FIT FOR FREE laat leden ONTERECHT DOORBETALEN en SNAPT 'SAMENWERKEN' NIET | BOOS S05E06

4 mrt. 2021
528 980 Weergaven

Meer informatie over je rechten als lid: bit.ly/fff-informatie
Bekijk hier de voorbeeldbrief: bit.ly/fff-voorbeeldbrief
David én een hoop anderen zijn boos op Fit for Free. Tijdens de eerste lockdown bood de sportschool keurig verschillende opties aan aan hun leden. Zo kon je kiezen om te blijven doorbetalen en je sportschool te steunen, of de boel te pauzeren. Sinds de tweede lockdown geeft Fit for Free hun abonnees echter geen keus. Iedereen moet blijven doorbetalen. Dat is gek, want Fit for Free is wettelijk verplicht hun abonnees hierin keus te geven. Bovendien mogen de abonnees de geboden alternatieven afwijzen. Omdat ze liever hun geld willen, bijvoorbeeld. Want misschien zijn zij wel hun baan kwijt door Corona. En kunnen ze die paar tientjes in de maand hard gebruiken, als ze toch niet naar de sportschool kunnen.
Ben jij ook boos? Mail naar boos@bnnvara.nl
In BOOS trekt Tim alles uit de kast voor jou. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je niet betaald bent door je werkgever, je bent opgelicht door een webshop of je huurbaas je laat wonen in een huis vol schimmel. Ook als je het niet eens bent met iets wat opgelost kan worden via de politiek, laat het ons weten! Wij trekken de juiste politicus voor je aan de mouw.
Elke donderdag om 16.00 uur op dit kanaal.
Volg ons ook op Instagram:
instagram.com/boosbnnvara
instagram.com/debroervanroos
instagram.com/marijederoode

Reacties
 • Er is overigens ook een Facebookgroep opgezet voor gedupeerden van Fit for Free. Je hier terecht via: bit.ly/fff-facebookgroep. Onthoud de woorden van Bram: laten we dit SAMEN doen. 💝

  BOOSBOOSMaand geleden
  • Link doet het niet meer?

   Phil LPhil L5 dagen geleden
  • En wat als ik geen facebook heb? Dan moet ik maar mailen en het emailtje krijgen van "Nee kan niet, want we hebben online les"? Gewoon hun telefoon nummer terug op de website.

   XeonzsXeonzs19 dagen geleden
  • open.spotify.com/album/1yG9R1pYOKuZ9csjXI8qUF?si=nr79UskrQGKwnKsDFIIYLQ @boos ook dit is Bram... Ego is een mooi ding!! Zeker als je alles op emotie en weinig kennis van mensen en branch iets probeert te runnen. Daarom ook van SportCity afgehaald en gedegradeerd naar f4f Ook daar geldt retail is detail volgens Brammetje.... Wij weten allemaal wat er met de retail gebeurd is ..... ;)

   remco pardoelremco pardoel23 dagen geleden
  • In het kader van corona,laat me niet lachen.

   Pietje BellPietje Bell27 dagen geleden
  • Ga jij maar is een keer klagen in denhaag! Hun zijn de reden van alle ellende! En waarvoor? Om hun eigen zakken te vullen en de macht te krijgen over het volk!

   Pietje BellPietje Bell27 dagen geleden
 • Gewoon de automatische incasso via je rekening terugschrijven

  Hasin AyariHasin Ayari10 uur geleden
 • Wauw wat doet die directeur het bizar slecht. Echt een afgang. Ik wou nog wel aandelen FFR kopen haha 😂 Niet dus.

  Daan030Daan0303 dagen geleden
 • Ik vind het argument dat ze zoveel mogelijk proberen te organiseren wat WEL kan, wel steekhoudend, gezien de beperkingen van de overheid. FFF kan daar ook weinig aan doen. Ik denk ook dat het correct is om de doorbetalende leden op enigerlei wijze te compenseren wanneer er wel van alles kan. Maar dit aanbod is natuurlijk heel raar. Zolang je lid blijft, heb je niks aan die gratis extra maanden. En zodra je opzegt, wil (of kun) je waarschijnlijk niet meer verder sporten en heb je dus ook niets aan die gratis extra maanden. Dit is nou echt een dode mus. Dus ja, het is te hopen dat FFF alsnog met een redelijker voorstel komt.

  SwaxdudeSwaxdude5 dagen geleden
 • Precies maarja ze kunnen je toch binnenkomst toch weigeren en de terug betaling 6 maanden laten wachten enz. Dus ja je zult in die tijd toch nieuwe membership ergens moeten scoren .. dus wie vergoed je administratieve kosten en andere kosten ? Niemand. Na De rechter stappen kost 4 maal zoveel.

  Erik PiemelpompErik Piemelpomp7 dagen geleden
 • Voor de coronacrisis was het toch al gedoe bij FitForFree wat betreft abonnement stoppen?

  CC8 dagen geleden
 • Wat een volslagen ongefundeerd kul verhaal van de directie van FFF. Wellicht wordt het eens tijd om het faillissement aan te vragen wegens het tekortschieten in de nakoming van de op hen rustende verplichtingen jegens hun leden voortvloeiende uit alle gesloten contracten. Kapot procederen tot zij het loodje zullen leggen, óf haar klanten op fatsoenlijke wijze bejegenen en op realistische wijze tegemoet treden ter compensatie. Ken je mores en gedragsethiek proleet! Ook wij, de leden verkeren in zwaar weer! Mvg Studentencorps c.s.

  ivmboivmbo9 dagen geleden
 • Voorbeeldbrief beval een spelfout

  melisaliciousmelisalicious12 dagen geleden
 • Ik vind dat die directeur Tim netjes te woord staat. Kom op zeg, we zitten er allemaal in, in deze crisis. Alles wat je aan FFF betaalt terwijl dat onterecht is krijg je gewoon teruggestort.

  UnforgettableJazzFusionUnforgettableJazzFusion14 dagen geleden
 • Had zo ook bij Big Gym dit geval. Had gemailed om mijn geld terug te krijgen. Vervolgens een mail ontvangen dat het allemaal kon. Natuurlijk nooit iets van gekomen en verder nooit meer reacties op mijn mails. En wonder boven wonder zijn ze verder niet op andere manieren te contacteren 🤔

  Zoey MorningstarZoey Morningstar16 dagen geleden
 • B.e.S.T f'u"l'l D.a.T.i.n.G h.o.T G.i.r.L's - L-o-V-e-S-e-X--- .❤️⤵️-----۞Here : shorturl.ca/quickdates0nakedgirls PRIVATE S.E.X----- !💖🖤❤️今後は気をライブ配信の再編ありがとうです!この日のライブ配信は、かならりやばかったですね!1万人を超える人が見ていたもん(笑)やっぱり人参最高!まさかのカメラ切り忘れでやら1かしたのもドキドキでした,. 💖🖤在整個人類歷史上,強者,富人和具有狡猾特質的人捕食部落,氏族,城鎮,城市和鄉村中的弱者,無`'守和貧窮成員。然而,人類的生存意願迫使那些被拒絕,被剝奪或摧毀的基本需求的人們找到了一種生活方式,並繼續將其DNA融入不斷發展的人類社會。. 說到食物,不要以為那些被拒絕的人只吃垃圾。相反,他們學會了在被忽視的肉類和蔬菜中尋找營養。他們學會了清潔,切塊,調味和慢燉慢燉的野菜和肉類,在食品市場上被忽略的部分家用蔬菜和肉類,並且學會了使用芳香的木煙(如山核桃,山核桃和豆科灌木 來調味g食物煮的時候

  susi ngatinisusi ngatini17 dagen geleden
 • Stuur Bram wel een tikkie van het salaris wat ik afgelopen maanden ben misgelopen. We moeten er SAMEN doorheen toch?

  Sanne EnzerinkSanne Enzerink18 dagen geleden
 • Wat een Balhaar is deze directeur egoïstische vent !! Ik zeg meteen op na de lockdown

  Lights ShadesLights Shades20 dagen geleden
 • 😂😂😂😂😂 Gelijk me lidmaatschap ontbonden en geld terug gekregen, door deze vid kwam ik er achter dat ik onterecht betaalt heb

  AFC AJAX WZAWZDB ANTI 010 en 040AFC AJAX WZAWZDB ANTI 010 en 04020 dagen geleden
 • Wat een nationale ramp dat onze jeugd een half uur moet werken zonder betaling , onder het werk door spelen met je telefoon en dan ook nog zeuren , ze worden in hun gezeur. Versterkt en bedorven door gasten die nog nooit iets hebben gepresteerd ,arme jeugd zij krijgen er een minderwaardigheidsgevoel van, zo kweek je de slappelingen in de maatschappij , Foei wat een opvoeders lil zakken 1e klas en sommige ouders gaan met deze waanideeën mee grgrgrv

  dick tukkersdick tukkers20 dagen geleden
 • In de tussentijd weinig veranderd. Op dag van uitzending de brief gestuurd en vandaag pas iemand telefonisch gesproken. Ik krijg de volgende optie aan de telefoon: Vergoeding in de vorm van sporten, zodra ze weer open zijn. Andere optie was er niet, want dan moet het doorgezet worden naar de leiding gevend. Als ik vervolgens vraag of ze de uitzending heeft gezien zegt de mevrouw aan de telefoon. Hier ga ik verder niet op in en we zetten het door naar de leidinggevende. Nog steeds geen oplossing dus. Aanvullend zegt ze nog: Ik moet benadrukken dat we op last van de overheid dicht zijn en dat wij hier niets aan kunnen doen.

  Stefan SchiebroekStefan Schiebroek23 dagen geleden
 • Tim : "Nee, je hebt geen keuze. " Bram : "ik heb geen keus? " Tim: " Nee jij niet..." haha stukk

  FuturisemusicFuturisemusic24 dagen geleden
 • Man deze Bram kan aardig rond het potje draaien. Heeft 1 PR zinnetje vanbuiten geleerd en blijft deze maar afratelen.

  GregoryGregory25 dagen geleden
  • Ja erg irritant. Tim heeft wel geduld maar hij moet dit niet doen bij sommige sportschooltypes..

   DaveChilternDaveChiltern23 dagen geleden
 • Dankzij deze aflevering kwam ik erachter dat mijn sportschool (die van de Universiteit van Tilburg) me ook probeerde af te zetten. Ik kon alleen voor de eerste periode lockdown mn geld terug krijgen, niet voor de tweede. Na deze aflevering een mail gestuurd met link naar de aflevering en nu krijg ik het overige bedrag terug. Thanks @Boos !

  Julie BJulie B26 dagen geleden
 • Hoe dan druk als als er niks te doen is ,zet de mensen die normaal op de filialen zitten dan op de service center! of verkoop paar van die dure auto's of materiaal.

  M SiM Si28 dagen geleden
 • Graag vervolg. Uit deze aflevering is eigenlijk geen echte oplossing gekomen.

  MènèkèMènèkè28 dagen geleden
 • Wanneer gaan jullie bij SportCity langs? Netjes de brief gestuurd die jullie in de bijlage hebben staan, maar krijg als antwoord dat er geen andere manier van compensatie is dan doorbetalen en die weken aan het eind van de abonnement erbij plakken... 🧐

  Nikki van den BrinkNikki van den BrinkMaand geleden
  • @iauol heb inderdaad, voor zover dat kon, het geld gestorneerd. Maar ik kan van december en januari niet meer storneren en ze geven aan dat dit ook niet gedaan kan worden door SportCity zelf (of dat willen ze niet natuurlijk 😉)

   Nikki van den BrinkNikki van den BrinkMaand geleden
  • Terug boeken van de incasso’s en laten blokkeren

   iauoliauolMaand geleden
 • 24 uur per dag bereikbaar via mail 😵? Wow, wat een technologie!

  Ailsa NiAilsa NiMaand geleden
  • Amazing video man

   Ailsa NiAilsa NiMaand geleden
 • Nou die krijgen veel rechtszaken. Raad ook iedereen aan die bij hun sport dit te doen

  Bo MoBo MoMaand geleden
  • Die sukkel denkt alleen aan ze eigen zaak zou ze voor rechter slepen

   Ailsa NiAilsa NiMaand geleden
 • Wat een stelletje oplichters

  Bo MoBo MoMaand geleden
  • Voor de grap even naar de Trustpilot reviews van Directsale en Kijkshop (zelfde bedrijf) gaan. Dan zie je pas wat BOOS is.

   Ailsa NiAilsa NiMaand geleden
 • Juridisch.

  MecieMecieMaand geleden
 • Ik heb de laatste twee afschrijvingen teruggeboekt, de brief uitgeprint, ingevuld en aangetekend opgestuurd wat ook niet bepaald goedkoop is. Krijg ik een e-mail waarin staat dat ze mijn abbo alleen "volledig" kunnen ontbinden per 1 maart en niet gedeeltelijk. Dus waarschijnlijk moet ik het geld alsnog weer overboeken en ben ik een tientje extra kwijt voor die brief. Lekker dan.

  Jany BluebirdJany BluebirdMaand geleden
 • Zo lekker hoe Tim er gewoon direct in blijft gaan. Net alsof die leidinggevende het niet weet. Geloof er geen snars van. Wees gewoon eerlijk en pak je verantwoordelijkheid.

  PHILIP PARKERPHILIP PARKERMaand geleden
 • Deze gast praat als een politicus

  sneaky treesneaky treeMaand geleden
 • storneren. Binnen 2 dagen weer terug op je rekening. Ik heb dit zo bij BIGGYM gedaan. Zij zijn net zo slecht als FFF. Groetjes

  yasio boloyasio boloMaand geleden
 • Wat een kut bedrijf. Allemaal naar Basic-Fit en Big Gym en gewoon voor de rechter trekken

  Big Wooo LocstaBig Wooo LocstaMaand geleden
  • wet.

   yasio boloyasio boloMaand geleden
 • storneren. Binnen 2 dagen weer terug op je rekening. Ik heb dit zo bij BIGGYM gedaan. Zij zijn net zo slecht als FFF. Groetjes

  kolim jonekolim joneMaand geleden
 • Lelijke vest was zeker ook Free

  BrakkaboyBrakkaboyMaand geleden
  • Toen die advocaat aan het woord kwam, hoopte ik heel even dat emir om zou draaien.

   kolim jonekolim joneMaand geleden
 • Wat een diebiel joh!!!!!!! Hij heeft het geld gewoon niet meer!!

  Rachel RotterdamRachel RotterdamMaand geleden
 • Is it me of gebeurt het steeds vaker dat een zaak niet echt opgelost wordt?

  Valerie suikerValerie suikerMaand geleden
 • Ik heb nu een hekel aan het woord "samen".

  Rima MRima MMaand geleden
 • Hahahha is dat een directeur, die moet ff terug na school😂😂

  yoyji samasakiyoyji samasakiMaand geleden
 • "on behalf of the klant" 16:18 ~Tim Hofman

  nieooj gotoynieooj gotoyMaand geleden
 • Die sukkel denkt alleen aan ze eigen zaak zou ze voor rechter slepen

  annelieke de Bondtannelieke de BondtMaand geleden
 • Voor de grap even naar de Trustpilot reviews van Directsale en Kijkshop (zelfde bedrijf) gaan. Dan zie je pas wat BOOS is.

  reflectorreflectorMaand geleden
  • En het AD zegt dat ze problemen met de belasting hebben. Dat de klanten waarschijnlijk niet hun geld gaan terug zien om dat de belastingdienst voorrang heeft. Let wel, deze shop neemt al drie weken lang bestellingen aan terwijl ze weten dat ze die nooit gaan leveren.

   reflectorreflectorMaand geleden
  • Directeur zegt gewoon: Als we iedereen direct terugbetalen op het moment dat ze erom vragen kunnen we morgen de tent sluiten.

   nieooj gotoynieooj gotoyMaand geleden
 • Hoe kan je vanaf 15 december 2020 je geld terugvragen als je vanaf nu gedeeltelijk ontbindt?

  ipiesingsipiesingsMaand geleden
 • Kunnen jullie alstublieft iets doen tegen de oplichting van Kijkshop.nl en Directsale.nl

  Hassan HaidarHassan HaidarMaand geleden
 • Hoe neem ik contact op met jullie gewoon emailen? Woonbedrijf is heel raar bezig ze willen me kkr deur niet reparen terwijl het een noodgeval is en nu beweren ze dat ik de deur met opzet heb gesloopt..

  MrGestell nulveertigMrGestell nulveertigMaand geleden
 • Er zijn andere fitness bedrijven die veel erger zijn die letterlijk de opzegging weigeren.

  Donald WilsonDonald WilsonMaand geleden
 • Op deze manier raken ze alleen nog maar meer klanten kwijt, wat een lulverhaal.

  Michel GallusMichel GallusMaand geleden
 • Toen die advocaat aan het woord kwam, hoopte ik heel even dat emir om zou draaien.

  Rock girlRock girlMaand geleden
 • Ik heb nog steeds gezeur met Basicfit. Mijn contract wilde ik beëindigen, maar dit kan pas een half jaar later omdat de gesloten waren. In hun voorwaarden staat dat je wanneer er geen mogelijkheid is om te sporten het contract beëindigd mag worden. Ipv het naleven van deze reden (ik heb 6 mails gestuurd dat ik mijn contract wil beëindigen en daarbij hun eigen voorwaarden meegestuurd. Zij zijn alsnog niet akkoord gegaan en mijn contract is met een half jaar verlengd. Na heel veel mailverkeer, maar wel een incasso boete geen stap verder gekomen. Ik heb geen rechtsbijstandsverzekering, dus eigenlijk sta ik er helemaal alleen voor. Er is ook nooit een voorstel gedaan waarmee ik akkoord ben gegaan. Helaas zegt basic fit je moet 52 weken betalen ongeacht COVID. Waarom doet de overheid niks aan deze boeven, want de aflevering van BOOS heeft namelijk niks veranderd aan de situatie. Wordt dus geen lid van basic fit. P.s. Krijg wel veel boze en dreigende berichten vanuit basis fit. Zo zie je maar als je genoeg geld hebt sta je boven de wet.

  JurianJurianMaand geleden
 • Zijn hier nog meer mensen die moeite hebben met het opzeggen van hun abonnement bij KPN?

  M9k7M9k7Maand geleden
 • Toen die advocaat aan het woord kwam, hoopte ik heel even dat emir om zou draaien.

  Soinas DoyiSoinas DoyiMaand geleden
 • Hij lijkt echt heel veel op Hugo de jonge kwa uiterlijk en praten pff

  Wouter VWouter VMaand geleden
  • SAMEN doen. 💝

   Rock girlRock girlMaand geleden
 • Helemaal in stijl, jas van art of creation, petje van DBSTF en een mondkapje van Defqon 😎

  Jean-Paul BergervoetJean-Paul BergervoetMaand geleden
  • “Wij zijn van boos.” “Oh wat leuk!”🥲👍🏻

   Soinas DoyiSoinas DoyiMaand geleden
 • “Wij zijn van boos.” “Oh wat leuk!”🥲👍🏻

  mijuo rouimijuo rouiMaand geleden
 • Waarom zijn jullie gestopt met het awkward shot in het begin waarbij je 12 seconden stilte laat vallen voordat je 'hey!' zegt?

  EDM OrtizEDM OrtizMaand geleden
  • 'Doe maar een haarlijntje.'

   mijuo rouimijuo rouiMaand geleden
 • Mijn sportschool wou Mijn 3 jarig contract die afloopt dit jaar veranderen van 17 euro naar 30 euro Wat niet mocht want ik tekende voor 17 euro Doorlaten betalen ook al waren ze dicht Juridisch had ik gelijk om niet door te betalen werd ik door de gym bedreigt met aanmaningen

  jameljamelMaand geleden
 • Directeur zegt gewoon: Als we iedereen direct terugbetalen op het moment dat ze erom vragen kunnen we morgen de tent sluiten.

  BCBCMaand geleden
 • sportschoolhouder hier ging ook janken dat mensen '' zo ontrouw'' waren omdat ze lidmaatschap opzegden in de lockdown, die mogen straks gewoon meer gaan betalen zei die, haha, die komen niet meer.

  Budget KingBudget KingMaand geleden
  • @Budget King Wel kut man! Gaat het na 1 jaar niet vervelen? Ik train veel buiten maar kut weer nu, heb wielerfiets gekocht in mei. De laatste toen, en heb thuis veel staan, laat wandelen mag ook al niet, wat mogen wij nog wel?

   HarryHarryMaand geleden
  • @Harry idd

   Budget KingBudget KingMaand geleden
  • Trainen thuis zeker.

   HarryHarryMaand geleden
 • dit was het zelfde bij basic- fit ik heb een jaar betaald voor niks....

  Lisa WelligLisa WelligMaand geleden
 • Sleep hem gewoon voor de rechter!

  Harige WipwapHarige WipwapMaand geleden
 • Volgende aflevering over Kijkshop.nl ? Mensen al maanden lang geen bestelling ontvangen en nog steeds mogelijk om te bestellen en vandaag artikel op ad.nl over mogelijke faillissement.

  D B84D B84Maand geleden
 • geloof mij nooit meer bij gene ene trainingschool aanmelden; mijn opa tilde ook zandzakken

  raymond regensburgraymond regensburgMaand geleden
 • Deze man heeft echt te vaak naar de persconferenties gekeken, alsof je Hugo de Jonge hoort spreken.

  Bolia FopsBolia FopsMaand geleden
 • 'het is erg druk dus we zijn niet bereikbaar' lmao

  Isabelle LindemannIsabelle LindemannMaand geleden
  • Oke elke keer dat je “samen met elkaar” hoort moet je een shotje nemen

   Bolia FopsBolia FopsMaand geleden
 • Ik had dit ook. Gewoon geld teruggestort via Abn App!

  Zoek je Mod?Zoek je Mod?Maand geleden
 • Ik heb de brief van Boos gemaild en de reactie van FitForFree is dat het alleen mogelijk is voor een volledige ontbinding..

  Laura van OostrumLaura van OostrumMaand geleden
  • @Laura van Oostrum zou je me misschien een dm kunnen sturen via insta? @anila.rx

   Anila -RashicaAnila -RashicaDag geleden
  • @Anila -Rashica heb de brief gestuurd die BOOS heeft opgesteld

   Laura van OostrumLaura van OostrumDag geleden
  • hoe heb je dat gedaan? zou je me kunnen helpen?

   Anila -RashicaAnila -RashicaDag geleden
 • Geldt dit ook voor de wegenbelasting onder het mom “blijf thuis”? 😜

  Arjan RemmersArjan RemmersMaand geleden
 • “Wij zijn van boos.” “Oh wat leuk!”🥲👍🏻

  Ankie Van kasterenAnkie Van kasterenMaand geleden
 • Deze man heeft echt te vaak naar de persconferenties gekeken, alsof je Hugo de Jonge hoort spreken.

  vinasu maajvinasu maajMaand geleden
 • 'Doe maar een haarlijntje.'

  I like pieI like pieMaand geleden
  • voor maar derna kan je wel 3/4 maanden doorsporten zonder te betalen want dat heb je al gedaan. Je hoeft het niet met me eens te zijn , dit is gewoon mijn mening 🙂

   vinasu maajvinasu maajMaand geleden
 • Het is niet gek dat een directeur niet alles weet..daar voor heeft hij z'n minions

  msomsoMaand geleden
 • Iemand anders ook bij trainmore? Daar is überhaupt nooit gestopt met incasseren. Nutteloze klantenservice ook.

  WeasleyTwiinsWeasleyTwiinsMaand geleden
 • Goddamn, die Sabrina is mooi

  Thijmen Van der LeegteThijmen Van der LeegteMaand geleden
 • Deze man heeft echt te vaak naar de persconferenties gekeken, alsof je Hugo de Jonge hoort spreken.

  huttio srreuhuttio srreuMaand geleden
 • 👍

  TIS VINKELTIS VINKELMaand geleden
 • Hahah denken dat ze boven de wet staan... HET IS JE RECHT! arrogante blaaskaak

  TimTimMaand geleden
 • schandalig maar spreekt boekdelen. Masaal opzeggen en meld je aan bij een kleine schalige sportschool in je buurt

  Bram VisserBram VisserMaand geleden
 • Ik had geen problemen in Januari 21 met het stopzetten van mijn abo. Alles ging netjes.

  Ed AdmiraalEd AdmiraalMaand geleden
 • Oke elke keer dat je “samen met elkaar” hoort moet je een shotje nemen

  Racheal OduwoleRacheal OduwoleMaand geleden
 • "Hoi wij zijn van Boos" "Oh wat leuk" Eeuhhh

  bilisha colibilisha coliMaand geleden
 • Slechte service zeg ! De directeur had de kans om t op tv 📺 allemaal op te lossen maar schept nu een slecht imago.

  Johnny ABCJohnny ABCMaand geleden
  • 19:40 Wat er is? Nou Marije, we missen je😭

   bilisha colibilisha coliMaand geleden
 • Wat een misselijkmakelijke kerel

  ole haffmansole haffmansMaand geleden
 • Je moet zelf actie ondernemen door de Automatische incasso stop te zetten en de afgeschreven bedragen van fitness kan je weer terugboeken op je rekening zo simpel is het.

  TuneAutoTuneAutoMaand geleden
 • STEL JE VOOR dat IEDEREEN in de COMMENTS zou PRATEN zoals DEZE TITELS

  QuadzehQuadzehMaand geleden
 • hij lijkt wel zo een klantenservice robot

  lege pipazakjelege pipazakjeMaand geleden
 • Ik vind dit eigenlijk ook zielig voor die man. Als hij iedereen het geld moet terug geven en misschien 10% wel door blijft betalen dan kan hij zijn personeel niet eens meer betalen. Prima dat mensen rechten hebben voor dit soort gevallen maar weet ook dat het niet makkelijk is voor ondernemers. En ja stel je bent je baan kwijt en je kan het echt niet betalen dan snap ik dat dit vervelend is. Ook komt meneer met een ‘compensatie’ namelijk dat de 3/4 maanden automatisch de kaart verlengt word en daar betaal je nu voor maar derna kan je wel 3/4 maanden doorsporten zonder te betalen want dat heb je al gedaan. Je hoeft het niet met me eens te zijn , dit is gewoon mijn mening 🙂

  M BbM BbMaand geleden
  • En je kan thuis sporten met de online trainingen die ze aanbieden 😇

   M BbM BbMaand geleden
 • Wees gewoon transparant: we weten dat het juridisch eigenlijk niet mag maar we houden vast aan deze tactiek omdat we anders waarschijnlijk kapot gaan. Dus span maar een rechtzaak aan.

  D JD JMaand geleden
 • Wel mooi dat je als directeur geen juridische uitspraak kan doen. Mag toch hopen dat dit gewoon een tactiek is om vast te houden aan hun onwettige 'Niet geld terug geven'. Gewoon hopen dat als je lang genoeg er niks over zegt t vanzelf weg gaat.

  D JD JMaand geleden
 • fit4free nooitttttttt doeiiiii

  Manuel CardosoManuel CardosoMaand geleden
 • laat Tim gewoon juridisch praten

  DavidDavidMaand geleden
 • Ik ben Gerrit en ik steel als de raven. Ik ben een......

  marcello roosmarcello roosMaand geleden
 • 6:40 Tim: wij zijn van boos Directeur: oh wat leuk 🤦🏼‍♂️

  Herjan Van den HoekHerjan Van den HoekMaand geleden
 • Meneer de directeur hoort alleen zichzelf. Hij lijkt maar niet te begrijpen dat iemand die fitness ook in zwaar weer kan verkeren. Dat maakt hem uiterst onsymphatiek. Ik zeg mn abbo op.

  Nathaly BerkoNathaly BerkoMaand geleden
 • Wij hadden bij club pelikaan een gezin abonnement. Ook wij moesten door betalen terwijl zij gesloten waren. Zij zijn in maart en april dicht geweest (wij hebben toen gewoon door betaald) In mei en juni hebben ze een regeling gemaakt dat je buiten mocht komen sporten in compensatie voor de maanden maart en april. Echter waren die sport tijden onder mijn werk uren (en de kinderopvang en kinderactiviteiten waren ook gesloten). Mei en juni hebben wij toen niet hoeven te betalen, maar in juli werd er gewoon weer €114,- van onze rekening afgeschreven. Omdat wij een 2 jaar contract hadden, en vroegtijdig op wilde zeggen omdat zij ons niet konden bieden waar wij recht op hadden, moesten wij ook nog eens €162,- boete betalen. In totaal hebben wij €732,- voor 5 maanden + boete betaald zonder enkele service er voor terug te krijgen. Wij kregen nergens gehoor van, maar wel dreigbrieven dat we moesten betalen. Uiteindelijk heb ik betaald, uit angst voor hoge boetes. Heb ik nog recht om iets van mijn geld terug te kunnen krijgen?

  Kcadriana de jongKcadriana de jongMaand geleden
  • Ik zou hier sowieso werk van maken. Als je geleverde service niet krijgt/kreeg hoor je daar niet voor te betalen.

   iauoliauolMaand geleden
 • Ik snap deze man wel. Ze proberen overeind te blijven onder omstandigheden gecreeerd door onze overheid.

  SnikkelbekSnikkelbekMaand geleden
 • Lekker wandelen buiten, kan nog altijd, fietsen ook, helemaal GRATIS. Je kunt samen gaan en anders kom je anderen tegen. Groet of maak met die persoon eventueel een praatje.. kost NIKS, geen juridisch gezeur.. even terug naar de basis.

  J's & P'sJ's & P'sMaand geleden
 • 19:40 Wat er is? Nou Marije, we missen je😭

  Myrthe MeermanMyrthe MeermanMaand geleden
 • Jemig super irritante vent die Bram

  fatimama. nlfatimama. nlMaand geleden
 • Een rede om nooit lid te worden van een sportschool en lekker thuis te chillen: als je abonnee wordt dan verlies je alleen maar geld

  Abigail WiddowsAbigail WiddowsMaand geleden
 • Dit doet TrainMore ook. Je krijgt het niet eens meer terug.

  Eaty McEatisonEaty McEatisonMaand geleden
 • We hebben heel veel klanten......die we lekker laten betalen voor niet geleverde diensten. Goed verdien model

  Sven JongSven JongMaand geleden
 • Dan schrijf je toch gewoon uit..

  DennisGamesNLDennisGamesNLMaand geleden
NLworld