ANDRÉ VAN DUIN EMOTIONEEL over VERLIES GROTE LIEFDE, COMING-OUT, CANCEL CULTURE & DE DOOD.

22 apr. 2021
218 309 Weergaven

Een grote wens komt uit: André van Duin is te gast bij Open Kaart. Dit is voor mij persoonlijk één van de meest bijzondere afleveringen. Van jongs af aan ben ik al groot fan van André. Hij heeft me geïnspireerd en zit al meer dan 50 (!) jaar in de showbizz. Wat een eer om hem te gast te hebben. André vertelt openhartig over het verdriet nadat zijn grote liefde Martin is overleden en hoe hij hier nu mee omgaat. Ook bespreken we de grenzen van humor, wanneer André met pensioen gaat en of hij openstaat voor een nieuwe liefde.
Lieve André, wat vind ik het geweldig dat je bij me wilde aanschuiven. Dank voor je openhartigheid en voor het ontzettend fijne gesprek, waarbij ook ik een brok in mijn keel kreeg.
Aan alle kijkers: geniet van de aflevering en vergeet niet te abonneren!
Volg ons ook op Instagram!
André: @avduinn
Robbert: @robbertrodenburg
Grote dank aan Het Conservatorium Hotel Amsterdam voor het beschikbaar stellen van deze ruimte.
Meer zien van Open Kaart? Bekijk alle afleveringen op mijn NLworld-kanaal!

Reacties
 • Lieve kijkers!!! We zitten bijna op die 100.000 abonnees, mocht je nog niet zijn geabonneerd, wil je dat alsjeblieft doen?! EN!! We zijn door naar de volgende ronde van de Televizier-ster Online-videoserie, dankzij jullie support!!! Over een paar maanden kunnen we pas weer stemmen, maar dan ga we er vol voor!!! Bedankt x 1000❤️

  Robbert RodenburgRobbert Rodenburg19 dagen geleden
  • @Lincoln Gatlin Definitely, have been watching on Flixzone for years myself :)

   Casey DravenCasey Draven3 dagen geleden
  • A tip : watch series on Flixzone. Been using them for watching loads of movies recently.

   Lincoln GatlinLincoln Gatlin3 dagen geleden
  • Aah goed idee ! Doe ik 🙋‍♀️

   noa Van breenoa Van bree4 dagen geleden
  • Robbert, er zijn er maar heeeel weinig die André van Duin voor hun neus konden krijgen. En dan al helemaal niet voor een lang in depth gesprek. Complimenten. Deze zul je niet gauw vergeten. Toch een piekje in je leven denk ik hoor. En André is inderdaad altijd al zo gewoon en zichzelf. Dat is het gouden recept voor groot succes en een tevreden leven. Als je hierna bijvoorbeeld dat interview met Koen Kardashian bekijkt dan zie je zo'n enorm contrast. Niet negatief bedoeld hoor, maar die is natuurlijk juist helemaal niet zichzelf gebleven en dan kom je met jezelf in conflict. na ja... moeilijk om uit te leggen, maar André bedankt voor de simpele goede tip.

   Pim Brokken [Bork Horeca B.V.]Pim Brokken [Bork Horeca B.V.]13 dagen geleden
  • Welk merk is je trui?

   Claudia VerdeClaudia Verde14 dagen geleden
 • Echt een aardige man

  WaterhoofdWaterhoofdDag geleden
 • ‘Als Martin bij me was had ik alles bij me’. Dat is toch ware liefde, zo ontroerend. Prachtige aflevering! Wat jij neer zet is zo goed in deze tijd. 🥰♥️

  RSRS3 dagen geleden
 • Een heel mooi gesprek met Andre, je weet goede vragen te stellen en door te vragen ook ben je een goede luisteraar en weet je te verplaatsen in je gasten. Ik leer Andre steeds beter kennen en heb enorm veel waardering voor hem. Vroeger vond ik hem niet zo leuk met al die typetjes.

  ErikErik3 dagen geleden
 • Wat ben je een waanzinnige interviewer Robbert, je reactie toen het André even te veel werd ontroerde me.. Soms zeg je door niks te zeggen juist heel veel ❤

  Leah BergerLeah Berger4 dagen geleden
 • ❤❤

  Marlinbabs HomeMarlinbabs Home4 dagen geleden
 • Wat een lieve, warme man is André! Prachtig persoon

  Jettie VriesJettie Vries4 dagen geleden
 • Zou je een keer Herman Finkers willen uitnodigen voor Open Kaart. Over zijn cabaret carrière en zijn komische maar ook serieus film over altzheimer.

  Martijn NijhofMartijn Nijhof4 dagen geleden
 • Het is heel simpel binnen tv en muziek ! Ben je geen homo . Bie . Transgender .niet lesbische . Breek je gewoon niet door !

  Bert Van der vorstBert Van der vorst4 dagen geleden
 • Noem mij 10 namen die niet een van de vier is ! Ben benieuwd !

  Bert Van der vorstBert Van der vorst4 dagen geleden
 • Niet dat ik daar op tegen er zijn daar inmiddels transgenders .homo,s . Bie sexuelen en lesbiennes . Maakt mij niet uit ! Ieder mens is wie hij zij is . Dat is de TV wereld . Zoals een bakker zijn eigen personeel heeft !

  Bert Van der vorstBert Van der vorst4 dagen geleden
 • Kijk eens ! De hele TV wereld is toch voor 80% home wereld . Dus ik vindt het niet zo vreemd dat hij er geen last van heeft gehad .

  Bert Van der vorstBert Van der vorst4 dagen geleden
 • 162 dislikes? Bizar bij zo'n leuke, lieve man? Zo zie je maar dat het niets met de inhoud van een video te maken heeft, maar meer met de negatieve instelling van de kijker.

  AriesmoniqueAriesmonique4 dagen geleden
 • Mooi interview, ik word dit jaar ook 75, in januari is mijn grote liefde overleden na een huwelijk van ruim 50 jaar, huil ook nog steeds niet iedere dag maar heb zo mijn momenten, soms praat ik een hele dag niet omdat er dan niemand is, ze zeggen het eerste jaar moet je overleven

  Marja Van der zeeMarja Van der zee4 dagen geleden
 • Wat een lieve man!

  Tiny Twillert vanTiny Twillert van4 dagen geleden
 • Hij lijkt mij een heel lief persoon!

  Prettynails ByMPrettynails ByM5 dagen geleden
 • Jullie hebben veel gemeenschappelijk: allebei vriendelijk, allebnei slim, allebij je niks beter voelen dan een ander.

  Robin H. KohenRobin H. Kohen5 dagen geleden
  • 🙏🏼❤️

   Robbert RodenburgRobbert Rodenburg5 dagen geleden
 • Heel mooi interview Robbert😘 Je hebt hier echt talent voor. Ik heb wel een klein feedbackpuntje als je daar interesse in hebt, alleen denk ik dat je dat zelf ook al beseft had tijdens het interview. Het is ongelofelijk zwaar om over het verlies van een dierbare te praten, kun je nagaan de liefde van je leven. Dat gevoel is niet te omschrijven en ik denk dat je dat pas echt begrijpt als je het zelf hebt meegemaakt en daarbij word je met de jaren steeds emotioneler. Ik had er denk ik in een interview wel iets over gevraagd, want ik begrijp dat dit soort onderwerpen de aandacht trekt, maar ik was er niet zo lang op doorgegaan. Misschien de volgende keer bij 1 of 2 vragen houden als het nog geen ±3 jaar geleden is, dat zou mijn tip zijn. Gewoon omdat het voor de ander erg pijnlijk is, juist om over de mooie momenten te praten. Dan dreun je namelijk geen riedeltje meer op wat je jezelf aangeleerd hebt, als antwoord op de vragen die je verwacht te krijgen. Dan ga je in je herinneringen duiken, zie je hem weer voor je staan en komen alle gevoelens los. Wat Andre ook mooi zegt: hij heeft een enorme knop die hij indrukt en een lach opzet. Die knop wordt dan uitgedrukt. Maar ik begrijp volkomen dat het niet je bedoeling is geweest om hem verdrietig te laten voelen, je dacht waarschijnlijk dat het misschien juist fijn was om het over de mooie momenten te hebben. Het is in ieder geval wel goed voor zijn verwerkingsproces😊 Dus daar heb je aan bijgedragen haha. Het is ook een keuze hoor, het trekt natuurlijk wel kijkers. Alleen is het denk ik ook fijn als mensen zich op hun gemak voelen tijdens het interview. Voor de rest deed hij dat duidelijk wel, dus niets aan het handje😊 Super vriendelijke man. Je doet het echt top Robbert, ga zo door en je zal doorgroeien tot een bekende persoonlijkheid💪🏻❤

  Rosanne B.Rosanne B.5 dagen geleden
 • Oplichter!!!

  Ruud GoederaadRuud Goederaad5 dagen geleden
 • Andre is een fantastische komiek kan enorm spelen, is een mensen mens, van gestoord tot gek, maf, leuk, ontroerd, humor, vrolijk, zingen, rijmen, Ik zet hem in het rijtje van de dikke en de dunne.

  Eve from macintoughEve from macintough5 dagen geleden
 • André van Duin is de grootste en veelzijdigste komiek en toch altijd bescheiden gebleven,en dat kun je van de huidige 'Komieken''niet zeggen.lopen van verwaandheid naast hun schoenen!!

  ale Fokkemaale Fokkema5 dagen geleden
 • Hoi Robbert, wat een mooi interview met André van Duin . Ik ben zelf ook een klein aceurtje, met een beperking, ikzelf ben al jaren bezig om mensen een beperking het podiium op te kriijgen, maar dat lukt moeizaam. Ik ben nu 57, ik spastisch geboren, ik hoef niet meer echt nodig, maar ik weet, dat er genoeg jongeren mensen zijn, die dit graag willen, ik zou graag een gesprek met je willen aan gaan. groetjes Eric

  eric heijeric heij6 dagen geleden
 • Ik vind André een schat hij begrijpt het verliefd als je heel veel van iemand houd die je bent verloren!

  piet braekenpiet braeken6 dagen geleden
  • Rirria Braeken peeters

   piet braekenpiet braeken6 dagen geleden
 • Wauw❤️

  Dorian DijkDorian Dijk6 dagen geleden
 • Werkelijk een prachtig mooi, intiem en respectvol gesprek met deze legendarische, lieve en bescheiden man. Niet alleen waardeer jij de beste man door zijn reputatie en de tijd die hij hiervoor wilt nemen, maar dat de heer van Duin jou ook als gelijkwaardig gesprekspartner ziet. Daar zit hem ook wel de kracht van André, niet alleen de entertainer uithangen maar ook iemand die iets meer down-to-earth is dan andere vakgenoten. Dat maakt hem ook zo geliefd bij zoveel generaties van de bevolking. Ik heb met een lach en een flinke traan zitten luisteren. Ga vooral zo door!!

  Paul MooijmanPaul Mooijman6 dagen geleden
 • Geweldig interview 🤩

  MiekjeMiekje7 dagen geleden
 • Pff.. Robbert als dit jou niveau van interviewen is dan haak ik af

  WillekeWilleke7 dagen geleden
 • wat een liefe man is andre toch

  MaudMaud7 dagen geleden
 • Het is een schat van een man.

  Diny HoviusDiny Hovius8 dagen geleden
 • een echt mens. andre...levende legende

  hans dietrichhans dietrich10 dagen geleden
 • Wat weer een mooi gesprek. En André van Duin.. telkens als ik weer eens wat van hem zie, dan voel ik zoveel respect. Dat groeit idd nog met de jaren. Als kind zag ik de revues, nu als ook zgn beginnend oudere, en hem ook in dat diepere zie, vind ik het og meer zo'n fantastisch mens. De toch meer echte ziel die je ziet. En ja zo'n gewoon persoon ook en daardoor juist zo groot. Applaus voor beiden. En dank dat dit ons gegeven wordt door dit YT kanaal.

  P MP M10 dagen geleden
 • Supermooi weer!

  Christy van ZuilekomChristy van Zuilekom10 dagen geleden
 • Ik hou van je Andre, me leven lang al. Je bent een inspiratie. Dank.

  Ron BRon B10 dagen geleden
 • Fijn om herkenning te vinden in zijn rouwproces. Mensen onderschatten vaak het verdriet om het verlies van een partner waarmee je jaren samen hebt gewoond. Zoals hij zegt je staat er alleen voor....

  GoldenErnieEddyGoldenErnieEddy11 dagen geleden
 • We zien hier zonder enige twijfel de allergrootste. Heb hem nog nooit zien huilen. Kon mijn tranen niet bedwingen in minuut 27. Wat een held. Een fenomeen. Ik hoop dat ie 100 wordt.

  peetjemuilwijkpeetjemuilwijk11 dagen geleden
 • Super lieve man, top aflevering☺️

  lieve alblaslieve alblas11 dagen geleden
 • liep toevallig tegen dit intervieuw aan. maar pfffff wat heeft mijn mijn maag het zwaar gehad. met plaatsvervangende schaamte heb ik naar het betere breek en hakwerk van die schijnheilige robert zitten kijken,, en jawel hoor,, hij kreeg zijn moment of fame. hoewel ik tijdens het intervieuw stiekum de hoop kreeg dat andre zich zou kunnen blijven verweren tegen deze rasechte aasgier,, voelde ik dat deze robert zijn prooi niet zou loslaten totdat hij hem zou hebben binnengehengelt. keer op keer wist andre weg te spartelen maar telkens durfde deze onbeschaamde vlegel de haak strakker in de bek van andre te trekken. terwijl ik met het schaamrood op mijn wangen en met zweetdruppels op mijn voorhoofd had geluisterd,,(kijken durfde ik allang niet meer) naar de zoveelste poging van andre ongeschonden weg te spartelen van deze beul, hoopte ik dat deze robert nu toch in zou zien dat hij genoeg had geprobeerd om andre te breken maar dat het niet gelukt was. misschien dat hij toch nog ergens iets van een greintje fatsoen kon opbrengen,,of misschien dat hoewel hij er zelf geen moeite mee heeft, hij zou inzien dat voor zijn kijkers verder doorgaan met dansen op andre`s ziel nu toch wel weerstand zou kunnen opwekken. maar nee hoor,, deze robert kent geen grenzen en stopt blijkbaar pas als hij heeft wat hij wil. ik heb daar maar een woord voor ,,,,bah!!!!!!!!!!!! ,,,en andre ,dank dat je ondanks dit soort idioten toch jezelf nog kwetsbaar blijft opstellen in de media, hoewel ik vind dat je dit soort zogenaamde `intervieuwers` best op hun plek mag zetten. helaas zolang er vraag blijft na sensatie- en roddel-bladen als story, prive ,weekend en weet ik al niet meer zullen dit soort figuren ook positieve kritieken blijven krijgen zoals je hier ook ziet,,, maar mensen blijf geloven in het goede, kwetsbare, pure, heilige, mooie ,, en accepteer dit soort schertsvertoningen aub nooit als de norm..

  johan cloudiojohan cloudio11 dagen geleden
 • wat een ontzettend sympatieke man is het toch. aardige jongen ook :) leuk interview/gesprek.

  sylvia smithsylvia smith12 dagen geleden
 • Ik val in herhaling maar je doet het geweldig! Tranen in mn ogen meerdere keren deze aflevering. En wat een schat van een man is André van Duin.

  ellenellen12 dagen geleden
  • ❤️

   Robbert RodenburgRobbert Rodenburg12 dagen geleden
 • André van Duin vind ik echt een bijzonder lief mens!

  lazyflowerlazyflower12 dagen geleden
 • Wat een geweldige video! En erg goed gesprek. Voor mij ook 1 van de grootste jeugdhelden, dus heel mooi om naar hem te luisteren in deze vorm.

  Deze PlekDeze Plek12 dagen geleden
 • Mooi verhaal was dat ik kon het niet droog houden 😥😥😥😥😥

  Nick BerkenpeisNick Berkenpeis12 dagen geleden
 • geweldig gesprek! Ik ben echt een A v D fan. Vooral de Dik voor mekaar show. Homofielen kunnen iets leren van hem.

  DRS ProfDRS Prof12 dagen geleden
 • Misschien is het leuk als uw ook bo van Bokado zou interviewen leuke interviews trouwens

  Edlira RrustemiEdlira Rrustemi12 dagen geleden
 • Deze aflevering blijft nog wel even in mijn hoofd hangen. Heb toch wel even tranen in mijn ogen gehad. Wat een ongelovelijk icoon is Andre van Duin

  KapiteinMoeMoeKapiteinMoeMoe12 dagen geleden
 • André, blij dat je zo goed klinkt,

  N. NoweeN. Nowee12 dagen geleden
 • 👍👍👍👍Heel erg goed! Super!!! Dankjewel! Groetjes uit Duitsland! 👍👍👍 ❤️Robbert!❤️

  André PrangerAndré Pranger13 dagen geleden
 • Beste Robbert, wat mij zo opvalt is dat de meeste reacties over jouw gasten. Maar laten we het over jou zelf hebben: je bent een gigantische topper, een geweldig talent! En je straalt een enorme correctheid en integriteit uit ! Een genot om te zien dat er ook mensen als jij zijn, en zo jezelf. Ga zo door. En natuurlijk heb ik aboneren aangetikt🙂. Veel succes man👍👍

  Arthur VerheijenArthur Verheijen13 dagen geleden
 • André van Duin, één van de weinige echt normale integere BN'ERS.Zoveel klasse en altijd gewoon gebleven,wat mij betreft in het rijtje met de meest invloedrijke Nederlanders aller tijden!!!!!

  Leon StraatmanLeon Straatman13 dagen geleden
 • Wat ben jij een natnek zeg. Verwend kereltje.

  Who MeWho Me13 dagen geleden
 • Nodig asjeblieft een keer Don de Jong uit!!!!

  SnuifschuttersSnuifschutters13 dagen geleden
 • Robbert, er zijn er maar heeeel weinig die André van Duin voor hun neus konden krijgen. En dan al helemaal niet voor een lang in depth gesprek. Complimenten. Deze zul je niet gauw vergeten. Toch een piekje in je leven denk ik hoor. En André is inderdaad altijd al zo gewoon en zichzelf. Dat is het gouden recept voor groot succes en een tevreden leven. Als je hierna bijvoorbeeld dat interview met Koen Kardashian bekijkt dan zie je zo'n enorm contrast. Niet negatief bedoeld hoor, maar die is natuurlijk juist helemaal niet zichzelf gebleven en dan kom je met jezelf in conflict. na ja... moeilijk om uit te leggen, maar André bedankt voor de simpele goede tip.

  Pim Brokken [Bork Horeca B.V.]Pim Brokken [Bork Horeca B.V.]13 dagen geleden
 • Ik denk ow een nieuwe aflevering van Robbert, even kijken met wie... Andre van duin... Huh wat André van duin. Geweldige man, geweldige host ben je robbert. Je doet dit echt perfect!

  Birgitte SimonsBirgitte Simons14 dagen geleden
 • Van harte gefeliciteerd met je 103k abonnees Robbert. Je doet het goed en ga daar vooral mee door! 👍

  Mackan68Mackan6814 dagen geleden
 • Wat een mooi en lief gesprek met mijn grote held André van Duin. Complimenten Robbert!

  Andre HengeveldAndre Hengeveld14 dagen geleden
 • André van Duin. Ik ben opgegroeid met de komiek, maar ook beluisterde ik zijn serieuze liedjes. Zo'n warme stem waar hij zoveel gevoel in weet te leggen. Op je 75ste jezelf opnieuw weet uit te vinden en zo dicht bij je kern te komen. Veel respect voor mijn grote held.

  The Urban CowboyThe Urban Cowboy14 dagen geleden
 • Wat een prachtige persoonlijkheid! Ik keek vroeger altijd naar oude filmpjes uit de jaren 70-80 samen met mijn vader, tranen over ons wangen van het lachen. Andre van Duin brengt bij mij alleen maar mooie en fijne herinneringen naar boven!

  Esther _beautyfromwithinEsther _beautyfromwithin14 dagen geleden
 • Wat een legende zeg

  FiascotjeFiascotje14 dagen geleden
 • Dit is echt het mooiste gesprek met André. Wat is hij toch bijzonder. De liefste en vriendelijkste bekende Nederlander. Ik keek ook naar zijn revues en nog steeds ben ik groot fan van hem. ❤❤❤

  BrigitteBrigitte14 dagen geleden
 • Wat een mooi en integer gesprek!

  Ronald ELSINGARonald ELSINGA14 dagen geleden
 • Een collega van mij kwam André van Duin tegen in de tram. Ze zat tegenover hem. Hij wilde incognito reizen en had zich helemaal ingepakt. “Bent u André van Duin ?”,vroeg ze. Hij schrok, dat hij herkend was en reageerde kribbig. “Hoe weet u dat ?”, vroeg hij. “Ik herkende u aan uw kin”, zei zij. Omdat hij zo onaardig geweest was, nodigde hij haar uit om bij de Bijenkorf samen koffie te drinken. Zo geschiedde. Hij trakteerde haar. Mooi verhaal, toch ?

  E.L. DobberE.L. Dobber14 dagen geleden
 • Robbert mijn complimenten! Wat een mooi interview! Ik heb regelmatig met kerstavond mogen koken bij Andre en Martin thuis en wat waren hun leuk samen! Martin word gemist en dat zie ik ook in dit pure gesprek met Andre! Andre ik wens je veel sterkte! En wie weet kom ik weer met alle plezier eens je kerstavond cateren met Nick!

  Jeffrey KlausenerJeffrey Klausener14 dagen geleden
 • We houden van je André!

  DutchviperDutchviper15 dagen geleden
 • Hoezo zit deze glimworm bij Aanbevolen?

  040stokstaart040stokstaart15 dagen geleden
  • @040stokstaart Zou je daar niet eens mee ophouden?

   Annette van PeltAnnette van Pelt15 dagen geleden
  • @Annette van Pelt Nooit gehoord van een retorische vraag. Ik zal het je uitleggen aangezien dit over je hoofdje vloog. Een retorische vraag wordt gesteld als een vraag, maar heeft vaak de intonatie van een mededeling. Ik zat niet te wachten op een antwoord. Ach, bekijk het van de positieve kant je hebt weer wat geleerd dankzij deze glimworm.

   040stokstaart040stokstaart15 dagen geleden
  • @040stokstaart Duidelijk...no brains!!

   Annette van PeltAnnette van Pelt15 dagen geleden
  • @Annette van Pelt hahaha

   040stokstaart040stokstaart15 dagen geleden
  • Hoezo moet een onderkruipsel als jij je hier manifesteren? Van wie verwacht je het verlossende antwoord op je vraag?

   Annette van PeltAnnette van Pelt15 dagen geleden
 • Beste Robbert, dit is de eerste aflevering van jou die ik zie, wat een goed en mooi idee!!!!. Ik prijs je om de lef die je hebt om toch behoorlijk moeilijke vragen te stellen in dit geval aan André. Ik zal zeker nu ook jou andere afleveringen gaan zien en de nieuwe gaan volgen. Succes 👏🏼😘❤️❤️

  Wim ToetWim Toet15 dagen geleden
 • Wat een mooie video. Ik vind het zeer prettig om naar de luisteren. Mooi om iemand zijn verhaal te horen. ❤

  L. LittigL. Littig15 dagen geleden
 • Wat een eerlijke man die Andre

  TimoTimo15 dagen geleden
 • Goed plan, André van Duin, precies op tijd rustiger vaarwater gevonden 👍🏻👌🏻, vroeger kon idd bijna alles..... nu bijna niets meer..... Leuk ook dat u die vergelijkingen geeft !!!

  Bonny en ClydeBonny en Clyde15 dagen geleden
 • Super Robbert, dat je André van Duin in je programma hebt weten te krijgen.

  Bonny en ClydeBonny en Clyde15 dagen geleden
  • 🙏🏼

   Robbert RodenburgRobbert Rodenburg14 dagen geleden
 • Andrë van Duin🔝 (Legend) klaar!!!

  Danny PeDanny Pe15 dagen geleden
 • Jullie een leuke match?;-)

  maaike brouwermaaike brouwer15 dagen geleden
 • Mooi interview alleen jammer dat de reclames net op de verkeerde momenten kwamen, doet afbreuk aan de sfeer

  Yvonne JongerhuisYvonne Jongerhuis15 dagen geleden
 • André van Duin is een van de aller aller grootste die ons land kent. Wat een lieve en fijne Inspirerende man ! En ondanks zijn gigantische successen erg normaal gebleven. Prachtig Interview,goed gedaan man !

  rochepiersmarochepiersma15 dagen geleden
 • Ik heb echt genoten van dit interview , jij blijft ook zo rustig en stelde heel mooie vragen

  Lucy WalterLucy Walter15 dagen geleden
 • Echt een prachtig interview, even een traantje gelaten ❤️

  Esmee BochovenEsmee Bochoven15 dagen geleden
 • Mooi gesprek! De beste komiek uit mijn jeugd.. zo mooi, en ontroerend hoe hij over zijn grote liefde praat..true love.

  Sieta DasselaarSieta Dasselaar15 dagen geleden
 • wat leuk dat je dat gedaan heeft robbert metandere van duin wand andere van duin is mijn favorieten ik doe hem wel eens na dan liggen heel veel mensen in een deuk

  Eddy KreutzEddy Kreutz15 dagen geleden
 • In principe moet elke grap gemaakt kunnen worden. Maar niet iedereen heeft hetzelfde gevoel voor humor.

  MarinusMarinus15 dagen geleden
 • Mooi gesprek 😍

  Margreet WMargreet W15 dagen geleden
 • Deze man.. 1 van de grootste iconen wat mij betreft! Dankjewel Robbert voor dit mooie interview.

  Daphne ADaphne A15 dagen geleden
 • Zo’n mooi gesprek! Fijn om naar deze inspirerende mannen te luisteren☺️

  Thom BoerThom Boer15 dagen geleden
 • De allerleukste gast tot nog toe! Wat een mooi en oprecht mens. Fijn om naar te luisteren en te kijken en Robbert, wat doe je dit toch goed, complimenten! Liefs Nina.

  Nina HofmanNina Hofman15 dagen geleden
 • Andre van Duin is een hele slimme man die altijd in charge is, zeker tijdens interviews. Hij weet als geen ander de andere partij de wind uit de zeilen te nemen en het is ontzettend moeilijk door zijn pantser heen te breken. Het is dan ook zeldzaam dat hij zijn 'guard' laat vallen en zijn verdriet laat zien. Dat lukte ook Matthijs van Nieuwkerk zelfs niet en die heeft daar in menig interview echt op zitten azen. Maar Andre praat over de dingen die hem ontzettend raken heel koel en zakelijk en voor je het weet gaat het weer over ditjes en datjes en dat ie naar de Jumbo geweest is en dat hij stoofvlees gegeten heeft. Daar is hij heel geraffineerd in. Dat merk je al na de eerste vraag. Hij laat je niet uitpraten, dat doet hij bewust. Hij neemt meteen over en takes control. Ik denk dat jouw ontwapenende manier van interviewen Van Duin ook zelf verrast heeft. Jij zit helemaal niet te azen naar emotie, je bent eerlijk en oprecht belangstellend. En dus kon je Andre van Duin op een plekje raken waar hij alleen intimi toelaat. Even brak hij, maar net zo snel had hij zijn emoties weer strak in het gareel. Wat een prachtig interview met deze legende. Chapeau!

  marcel binkenmarcel binken15 dagen geleden
 • Wat mooi integer gesprek. Respect! Mooi om naar te kijken en luisteren.

  Karin KleinJanKarin KleinJan15 dagen geleden
 • Wauw André❤️

  J VD KJ VD K15 dagen geleden
 • Bijzonder gesprek weer andre is een icoon waar veel mensen mooie herinneringen aan hebben en ja ik ken ook de verhalen hoe rustig hij kan zijn in het openbaar.Feijenoord,Gerard Cox ,Fondell ....

  Truck PowerrTruck Powerr15 dagen geleden
 • Weer een prachtig interview met twee prachtige mensen! 🙂

  Hans-Peter BartelsHans-Peter Bartels15 dagen geleden
 • Mooi interview met een mooie man! Meneer van Duin uw Martin zal altijd bij u zijn. En altijd naar u luisteren wanneer u tegen hem praat. Dank voor dit mooie gesprek. 🙏❤️🌹🇳🇱

  Wendy DudokWendy Dudok16 dagen geleden
 • Gordon die klaagt terwijl hij zelf een grote bek heeft en alles en iedereen beledigt, als iemand terugschopt gaat die janken. Nare vent is het en bij mij gaat beeld op zwart zodra hij ergens verschijnt..

  PfirtzerPfirtzer16 dagen geleden
 • Heb dierbare herinneringen aan radio en tv shows van Dik Voormekaar. Luisterde er elke zaterdag naar. Ook zijn liedjes kan ik waarderen, humor alleen toen hij met Corrie van Gorp was, daarna nee sorry André.Verder doet hij HHB leuk.

  PfirtzerPfirtzer16 dagen geleden
 • Groots!

  berenburg64berenburg6416 dagen geleden
 • GLIMWOOOOORRRRRMMMMM

  Bass VeeBass Vee16 dagen geleden
 • “Ik begin altijd met de eerste vraag”. Geniaal...kan nooit ernaast zitten.

  touraneindanketouraneindanke16 dagen geleden
 • Wat een mooie podcast 💙💙

  Tineke TalsmaTineke Talsma16 dagen geleden
 • Mooie, bijzondere man! Echt een leuk interview. Overigens zou ik hem eerder begin 60 schatten dan 75 🤩

  Marc OverzeeMarc Overzee16 dagen geleden
 • Wat een fantastisch gesprek! Zo ontroerend.

  Jan HageJan Hage16 dagen geleden
 • Ik hou van André ♥️

  melissachloe2017 Xmelissachloe2017 X16 dagen geleden
 • Heel mooi Robbert en André

  LiekeLieke16 dagen geleden
 • Ook vanuit Zwitserland kijken we iedere week naar Open Kaart. Je doet het super goed Robbert en het interview met André was voor mij een van de beste gesprekken die je gedaan hebt. Ga zo door! We verheugen ons op wat gaat komen.

  Charlotte TouatiCharlotte Touati16 dagen geleden
  • Wat leuk zeg!!! Dankjewel!!! ❤️

   Robbert RodenburgRobbert Rodenburg16 dagen geleden
 • Andre van Duin Top vent.... 😍

  Antonius RumpAntonius Rump16 dagen geleden
NLworld