatures on a petition calling for an end to the atrocities perpetrated by the Chinese regime. Mr. Tian and his wife, nearly seventy years old, currently live in Berlin. They left China to avoid the ongoing persecution of Falun Gong. The couple hopes that the German government will pressure the CCP to stop the forced organ harvesting and end the persecution as soon as possible. Their son, Tian Shichen, was taken from his workplace in China for practicing Falun Gong and died soon afterward. The family suspects that their son had been poisoned by the authorities.

  ht7t jk8ht7t jk814 dagen geleden
 • Mooie naam Nairobi

  North AfricanianNorth Africanian15 dagen geleden
 • sandra 😍

  Va RVa R15 dagen geleden
 • πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯ΊπŸ₯Ί

  Diavaan 83Diavaan 8315 dagen geleden
 • Hoop niet dat z’n baby lijkt op die ouwe blackberry curve

  wassuupwassuup15 dagen geleden
 • Deze zo moet het man wjwjwjw ❀️❀️

  Timothy ?Timothy ?15 dagen geleden
 • πŸ‘‘πŸ‘‘πŸ‘‘

  Marcus !Marcus !15 dagen geleden
 • Aww πŸ₯° so cute Frenna πŸ₯°πŸ₯°πŸ˜Š

  Beats By DennisBeats By Dennis15 dagen geleden
 • Frenna is op een andere flex and i like it 😍

  Ri RiRi Ri15 dagen geleden
 • Best barber in town man raoul ik zie je ❀️❀️

  omar gailaniomar gailani15 dagen geleden
 • Yess was al bang dat ie zou overlopen 🀭πŸ₯΄. Congratulations and proud of my people ✊🏽

  Keet ClKeet Cl15 dagen geleden
 • dit is zo schattig.En je bent echt kijlief en gefeliciteerd met je kind frenna.We love you and your child and your girfried.

  Benedicte MbalaBenedicte Mbala15 dagen geleden
 • Dikke plaat

  BeatsbySVBeatsbySV16 dagen geleden
 • amang wordt geknipt in boxer

  AbdijjAbdijj16 dagen geleden
 • Me hont

  Cieske FontinieCieske Fontinie16 dagen geleden
 • Hoe gaat met u

  Cieske FontinieCieske Fontinie16 dagen geleden
 • Kippenvel nummer... wens jullie heel veel geluk en liefde met Nairobi

  Cora de VriesCora de Vries16 dagen geleden
 • Heel mooi! Francis en Sandra gefeliciteerd! - www.songland.nl

  SONGLAND NLSONGLAND NL16 dagen geleden
 • Zegen jul. Allem. In de naam van Jezus πŸ™πŸ˜πŸ˜ŽπŸ€—πŸ‘‘β™₯οΈπŸ€πŸ¦

  Gwendy CoenraadGwendy Coenraad16 dagen geleden
 • πŸ₯°

  Kel87Kel8716 dagen geleden
 • Echt een vette naam uitgekozen. Doet me denken aan la casa de papel

  Aline CugunovAline Cugunov16 dagen geleden
  • T doet mij denken aan 3robiπŸ˜‚

   Dior MusicDior Music13 dagen geleden
  • Nairobi πŸ’€πŸ’€πŸ’€πŸ’€πŸ’€πŸ’€

   Uw0tM8xdragonsUw0tM8xdragons14 dagen geleden
 • ❀❀❀ Heel veel liefde en geluk met jullie mooie prinsesje gewenst, haar naam is prachtigβ€β€β€πŸ™πŸ½

  Eve JonesEve Jones16 dagen geleden
 • Fcking underrated πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

  J mJ m16 dagen geleden
 • Hoi frenna

  Jemairo Jemairboy12Jemairo Jemairboy1216 dagen geleden
 • Myn oom frenna

  Cieske FontinieCieske Fontinie16 dagen geleden
 • 😍😍😍❀❀❀❀❀❀

  Cieske FontinieCieske Fontinie16 dagen geleden
 • Mooie naam

  DebsijbDebsijb16 dagen geleden
 • Meesterwerk!!

  6oxeur6oxeur16 dagen geleden
 • Gefeliciteerd met jullie kleine Princess πŸ’•

  E.R.M. MartosoewandoE.R.M. Martosoewando16 dagen geleden
 • ❀️❀️❀️❀️

  Jamael DorderJamael Dorder16 dagen geleden
 • God have blesed this man πŸ™πŸΎπŸ™πŸΎ

  abelabel16 dagen geleden
 • GEITERIG

  Benji Beats BoyBenji Beats Boy16 dagen geleden
 • ben trots op hem man!!! kijk hoe ver hij is gekomen. Only blessings !!!! and congrats

  Lisa BoerLisa Boer16 dagen geleden
 • 3robi

  Icey GameReviewsIcey GameReviews16 dagen geleden
 • Ey frenna gefeliciteerd met je nieuwe kind broo big blessings out hereπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎπŸ™πŸΎ

  jerrason De limajerrason De lima16 dagen geleden
 • Faaaavvvv artist, fav couple 😍

  Yous YousYous Yous16 dagen geleden
 • Zijn hem en sandra nog samen?

  Anne sophie VerfallieAnne sophie Verfallie16 dagen geleden
  • Nee ze hebben alleen een kind samen en waren samen in de clip om leuk te doen daarna zijn ze uit elkaar gegaan🀦🏾

   NewBallerAlert 67NewBallerAlert 6716 dagen geleden
 • Is nairobi een planet in Afrika ?

  333316 dagen geleden
  • Ja

   Kobe KiparaKobe Kipara13 dagen geleden
 • Ik huil 😭❀️

  laislais16 dagen geleden
 • Trotse vader πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ

  mevrouw mevrouwmevrouw mevrouw16 dagen geleden
 • ?

  Twenty47BeatsTwenty47Beats16 dagen geleden
 • Beste liedje die ik heb gehoord

  Kayden 10Kayden 1016 dagen geleden
 • wie is vader geworden frenna of 3robi

  AL CAPONEAL CAPONE16 dagen geleden
 • Na3robi

  Rachid AfdakRachid Afdak16 dagen geleden
 • Ewa Snelle

  Random dudeRandom dude16 dagen geleden
 • Ben geen frenna fan maar ik wens jullie veel gezondheid liefde en heel geluk met de kleine blessπŸ“Ώ

  Esmeralda De kloosterEsmeralda De klooster16 dagen geleden
 • 777 stars frnn πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  ERNI KLT ApagieERNI KLT Apagie16 dagen geleden
 • πŸ™πŸΎπŸ’―

  Dj_eliot NBADj_eliot NBA16 dagen geleden
 • zo mooi om te zien dat rappers die we al jarenlang kennen vader worden...

  PinarPinar16 dagen geleden
  • Drmmm

   Kenzax X#Kenzax X#15 dagen geleden
 • Prachtig !!

  BELLEBOEFBELLEBOEF16 dagen geleden
 • Black berry curve mini.....

  Erdogan BabaErdogan Baba16 dagen geleden
 • β€οΈπŸ’―

  GulGul17 dagen geleden
 • Gefeliciteerd πŸ’

  Max GMax G17 dagen geleden
 • is echt een goed nummer frenna you are the best!!!

  jayden moreujayden moreu17 dagen geleden
 • .

  ꧁꧂꧁꧂17 dagen geleden
 • Bro overal heeft hij zijn jas aan

  BringmeJinBringmeJin17 dagen geleden
 • πŸ™πŸΎβ€

  Shaqille OlfShaqille Olf17 dagen geleden
 • β€οΈπŸ’―πŸ₯°Nice

  Nitscha GemertsNitscha Gemerts17 dagen geleden
 • Awww 😍 prachtig zeg

  Nely Blck RoseNely Blck Rose17 dagen geleden
 • 🌹πŸ’ͺ🏿❀️😍🍫Nice

  Oliseh MaasieOliseh Maasie17 dagen geleden
 • Gefeliciteerd broer heel veel mooie jaren er bij met je familie ❀❀❀

  Reza AzimiReza Azimi17 dagen geleden
 • Gefeliciteerd man

  YoungClapZz038YoungClapZz03817 dagen geleden
 • Beautiful black couple papa frenna trots ! 😍❀️πŸ’ͺ🏾

  ND GGND GG17 dagen geleden
 • gefeliciteerd gap #team777

  TRJDTRJD17 dagen geleden
 • gefeliciteerd one love frenna

  augusto jesusaugusto jesus17 dagen geleden
 • Frennaβ€οΈπŸ’―

  Giorgio KoboGiorgio Kobo17 dagen geleden
 • Frenna king of love song😍😘😘

  OOM BAADRAIZ youngster GOOD VIBESOOM BAADRAIZ youngster GOOD VIBES17 dagen geleden
 • Love voor Nairobi Hopelijk krijg ik ook op een dag mijn kleineπŸ™πŸΏ

  Arcenio GoodingArcenio Gooding17 dagen geleden
 • Frenna Goattle

  La Vida SèvéRicoLa Vida SèvéRico17 dagen geleden
NLworld